تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 451 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم شما راهنمایی کنید اون آقای Vaioman بودند که گفتند با درایور جدید مشکل حل شده و از این حرفها..... و حالا نیستند و همچنین یک آقای دیگه که اسمشون یادم نیست
    دوما من خودم کامپیوتر خیلی واردم نه ویندوزم مشکل داره و نه کارت گرافیکم....
    کلا کارت گرافیک تو بازی باتلفیلد تا آخر که گرافیک رو ببری بالا مخصوصا با درایور جدید همانطور که گفتم در فیلمها فریم می خوره (فیلمها وکتور و از جنس خود بازی هست نه به صورت movie) و در خود بازی جاهایی که سرعت بالاست صفحه در خطهای عرضی در چند صدم ثانیه از هم جدا میشه.
    کلا کارت گرافیکش آش دهنسوزی هم نیست که می گفتند. مطمئنم روی لپ تاپ شما هم همینطور خواهد بود و لپ تاپ من هیچ مشکلی نداره!

سوما در آپدیت جدید فقط ورژن catalyst control center ظاهرا تغییر میکنه چون تو خود کنترل سنتر و هم در directX ورژن درایور کارت گرافیک تغییری نمی کنه و همون

Driver Packaging Version 8.692.1-100122a-094995C

رو نشون میده. شما هم اگر نگاه کنید همینطوره. با بازی باتلفید اونقدر مشکل نداره که بگید مشکل از کارت گرافیک هست به نظر من از ظاهرش کاملا مشخصه که کارت گرافیک کم میاره!
    غیر از خصوصیت گرافیک در بقیه موارد همه رو با هم جمع بزنید باز سونی f115 به نظر میرسه بهتر هست.
    در مودر مشکل با بعضی بازیها که روی چیپ 50 مگابایتی اینتل گیر میکنه هم من اون بازی ها رو تا حالا نصب نکردم اما این حرف رو، هم آقای Vaioman تایید کردند و هم دوست دیگری که اسمشون یادم نیست اما تو پستها قبل نامشون هست. به هر حال من تا حالا نصب نکردم اونها رو و فقط نقل قول می کنم در این مورد... که البته گفته بودند با درایور جدید این مشکل حل شده من هم به همین دلیل نصب کردم که دیگه غیبشون زد و هیچ پاسخی نمیدهند

مطمئنا 90 درصد افرادی که این لپ تاپ رو می خرند به خاطر کارت گرافیکش هست تا بقیه موارد....

نه دوست عزیز من نه ویندوزم ایراد داره و نه کارت گرافیک از شما هم مطمئنا همینطوره اما نه حساسیت من رو دارید و نه چیزهایی که من دیدم رو تست کردید...
    در مورد بازی باتلفید هم ممکنه من مراحل اول متوجه نشده بودم و فکر کردم بعد از درایور اینجوری شده چون وقتی قبلی رو باز نصب میکنم فرقی نمیکنه و ایراد در حدی نیست بگید کارت گرافیک خراب هست چون اونجوری وضع خیلی فرق میکرد. کاملا مشخص هست توان کارت گرافیک کم میاره.
    شاید هم ایراد از خود بازی هست! نمیشه نظر دقیق داد تا امتحان نکرد

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

مشکل از تنظیماتتون باید باشه من هیچ مشکلی در این مورد ندارم. و تا حالا هم ندیدم کسی اینجور مشکلی داشت باشه.
    با مرورگر دیگری هم تست کنید ببینید نتیجه همینه یا فرق میکنه....
    دوست عزیز این مشکل ها برای من پیش نمیاد با اینکه چندین سالهکه گرافیک های مختلفی داشتم و به این مشکلات آشنا ام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تمام تنظیماتم درسته
    با MBAM هم چک کردم چیزی نبود .
    این مشکل خیلیهاست که تو فروم های خارجی هم بحث شده اما راه حلشو پیدا نکردم
    تا اونجایی که دیدم فقط واسه LAN این اتفاق میافته
    یه سر به لینک های زیر بزن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوست عزیز nokee منظورت از چیپ 50 مگی اینتل چیه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در حال حاضر قیمت n61ja
    n61 jq چنده؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

در حال حاضر قیمت n61ja
    n61 jq چنده؟
    قیمت N61JQ 1.400
    N61JA 1.200

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من پنجشنبه گذشته با قیمت 1360000 خریدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

خیلی لبتاپ توپیه عشق منه خیلی باهاش حال می کنم.

8. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم . وقتی بعضی از بازی ها رو نصب می کنم داخل بازی نمی ره و این پیام رو می ده .

the program can not start because xlive.dll is missing from your computer .try reinastalling the program to fix this problem.

بازی سالمه چون روی pc نصب کردم . فکر می کردم مشکل از user account باشه . روی گزینه آخر اوردمش ولی بازم جواب نداد . خواهش می کنم اگر کسی مشکل مشابهی براش پیش اومده منو راهنمایی کنه . اعصابمو خورد کرده . ممنون .

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

خیلی لبتاپ توپیه عشق منه خیلی باهاش حال می کنم.
    یخورده توپه رو توصیف کن تا کسی که نمیدونه توپ چیه بدونه چی به چیه.

11. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
    طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
    البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
    حالا این تفاوت قیمت مربوط به چیه؟ آیا به ویرایش ویندوز هم بستگی داره ؟
    مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
    راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم
    سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
    ====
    خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •