همون دستگیره من که تو بازی بالا و پایینش کار نمیکنه !
میخواستم بدونم چه طور درستش کنم
همون دستگیره من که تو بازی بالا و پایینش کار نمیکنه !
میخواستم بدونم چه طور درستش کنم
ببخشید که من باز مزاحم شدم
ولی به کمکتون احتیاج دارم
دوستان من در اون مکان بزرگ که مثل یه سالنه و طبقه طبقه میره بالا گیر کردم ( عکسش تو صفحهی قیبله )
من وارد یک در شدم و رفتم و یک مار بزرگ رو که هی از توی طول ها میومد رو کشتم و بعد رفتم جلو تا یه دلقک اومد اون رو همه باش جنگیدم و زدمش اما خوب نمرد چون احتمالا اون یارو کچله است ( داستانش رو خوندم )
و بعد یک چیزی مثل سکه بهم داد برگشتم پیش اون ساعته و سکه رو کار گذاشتم و بعد یه چند تا دیوار رفت کنار بعد رفتم پیش یکی از اون سکو نورانی ها و یه چیزی مثل شن کش ورداشتم و رفتم تو یه مکان دیگه و شن کش رو گذاشت تو یه جایی و یکی از اون نورانی ها رو دوباره گرفتم در این حال هست که در پایین اون سالن بزرگ یک حلقه نورانی درست شده که وقتی روش بپری پرت میکنه هوا !
حالا دیگه نمیدونم کجا برم
توضیحات کافی بود ؟
بله توضيحاتت كافي بود!
الان برو پيش همون پلي كه يه بار خواستي ازش رد شي ولي ريخت پايين ( روبروي دري كه به مبارزه ي بقول خودت ماره مي رسه ) حالا بايد بتوني از اونحا رد بشي يعني پلي چيزي اونجا نيست ولي تو مي توني رد شي!
سلام دوستان من دوباره گیر کردم ارام جان از کمکت ممنون
یه جایی هست جلو تر دو تا غول بزرگ رو میکشم و مرحله تموم میشه !
و 2 تا شمشیر اونا رو ور میداره !
حالا چه طور از اون شمشیرا استفاده کنم ؟
بعد میرم جاو تر و به یه جایی میرسه که مسیر به سه شاخه تبدیل میشه که پله میخورن اولی با رنگ سبز و بعدی با زرد و سومی با سفید مشخص شده
من سبز و زرد رو میرم و اون نورانی یرو ور میدارم ولی به اخری که میرسم یک اتاقه که سه تا در داره و اصلا معلوم نیست چه طوره
میشه راهنمایی کنید ؟
پیشاپیش سپاسگذارم
سلام.من devil....4 رو تموم کردم حالا که اومدم سر نسخه 3 دیدم بر عکس 4 هیچ دمویی نداره گرافیک بازیم وحشتناک پایین .نسخه من اصل نیست یا در کل 3 همین طوریه؟؟؟
ببین دوست من شما یکم کج رفتی اصولا بازی های سریالی رو از یک شروع میکنن به 4 مطمئنا سه گرافیکش از 4 پایین تره و مثلسلام.من devil....4 رو تموم کردم حالا که اومدم سر نسخه 3 دیدم بر عکس 4 هیچ دمویی نداره گرافیک بازیم وحشتناک پایین .نسخه من اصل نیست یا در کل 3 همین طوریه؟؟؟
اون یه قصه درام و عاشقانه اینا نداره ولی تا دلت بخواد دمو داره سری بازی برای کسانی توصیه که عاشق بازی باشن
شما 4 رو بازی کردین و دویل میکرای رو از اول بازی نکردین
برای همین شماره سه به دلت نمیشینه
موفق باشی
براي انتخاب شمشيرها قبل از شروع مرحله بايد جزو دو شمشير انتخابي ات باشن توي قسمت اسلحه ها انتخابشون كن
اون مرحله اي كه مي گي يه ذره پيچ در پيچه الان يادم نمي ياد چطور ردش كردم شايد بقيه ي بچه ها يادشون باشه!
اون اتاقه كه 3 تا در داره بايد وارد يكي از درها بشي كه بعدش كه وارد اتاق بعدي ميشي درها قفل نشن ( 3 تا اتاق يك شكل هست كه هر كدوم 3 در داره ) اگر در اشتباه رو انتخاب كني هر 3 در قفل ميشن و دشمنا ظاهر ميشن![]()
مگی جان و ارام جان ممنون
اون قسمت بالا رو رد کردم
حالا یه جایی گیر کردم که یک مجسمه ست و چند مشعل روش روشنه!
وقتی با اون لانچیکو ابیه بهش زربه میزنم میگه فقط با تکنیک ... + جادو میتونی منو حرکت بدی
دوستان اگه کمکی دارن درغ نکنن
خواهش!
اين مجسمه ها هركدومشون مربوط به يه شمشير خاص يا يه تكنيك خاصن
تو بايد با اسلحه ي مد نظر اون انقدر مجسمه رو بزني كه همه ي مشعل هاش خاموش شن بعد مجسمه مي تركه و بهت يك تيكه از ارب آبي مي ده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)