دوستان منم اینجا گیر کردم
نزدیک این قرقره ها هم که میرم کار نمیکنن!!
دوستان منم اینجا گیر کردم
نزدیک این قرقره ها هم که میرم کار نمیکنن!!
در تاپیک Assassin's Creed II یکی از دوستان زحمت کشیده و مرحله به مرحله داستان بازی رو ترجمه کرده. در مورد این یکی هم اگر یکی از دوستان زبان دان این کار رو بکنه خیلی خوب میشه. آدم وقتی داستان رو بدونه، از بازی بیشتر لذت میبره.
سلام به همه دوستان
یه مشکلی پیدا کردم
این عکس رو ببینید :
مشکل اینه توی نقشه این محل رو به شکل یه مکان مخفی نشون میده ( همون کله گرگ منظورمه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هیچ دریچه یا دری نیست که برم داخل
یه کمکی بدید لطفا![]()
wordship جان پیغام خصوصی رو چرا غیر فعال کردی ؟
آیدیتو بهم بده ادد کنم
اون کرک هم آپ کن
جلوی قرقره ها هم باید Shift رو بزنی تا دروازه رو ببنده !نزدیک این قرقره ها هم که میرم کار نمیکنن!!
چرا؟
نزدیک اونا که میشی باید شیفت رو بزنی.
یه چند بار امتحان کن.
به نظرم مشکل از ترینتر باشه. (ترینر زدی نه؟ آخه پولت خیلی هنگفته. من کل بازی رو با کمتر از 10 هزار تا رد کردم.)
واقعا بازی اساسین2 با داستان کاملی که بچه ها گذاشته بودن خیلی خیلی حال داد اگه این یکی هم داستانش ترجمه میشد معرکه میشد
اگه دقت کنی یه پل نیمه کاره یا خراب هستش که نزدیکی های اون نقطه مورد نظر قرار داره
اولش که باید تمام پلهارو درستش کنی در تمامی قسمت های نیمه کاره یه معمار هستش که اونارو درست میکنه با درست کردن پلها اب جای میشه و میاد تو این قسمت وقتی پر شد اون ابجکتی که میگید راهش باز میشه
مرسی فهمیدم!![]()
این یکی از باگهای بازیه 3 ساعتی درگیر همین باگ بودم rulomos در زیر اونجاست گند بزنن به یوبی سافت 60 دلار پول دادمعصابمم خورد شده .فیلم نحوه ورود به rolomos برات میزارم خیلی سخته من به سختی رفتم توش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rvf
آره والا ، در مورد منجي و اين حور چيزار تو شبكه خبر ميحرفيدن هي اين اسسين رو نشون ميداد .
ولي يه كم كه فك كنيم اين سيب بهشتيو ..... ميتونه يه زره ربط داشته باشه ، نه ؟
مشكل داستان ديگه ، من كه دارم گيج ميشم ، نميدونم دنبال سيب بهشتي هستيم يا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)