وقتی من اینو کپی کردم
مشکلی که ایجاد میکنه اینه که وقتی روی EXIT میزنی از بازی خارج نمیشه و صفحه سیاه میمونه
وقتی من اینو کپی کردم
مشکلی که ایجاد میکنه اینه که وقتی روی EXIT میزنی از بازی خارج نمیشه و صفحه سیاه میمونه
حل نمیشه بازم وقتی میخواد بره مرحله دوم گیر میکنه
منم همین مشکل و دارم![]()
اون مرحله ای که تو کوهستان هست که باید یه رادار رو از کار بندازیم. وقتی اون مرحله تموم میشه میخواد بره مرحله ی بعد اررور میده میگه نمیتونه نقشه رو لود کنه و از بازی میاد بیرون
کسی همچین مشکلی داشته ؟
کسی سیو 100% بازیو داره بزاره
خب دوستان افلاینر طبق اعلام گروه نت افلاین این بازی امشب از ساعت 10 شب دانلود میشه برای اطلاعات بیشتر بیاید تو امضام
اینم اررورش :
couldn't find the bsp for this map . please build the fast file associoted whit maps/pow.d3dbps and try again
بچه ها اجرتون با هر کی که دوست دارید . یکی به من بگه این یعنی چه :
باید چی کار کنم . اصلا تا حالا نتونستم وارد مرحله 1 بشم . بعد از دمو شروع بازی این میاد بالا و دیگر هیچ ..... کمک
![]()
خب بازی اومد دستم
در حال نصبه
ببینم منم به مشکل برمیخورم یا نه![]()
می دونید وقتی فکرش رو می کنم می بینم این کم لطفی های شرکت ها تصادفی نیست و کاملا عمدی هست این همه مشکل اجرا ... واقعا چرا؟ بازی کال آف دیوتی هیچ وقت این همه مشکل براش پیش نمیومد... الان چرا اینطوریه پس؟ همه اینها سیاست ناجوانمردانه شرکت های بازی سازی هست که پلتفورم PC خراب کنن ولی واقعا برای بازی های فول شوتر PC خیلی خوراکه... من هنوز هم بعد دو ماه که از خرید ایکس باکسم می گذره بازی هایی مثل Gears of War لذت بخش نیست... چون فول شوتر هست و Lock On هم نداره... من نسخه ایکس باکس بازی رو خریدم ولی یه مرحله اش رو هم تموم نکردم واقعا نمی چسبه با کنسول حالا هم که می بینم برای اجرای بازی واسه PC اینهمه دنگ و فنگ وجود داره حسابی حالم بد میشه.
موقع اجرا این پیغامو میده:
directx هم نصب کردم ولی بازم ایراد میگیره
مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)