مولتيش مگه با كرك كار مي كنه ؟ اگه نمي كنه كه چه بهتر انگار آپانديسشو در آوردي . من مي دانلودم خبرشو مي دم .![]()
مولتيش مگه با كرك كار مي كنه ؟ اگه نمي كنه كه چه بهتر انگار آپانديسشو در آوردي . من مي دانلودم خبرشو مي دم .![]()
ریسایی که تو نقشه هست یه چندتایی رو رفتم حالا می خوام تو open world آزاد بچرخم بعد یه ماشین که از کنارم رد بشه برم تعقیبش کنم آیا اینطوری امکانش هست؟
نمی دونم والا من کلا سینگل زیاد نرفتم ، سینگل رو تا اون لامبورگینی اولش رفتم
فقط یادمه اول بازی ctrl رو زدم رفت تو شهر با ماشین پلیس بعدش اومدم بیرون![]()
اون که آره..من خودم همیشه نسخه های همین گلوب رو دان می کنم.
ولی در اینده اگه بتونن یه سرورای مولتی رو کرک کنن این مسئله نمود پیدا می کنه.
خوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش
شهر هم که هیچی...
ولی در کل خوبه
بزرگراه داره 6 بانده ، هنوز نرسیدی حتما ،تازه میتونی با 300 تا بزرگراه رو برعکس بری که نیتروست پر شه
بزرگراه داره خوبشم داره..فقط مشکل اینجاست که وقتی وارد قسمت اوپن وردش میشی یک نقشه درست درمون نداره بازی که مسیرتو مشخص کنی..مثل هم بزغاله باید دوره خودت بچرخی تو جاده ها!!! : دیخوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش![]()
بعد یک بدیه دیگه هم که داره اینه که تو همین جاده ها حتی یک نفر دیگه پیدا نمیشه که بخوای باهاش کل کنی!!!(این نکتش خیلی اذیت می کنه)بهتر بود بخش اوپن ورد رو از بازی حذف می کردن
من هم بازی رو دانلود کردم ، نسخه CloneCD
گرافیکش حرف نداره ، صدا ها هم طبیعی هستند
من که خوشم اومد.
یه سری عکس میزارم اینجا ( با Fraps عکس گرفتم )
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
محتوای مخفی: عکس 4
محتوای مخفی: عکس 5
محتوای مخفی: عکس 6
محتوای مخفی: عکس 7
محتوای مخفی: عکس 8
محتوای مخفی: عکس 9
محتوای مخفی: عکس 10
محتوای مخفی: عکس 11
(کیفیت عکس ها کیفیت واقعی نیست ، برای راحتی مشاهده ، عکس ها کمپرس و کیفیت آنها کاهش پیدا کرده است)![]()
سلام
بازی رو میشه انلاین هم بازی کرد؟ راستش من نبودم و تازه بازی رو گرفتم. اگر امکان انلاین زدن داره چطوری؟ و با چه کرکی میشه انلاین زد.؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)