با سلام
VCI برابر با 35 هست و VPI هم 0
البته اين مقادير قابل تغيير هستن براي هر منطقه اي - و بستگي به پايانه ي مورد استفاده داره
اما عمومي ترينش هميني كه دوستمون گفتن هست
موفق باشيد.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
با سلام
VCI برابر با 35 هست و VPI هم 0
البته اين مقادير قابل تغيير هستن براي هر منطقه اي - و بستگي به پايانه ي مورد استفاده داره
اما عمومي ترينش هميني كه دوستمون گفتن هست
موفق باشيد.
جدیدا مخابرات پورت تورنت باز کرده.الان دارم با میانگین سرعت 17 kb/s از تورنت دانلود میکنم.
یعنی به اشخاص معمولی هم دیگه 256 رو میدن؟
مگه تا حالا بسته بود ؟
منم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم و بیشتر هم با تورنت کار میکنم.
اکه برای تورنت محدودیت هست من یه فکر دیگه بکنم.
دو هفته پیش من دانلود کردم از تورنت ولی انگار هفته قبلی قطع بوده. این هفته هم که میگن وصله. هفته بعد رو خدا به خیر کنه.
آقا راستی سرعت دانلود از تورنت پایینه کلا. چه با مخابرات چه با شرکتای دیگه. میگفتن شاتل خوبه ولی بعد از عید اونهم میگن کند شده. من از فن آوا داشتم که به جای 50 60 با 10 15 دانلود میکرد. مال مخابرات هم حدود 8 9 تا میره انگار. البته بسته به فایل یعنی تعداد سیدر و .... فرق داره ...منظورم تورنتهای تپل مپله که سیدرهاش زیاده.![]()
من فکر کنم بعد از تصویب نهایی واگذاری اینترنت + 128 به کاربران خانگی تعرفه تغییر خواهد کرد...
شاید کمتر شاید بیشتر....
اما احتمال دومی خیلی بیشتره چون هیچ چیز تاحالا تو این مملکت ارزون نشده...
تورنت مشکل نداره و همواره داره با سرعت تقریبا لینک مستقیم داون میکنه
البته شک نکن که به تورنت و تنظیمات برنامه تورنت هم به شدت بستگی داره
سلام رفقا
خود مخابرات مودمو چند میده؟ به درد میخوره یا نه![]()
اگه خوب نیست خودم برم بخرم...
واسه یکی از آشناها میخوام.
اتفاقاً در مورد اینترنت برعکس هست وقتی که محدودیت برداشته بشود رقابتی وکیفی می شود هر شرکتی که کیفیت بهتر وقیمت بهتر بدهد درامد بیشتری خواهد داشت.
بنابراین صدرصد قیمت کاهش پیدا خواهد کرد.![]()
خودت بخری خیالت راحت تره. من یادمه قدیم از فن آوا سرویس گرفتم و خودشون بهم مودم دادن. بعدا پشیمون شدم که چرا فلان مدل رو نگرفتم. شما خودت تحقیق کنی استاد میشی .....
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
رشد اینترنت منجر به پیشرفت اقتصاد هم میشه. یه مساله ی بسیار ساده که الان تقریبا داره جا میافته پرداهخت قبوضه. میدونین وقت چند تا آدم چه بانکدار و چه شهروند رو کمتر میگیره ؟
بعید میدونم در مورد اینترنت هم این روند وجود داشته باشه. تازه نمیخوان که سرعت نجومی بدن. یه سرعت پایین دارن میدن یکم بیشترش میکنن .... به هر حال ما امیدوار هستیم و خوشحال میشیم که قیمتا بالا نره و کیفیت بهتر بشه.
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
آره خب من هم قبول دارم به نوع تورنت و تنشیمات وابسته هست ولی من تا حالا جز یه فایل تپل مپل و تر و تازه که با سرعت 13 14 دانلود میشد همش از این کم سرعتها استفاده کردم. چون موزیک بازی بود نتونستم بی خیال شم و الان هم گاهی از اون سایت دانلود میکنم و سرعت کمش رو هم تحمل میکنم.
شاید هم من بلد نیستم .... نمیدونم ... اگه نکات خاصی هست ممنون میشم بگی دادا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)