تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 110 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما معلم شدن در اموزش پرورش رو ترجیح میدین(تربیت معلم)یا مترجمی پیام نور؟لطفا بگین!!ش
    تربیت معلم بهتره ( فکر کنم اینو دیگه هر کسی که زبان می خونه بدونه)
    فرهنگیان که مصاحبه هم داره. کسی هم نمی گه هر کس مدرکس تربیت دبیر رجایی یا فرهنگیانه حتما باید آموزش و پرورش کار کنه ( تازه اگه بتونی همون معلم آموزش پرورش بشی خیلی عالیه)
    من خودم برای کار کردن زبان یاد نمی گیرم واقعا دوست دارم اگه کسی برای کار کردن داره این رشته میره اشتباه بزرگیه یه جوری انتخاب نکنید که برین دانشگاه کارتون به انصراف بکشه مثل خیلی های دیگه
    Last edited by konkoorii; 12-08-2012 at 18:06.

2. این کاربر از konkoorii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تازه فرهنگیان که مصاحبه هم داره.
    سختیش همین مصاحبش هم هست...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلاحیه سنجش رو ندیدی
    دیدم الان دوباره هم دیدم ولی فقط دانشگاه شهيد چمران اهواز و دانشگاه پيام نوريزد- مركزاردكان رو اصلاح کردن که! برا شما اینجوری نیست؟
    پس شما کجا دیدی؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تربیت معلم بهتره ( فکر کنم اینو دیگه هر کسی که زبان می خونه بدونه)
    فرهنگیان که مصاحبه هم داره. کسی هم نمی گه هر کس مدرکس تربیت دبیر رجایی یا فرهنگیانه حتما باید آموزش و پرورش کار کنه ( تازه اگه بتونی همون معلم آموزش پرورش بشی خیلی عالیه)
    من خودم برای کار کردن زبان یاد نمی گیرم واقعا دوست دارم اگه کسی برای کار کردن داره این رشته میره اشتباه بزرگیه یه جوری انتخاب نکنید که برین دانشگاه کارتون به انصراف بکشه مثل خیلی های دیگه
    حرفاتون به هم نمیخونه!تناقض داره!از یک طرف میگید خوبه از طرف دیگه میگین کارمون به انصراف کشیده بشه!!!؟؟؟مگه چه مشکلاتی در راهه که کارمون به انصراف بکشه؟من توی رشته ی خودم که تجربی هست زیاد علاقه ندارمبیشتر زبان علاقه دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حرفاتون به هم نمیخونه!تناقض داره!از یک طرف میگید خوبه از طرف دیگه میگین کارمون به انصراف کشیده بشه!!!؟؟؟مگه چه مشکلاتی در راهه که کارمون به انصراف بکشه؟من توی رشته ی خودم که تجربی هست زیاد علاقه ندارمبیشتر زبان علاقه دارم.
    خوب من فکر کردم برای کار کردن میگی من خودم پارسال تجربی و زبان دادم زبانم 3000 شد پارسال خیلی تحقیق کردم واقعیتش زیاد تعریف زبان پیام نور رو نشنیدم آزادت رو بری به نظر من بهتره تا پیام نور بزنی ( بازم این نظر شخصی منه من نمیگم این کارو حتما بکن) این که گفتم فرهنگیان بخونی معلم بشی عالیه هم منظورم این بود که فعلا که آموزش و پرورش استخدام نداره حالا معلوم نیست کی بخواد نیرو برداره. ولی اگرم برداره از فارغ التحصیلای خودش بر میداره پس اگه کارشم برات مهمه فرهنگیان بهتر از پیام نوره از نظر امکانات دانشگاهی و اسم و رسمم بهتر از پیام نوره. (واقعا من هر چی میدونم اینجا میگم به بقیه هم کمک کنم شما هم چیزی میدونین به من بگین)

7. این کاربر از konkoorii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیدم الان دوباره هم دیدم ولی فقط دانشگاه شهيد چمران اهواز و دانشگاه پيام نوريزد- مركزاردكان رو اصلاح کردن که! برا شما اینجوری نیست؟
    پس شما کجا دیدی؟
    خب علامه مترجمی نداره پارسال داشت من اصلاحیه پارسالو داشتم تو کامپیوترم قاطی شده بود آخه چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سختیش همین مصاحبش هم هست...
    فکر نکنم سخت باشه اصل نمره همون کنکوره که دادیم سنجش خودش گفته :
    مصاحبه (ديدار و گفتگوي حضوري مرتبط با شغل معلمي) كه توسط افراد و
    يا مراجع ذيصلاح براي ارزيا بي توانمند ي ها و تشخيص ميزان قابليت، انگيزه، علاقه مندي، سطح شناخت و انتظارات داوطلب از حرفه معلمي انجام مي شود .
    امشب دیگه انتخاب رشته میکنم بیش تر طول بکشه دیگه خرابش میکنم هر چی میخواد بشه دیگه
    Last edited by konkoorii; 12-08-2012 at 19:49.

10. این کاربر از konkoorii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فکر نکنم سخت باشه اصل نمره همون کنکوره که دادیم سنجش خودش گفته :
    مصاحبه (ديدار و گفتگوي حضوري مرتبط با شغل معلمي) كه توسط افراد و
    يا مراجع ذيصلاح براي ارزيا بي توانمند ي ها و تشخيص ميزان قابليت، انگيزه، علاقه مندي، سطح شناخت و انتظارات داوطلب از حرفه معلمي انجام مي شود .
    امشب دیگه انتخاب رشته میکنم بیش تر طول بکشه دیگه خرابش میکنم هر چی میخواد بشه دیگه
    همونجایی که شما خوندی گفته داوطلبان متعهد میشوند که به میزان 2برابر میزان تحصیل در اموزش و پرورش تدریس کنند!!!پس اینده ی شغلی هم تضمینه!من انتخاب اولم رو همین دانشگاه میزنم.به نظر شما تا چه رتبه ای میشه اورد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همونجایی که شما خوندی گفته داوطلبان متعهد میشوند که به میزان 2برابر میزان تحصیل در اموزش و پرورش تدریس کنند!!!پس اینده ی شغلی هم تضمینه!من انتخاب اولم رو همین دانشگاه میزنم.به نظر شما تا چه رتبه ای میشه اورد؟
    نمی دونم چه رتبه ای زدنش که ضرر نداره اون تعهد رو هم که میدونستم تازه خودشون میگن در طول تحصیل هم سابقه حساب میشه هم حقوق و مزایای معلمی میدن ولی من باورم نمیشه آخه فعلا آموزش پرورش نیرو بر نمیداره فکر کنم یعنی برای آموزش و پرورش تو اولویت باشن اگه خواست از اینا برداره.

13. این کاربر از konkoorii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

نمی دونم چه رتبه ای زدنش که ضرر نداره اون تعهد رو هم که میدونستم تازه خودشون میگن در طول تحصیل هم سابقه حساب میشه هم حقوق و مزایای معلمی میدن ولی من باورم نمیشه آخه فعلا آموزش پرورش نیرو بر نمیداره فکر کنم یعنی برای آموزش و پرورش تو اولویت باشن اگه خواست از اینا برداره.
    یعنی توی این فروم کسی نیست رفته باشه تربیت معلم!من گشتم ندیدم!شااید اولین نفر من باشم!
    راستی حقوق معلم ها چنده؟سربازی هم فکر کنم معاف میشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •