ببین دوست عزیز اینجا فیفا هستش اسپم نکن
ببین دوست عزیز اینجا فیفا هستش اسپم نکن
up?????????
خواهش میکنم بهزاد جان .
منظورت کدوم خصوصیاته ؟ اگه منظورت چیزایی که توی اون مصاحبه گفته شده باید بگم اینا مربوط به نسخه کنسولی میشه .
بله توی اون نسخه هم این تنظیمات وجود داره .
همون صفحه ای که تنظیمات مربوط به ترکیب تیم , تنظیم دکمه های دسته و تنظیم دوربین بازی وجود داره همونجا بخش مربوط به تنظیمات گزینه های دستی هم وجود داره (صفحه ماقبل ورود به زمین بازی ) .
Last edited by 4039; 23-08-2010 at 20:10.
ای بابا...از این همه خصلت حتی یک از اونا هم توی نسخه PC نیست؟!
مثلا همین مصاحبه ای که زحمت ترجمه اش رو کشیده بودی و خصلتهای اون رو گفته بودی
از اون ویژگی ها در نسخه PC اصلا استفاده نشده؟
هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
انیمیشنها خیلی دوست داشتنی هستن احساس میشدن خیلی شناور و بی عیب هستن .
داورا کارشونو خوب انجام میدادن بدون تصمیمات اشتباه .
روی شوت و هد کار شده سنگین تر قدرتمندتر احساس میشن
سیستم پنالتی دقیقا شبیه نسخه ورد کاپه
سرعت بازی خیلی خوبه . نسبت به فیفا 10 و ورد کاپ کمتر شده .
سانترها منو یاد سانترهای نسخه قبل میندازه
ضربات ایستگاهی مثل نسخه قبله متاسفانه مثل قبل آسونه
خب بهزاد جان از بین این موارد داوری که توی فیفا 10 بسیار کم نقص بود و من کاملا از داوری اون بازی راضیم .
انیمیشنها هم خیلی روون و نرم هستن حتما خودت توی ویدئوهایی که از گیم اسکام منتشر شد این شناوری و نرمی رو در حرکات دیدی امسال مثل هر سال یک تعداد جدیدی هم به قبلیا اضافه کردن اما تعدادشون نسبت به اون چیزی که توی نسخه 10 هستش زیاد نیست .
درمورد سیستم پنالتی راستش من خودم سیستم پنالتی نسخه 10 رو بیشتر از این نسخه دوست دارم فقط اگه یک کم حساس ترش میکردن که گل کردن پنالتیها مشکل تر بود دیگه حرف نداشت .
سرعت بازی توی این ویدئوها نسبت به نسخه 10 خیلی کم نشده اگه سرعت بازی فکر میکنی زیاده که انصافا خیلی زیاد نیست بازیو در حالت دستی بازی کن بعد خواهی دید که سرعت کلی بازی چقدر کم میشه چون نمیشه پاسهای تک ضرب و پینگ پنگی داد .
سانترها هم که گفته مثل قبله همینطور ضربات ایستگاهی .
من منکر این نمیشم که نسخه 11 کنسولی با نسخه 10 کنسولی که حالا شده نسخه 11 پی سی متفاوت نیست اتفاقا فرقهای زیادی داره اما اگر گیم پلی نسخه 11 پی سی رو دقیقا مثلا گیم پلی نسخه 10 کنسولی زده باشن مطمئن باش از این بازی خیلی لذت خواهی برد بعلاوه اینکه گرافیک بازی هم نسبت به نسخه 10 کنسولی خیلی پیشرفت داشته .
اشتب شد
--------------------------------
نکست شدن فیفا بعد چند سال منو مجبود کرده برگردم به بازی فوتبال . و الآنم بیصبرانه منتظر فیفا 11 هستم که بزنم به بدن.
بحث های مهم و کاربردی هم که ماشالا زیاد شده. فقط یه چیزی توی این فیلمایی که از گیم یلی pc یخش شده برام سواله (هر چند مهم نیس زیاد) . بعد از انتخاب تیم ها برا بازی ، نشون میده که 2 تا بازیکن توی موقعیت تک به تک هستن با دروازه بان . و بعد وارد بازی اصلی میشه ! . جریان این چیه ؟! (ببخشید دیگه سوال بهتر گیر نیاوردم دیگه)
و اینکه بازی رو میشه هر وقت که خواستیم روی کنترل دستی ببریم یا ازین حالت خارج کنیم یا نه ؟ مثلا اگه یه بازی رو روی کنترل دستی تنظیم کردیم باید تا آخر با کنترل دستی بازی کنیم ؟!
Last edited by OSEN; 23-08-2010 at 21:20.
دو تا ویدئوی جدید از گیم پلی بازی .
این مربوط میشه به نسخه کنسولی . کیفیتش خیلی خوبه اما متاسفانه دست کسی که داره فیلمبرداری میکنه همش میلرزه . خطاهی زمینه ای در این ویدئو بیشتر به چشم میاد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود :
کیفیت پایین ( 30 مگ ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت متوسط ( 30 مگ ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبالاترین کیفیت ( 44 مگ ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ویدئو هم مربوط میشه به PC ( من خودم نگرفتمش ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت متوسط ( 56 مگ ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت بهتر ( 58 مگ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقاً من از همون مطلبی که اشتباه پست کردی استفاده بردم
اون برای سرگرمی هست و همچنین در اون مدت بازی لود میشه. یعنی یک جور لودینگ هست که شما میتونید در هنگام لود شدن کار ه دیگه ای هم بکنید.
شما هر زمان که بخواید میتونید حالت دستی و اتوماتیک رو فعال یا غیر فعال کنید.
ببخشید میشه یکی این ویدیو جدید PC رو یه جا دیگه آپ کنه....
حسین جان از این حرفت متوجه شدم که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه ؟ درسته؟ راستی یه سوال دیگه دموی بازی کی میاد؟ دموی فیفا 11 کنسول رو منظورمهمن منکر این نمیشم که نسخه 11 کنسولی با نسخه 10 کنسولی که حالا شده نسخه 11 پی سی متفاوت نیست اتفاقا فرقهای زیادی داره اما اگر گیم پلی نسخه 11 پی سی رو دقیقا مثلا گیم پلی نسخه 10 کنسولی زده باشن مطمئن باش از این بازی خیلی لذت خواهی برد بعلاوه اینکه گرافیک بازی هم نسبت به نسخه 10 کنسولی خیلی پیشرفت داشته .
لینکهایی که گذاشتی فکر کنم مشکل دارن چون واسم ارور میده
Last edited by konami-pes; 24-08-2010 at 10:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)