سلام. یه سری spyware اومده تو پی سی ٍ من، وقتی با zone alarm و spy remover پاکش میکنم، بازم وجود داره و alert میده. چطوری پاکشون کنم ؟ با چی ؟ با احترام و تشکر.
سلام. یه سری spyware اومده تو پی سی ٍ من، وقتی با zone alarm و spy remover پاکش میکنم، بازم وجود داره و alert میده. چطوری پاکشون کنم ؟ با چی ؟ با احترام و تشکر.
دوست عزیز
هیچکدام از این دو آنتی اسپایور مناسبی حساب نمی شوند در ضمن شما اسم و مشخصات این اسپایور را ننوشته اید در
هر حالت توصیه من استفاده از سوپر آنتی اسپایور است که رایگان است و کمتر اسپایوری از زیر دستش در می رود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این انتی اسپایور را داونلود و آپدیت کن , System Restore را غیر فعال کن و کل سیستم را اسکن و هرچه را پیدا
کرد پاک کن .اگر باز مشکل باقی ماند نام و مشخصات اسپایورهای باقیمانده را بگو تا دقیقتر بتوان کمکت کرد.
تو سيستم من يه چيزي شبيه ويروس هست با نام New Folder.exe كه با اجراي اون My Document باز ميشه و آنتي ويروسم رو از كار انداخته ونمي ذاره ويندوز تسك منجر رو باز كنم. در ضمن رجيستري اديتور هم باز نميشه. لطفاً منو راهنمايي كنيد.
نحوه ی کامل پاک کردن ویروس نیو فولدر در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Administratot ممنون از آدرس دادنت.![]()
ممنون ... اما چطور system restore را غیر فعال کنیم ؟
و ضمنا آنتی بسیار توپیه ! عالی بود
برو به Control Panel و کارهای زیر رو از شماره 1 تا 4 بنوبت انجام بده.
![]()
سلام
من احساس ميكنم كامپيوترم يه ويروس گرفته كه وقتي وارد يه فولدر ميشم اون فولدر با بقيه فرق ميكنه
حجمشم 37 كيلو بايت ميشه
حتي وقتي از اون فولدر براي گوشي چيزي ميريزي فولدر گوشي هم ديگه چيزي نشون نميده![]()
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
كيان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)