تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 674 اولاول ... 276773747576777879808187127177577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

البته زیاد جدی نگیرید اینا رو میگم چون میدونم اینجا همه ظرفیت دارن .
    چرا دیگه اینقدر دست به عصا انتقاد میکنید؟
    فن و پنکه بازی دیگه زمانش گذشت.الان بچه ها از این جریانات باخبرن.
    حسین یادته تو تاپیک pes2010 هر کی مبومد از بازی بد میگفت ما در مقابلش جبهه میگرفتیم.حتی یادمه از دیدگاه فلسفه و روانشناسی هم وارد میشدیم و میگفتیم هیچ مشکلی نداره........یادش بخیر
    ولی هیچی pes نمیشه

راستی حسین از پرسش و پاسخ آدام برای پلی تست ماه jun چیزی اینجا ترجمه نکردی؟؟

2. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چرا دیگه اینقدر دست به عصا انتقاد میکنید؟
    فن و پنکه بازی دیگه زمانش گذشت.الان بچه ها از این جریانات باخبرن.
    حسین یادته تو تاپیک pes2010 هر کی مبومد از بازی بد میگفت ما در مقابلش جبهه میگرفتیم.حتی یادمه از دیدگاه فلسفه و روانشناسی هم وارد میشدیم و میگفتیم هیچ مشکلی نداره........یادش بخیر
    ولی هیچی pes نمیشه

راستی حسین از پرسش و پاسخ آدام برای پلی تست ماه jun چیزی اینجا ترجمه نکردی؟؟

آخه امین جان قبلا نمیشد راحت توی تاپیک صحبت کرد . در ضمن اون قسمت آخر پست قبلیمو هم فکر میکنم نخوندی .
    در مورد بحث مقایسه و این حرفا راستش من از نسخه 2004 فیفا یعنی جام ملتهای اروپا به این ور تا همین پارسال فیفا بازی نمیکردم و ذهینت همون نسخه های کارنتو داشتم البته یکی دوبار با محمود و چند از بچه ها رفته بودم کلوپ و دقایقی فیفا بازی کرده بودم اما زیاد به جزئیات دقت نکرده بودم فکر میکردم اساس کارش همون کارنت باشه و فقط ظاهرشو با چند تا انیمیشن تغییر دادن اما بعد از اینکه بیشتر بازی کردم دیدم بازی کاملا متحول شده و از اونجا به بعد بود که توی تاپیک pes 2010 اعلام کردم که باید قبول کرد گیم پلی فیفا نسبت به pes واقعی تره و هر چقدر که فیفا بازی کردم بیشتر متوجه این مساله شدم که واقعا روی اون بازی خیلی وقت گذاشتن و خیلی روش کار شده یه عقیده من حداقل دوبرابر بیشتر از وقتی که روی pes صرف شده روی اون بازی وقت گذاشتن در تمام بخشهای بازی حتی میزان رشد بازیکنان در سنین مختلف در مودهای MM و B.A.P هم با حوصله کار شده و همینطور لوازم همراه بازیکنان که خودت برای اولین بار بهشون اشاره کردی.
    البته یک سوتی هم دادن اگه دقت کنی کفش بعضی از داوران رنگیه مثل بازیکنان جوون که میخوان خودشونو نشون بدن .
    به هر حال من خیلی خوشحالم که امسال هر دو بازی نکست خواهد بود و هر کسی با توجه به سلیقه خودش هر کدومو خواست میتونه بازی کنه و دیگه اجباری برای انتخاب یکی از این دو وجود نداره .

کدوم سوال و جوابو میگی امین جان ؟ سایت WENB رو میگی ؟
    Last edited by 4039; 18-07-2010 at 15:43.

4. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آخه امین جان قبلا نمیشد راحت توی تاپیک صحبت کرد . در ضمن اون قسمت آخر پست قبلیمو هم فکر میکنم نخوندی .
    بله راست میگی قسمت دوم مطلب رو نخوندم.
    سوال- جواب مربوط میشه به فیفا11 من اینجا اشتباها نوشتم تو تاپیک خودت در موردش بحث میکنیم.فقط میخواستم مطمئن شم که قبلا شما اینا رو تو تاپیک منتقل کردی یا نه.اگه نه من سوالات مهمشو تو تاپیک فیفابنویسم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بله راست میگی قسمت دوم مطلب رو نخوندم.
    سوال- جواب مربوط میشه به فیفا11 من اینجا اشتباها نوشتم تو تاپیک خودت در موردش بحث میکنیم.فقط میخواستم مطمئن شم که قبلا شما اینا رو تو تاپیک منتقل کردی یا نه.اگه نه من سوالات مهمشو تو تاپیک فیفابنویسم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نه امین جان . اگه حوصلشو داری خودت زحمتشو بکش .
    در ضمن اون انتقاداتی که من و شما قبلا از فیفا میکردیم انتقادات درستیه و هنوز هم متاسفانه وجود داره مثل احساس سبک بودن وزن بازیکنان , فیزیکی بودن بیش از حد بازی ( بقول بچه ها استریت فایتر 2 ) چیپ و چند مورد دیگه که خوشبختانه امسال EA داری نواقص بازیو کم میکنه .

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

نمیخواستم این حرفارو بزنم اما بهتره بگم !
    من تا الان بیش از 5000 بازی تو PES2010 انجام دادم و این بازی رو دارم نسخه اولش تا الانش بازی می کنم و بهش وفادار هستم و عاشق این بازیم
    اما تا به الان واقعا هیچی از عیب و ایراداش نگفتم و هر کدوم از بچه ها هم که ازش ایراد گرفتن بهشون دلداری دادم و گفتم درست میشه اما واقعا دیگه خسته شدم
    من واقعا به این بازی علاقه دارم الان تمام پچ هارو و تمام دی ال سی هارو دانلود کردم و همیشه خواستم نهایت لذت رو هم از بازی ببرم و هم یکی از فن های شرکت کونامی
    واقعا گاهی وقتا تو این بازی (2010) صحنه هایی بوجود میاد که دوست داری بزنی ال سی دی رو بشکنی !
    یعنی این حس برای منی که الان 80 فصل مسترلیگ رفتم و تو این 80 فصل تمام بازی هامو بردم هم پیش میاد
    ولی چطوری ؟ یه صحنه پیش میاد من تمام بازیکنای حریفو دریبل می کنم و با یه یک و دو از دروازه بان حریف رد میشم دروازه خالی خالی خالی هیچ کی جلوی بازیکنم نیست که از سمتم یه بازیکن حریف میاد دکمه شوت رو میزنم و اون تکل میزنه تا بخواد توپ بهم برسه دکمه پاس رو میزنم تا توپو نگه دارم و سر توپ بزنم و یه R2 که با جهت چپ که توپو بکارم برای بازیکن کناریم که الان از دروازه رد شده اما مگه PES این فرصتو بهم میده !
    اون بازیکن حریف که داره از سمت راست میاد قبل اینکه من توپ رو بکارم برای بازیکن کناریم با تکل منو میزنه
    اون صحنه رو هزار بار می بینم و میخوام به خودم بفهمونم و بقبولونم که نه PES بازی خوبیه و این صحنه داور اشتباه نکرده و این صحنه رو که یک کور مادرزاد هم میتونه ببینه دیده ! اما افسوس هر چقدر من دنبال توپ می گردم که بگم بازیکن حریف توپو زده توپ روی پای چپ بازیکنمه و اون اومده پای راست بازیکن منو زده و من توپو از دست میدم و دروازه بان حریف میاد توپو می گیره
    و هزاران هزار مورد دیگه که داور اصلا توجهی بهش نمی کنه و واقعا آدم به خودش میگه عجب داور کوری !
    اینقدر این مشکلات زیاده که خیلی ها تاکید می کنم خیلی ها هنوزم دارن 2009 بازی می کنن و حسابی هم لذت می برن
    به خدا منی که تو هر بازی متوسط 12 تا گل میزنم میخوام بازی رو 1-0 ببرم اما این صحنه هارو نبینم
    داوری مزخرف و باگ دار که به هر کسی می قبولونه که نمره این بازی نباید بیشتر از 5 باشه
    من تا حالا فیفا بازی نکردم اصلا بهش دست هم نزدم و نمیدونم این مشکلات تو اون بازی وجود داره یا نه اما منی که روز عرضه بازی PES 2010 در مورد مقالات تند و منتقدانه سایت های مختلف تحلیل بازی ها موضع گیری می کردم و ازشون بخاطر کم لطفی در نمره دادن به 2010 گله داشتم امروز پشیمونم و به اونا حق میدم
    کونامی باید بدونه انسان ها برای این بازی می کنن تا لذت ببرن بازی برای لذت بردنه و احساس شیرینی در لحظاتی که نمیدونی چه کاری انجام بدی کونامی باید بدونه ما میخوایم بازی رو که اینقدر بهش بها میدیم و این همه روش وقت میذاریم بروز باشه و از آخرین تکنولوژی ها استفاده کنه
    اشاره می کنم به حرف یکی از بهترین گیمرهای سایت گیم اسپات که در مورد PES میگه :
    من دیگه نمیرم 2011 رو بخرم میرم از همین سایت های Pirate یه نسخه تقلبی تهیه می کنم و بازی می کنم این واقعا دیوونگیه که برم برای یه پچ (منظورش از پچ خود نسخه 2011 هستش یعنی اینکه این کونامی اینقدر تو متحول کردن نسخه های بازیش مشکل داشته که الان اینطور به نظر میاد PES2011 یه نسخه جدیدی از بازی نیست و بلکه فقط یه پچ اصلاحیه برای 2010 هستش که یه سری باگ هارو درست می کنه و چند تا ترکیب و چیز جدید اضافه می کنه در حالیکه هر بازی مهم و رسمی و درخور احترام تو این زمونه بین نسخه های مختلفش تفاوت های فوق العاده ای احساس میشه درست مثل Mass Effect و Mass Effect 2 )(این شخص تا حالا هر بازی رو که گرفته بصورت اورجینال و رسمی خریده و بیش از 1000 بازی تو کلکسیونش داره)
    یه نکته دیگه در مورد مد آنلاینه الان در صنعت بازیسازی توجه به قسمت آنلاین خیلی مسئله جدی شده و اکثر کمپانی ها به این قسمت توجه دارن حتی بازی AC Brotherhood هم قسمت آنلاین خواهد داشت
    مطمئنا همه شما عزیزانی که اینجا هستید با حال و هوا و لذت وصف نشدنی بازی آنلاین و خندیدن و لذت بردن بازی با یک دوست در دنیای مجازی آشنایید اما این مسئله در مورد بازی PES به شکل دیگه ای وجود داره
    کسی که بخواد آنلاین بازی بکنه باید سریال رسمی و کونامی آی دی رسمی که اشتراک مختلف داره رو تهیه کنه که کلا چیزی حدود 120 دلار هزینه برای گیمر داره و این دلیل اصلی کم شدن گیمرهای آنلاین این بازی از نسخه قبل تا الانه که با کیفیت پایین بازی رابطه مستقیم داره
    حالا بیایم به رقیب دیرینه یعنی فیفا بپردازیم الکترونیک آرتز (فیفا) با وجود اینکه الان 85 درصد و دقیقا 85.7 درصد از بازار فروش بازی های Soccer رو در اختیار داره و خیلی راحت میتونه مثل بلیزارد از چند میلیون گیمر آنلاین به راحتی سودهای کلان بکنه اما میاد قابلیت بازی شبکه رو در بازیش قرار میده
    واقعا چرا ؟ چون پولش زیاده ؟ چون پولو دوست نداره ؟ نه نه این حرفا نیست اون شرکت بعد بزرگی رو می بینه اگه کونامی یه برکه رو می بینه دید الکترونیک آرتز مثل یه دریاست همینکار اونا باعث شده که جای کپکام رو در دنیای بازیسازی بگیرن
    من تمام PES بازها رو می شناسم و درکشون می کنم و میدونم همه شون این رنج هارو می کشن اما باور کنید خود من هم منتظرم همه تون منو می شناسید تا به امروز اصلا نیومدم یکبار از PES بنالم یا شکایت کنم اما امروز نتونستم جلوی خودمو بگیرم
    من اینجا میخوام با PES اتمام حجت کنم : من منتظر PES 2011 میمونم اگه قابل قبول و رضایت بخش بود و دیدم که به ما بعنوان یه دوست نه صرفا یه گیمر توجه شده و با درنظر گرفتن سلایق ما بازی زیبا مهیج و سالم عرضه شده همچنان طرفدار PES میمونم اما اگه قرار باشه وضع به همین شکل باشه و توجهی نشه و کونامی مثل مرغی که کله شو تو زمین کرده و با تکنولوژی های 20 سال پیش که بهتره برای ساختن بازی سگا ماریو ازشون استفاده کرد مارو ناامید بکنه من با تمام قوا و با تمام اشتیاق و علاقه به سمت بازی FIFA خواهم رفت

من به جای تو بودم 80 فصل pes6 می زدم و بازیهایی که از وسط زمین میشه گل زد رو بی خیال می شدم.
    Pes هم یه نوستالژی شد.
    Last edited by meragj2; 18-07-2010 at 22:36.

10. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من به جای تو بودم 80 فصل pes6 می زدم. ولی Fifa بازی نمی کردم!
    به نظر من اینکه pes از 2008 به بعد ضعیف شد این بود که می خواست مثل فیفا عروسک بازی راه بندازه این در همون نسخه 2008 مشهود بود.

عزيزم حرفي بزن با عقل يک ادم عاقل جور در بياد!!!!!اخه شما مطمئني fifa 10 بازي کردي؟؟من مطمئنم شما به کنسولاي نکست دست هم نزدي!!!
    لطفا اطلاعات جمع کنين بعد بيايد توي يک مکان عمومي اظهار نظز کنين

12. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

بچه ها خبری از دموی قابل بازی نیست؟
    اصلا" منتشر میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا چرا pes به اینجا کشیده شد.نگاه کنید به فیفا.هرسال نسخه های جدیدش به مراتب از قبل بهتره.بیشتر کسایی که کنسول دارند فیفا میخرند.پارسال چقدر تبلیغ کردند آخر چی شد؟این مود جدید bal هم همزمان با فیفا عرضه شد و نتونست دوباره پیشی بگیره از فیفا.اگر سیباس نصفی از این تبلیغ ها،بازیکن آوردن ها و .... رو به سایت هایی که درمورد pes مطلب نوشته بودند و انتقاد و پیشنهاد کرده بودند نگاه میکرد شاید سال 2010 رو میشد بگی بازگشت King.متاسفانه جوری شده که بیشتر برای پول به دست آوردن بازی سازی میکنند تا اینکه هواداران رو راضی نگه دارن.اگه امسال هم اینطور بشه بسیاری از گیمر ها رو به فیفا می آورند.واقعا من برای konamiوpes متاسفم.من یک پیشنهاد دارم که با دو گروه هماهنگ باشند یک سال در میان یکی بازی بسازه که وقت بیشتری (تقریبا دو سال) برای هر گروه است.

15. 3 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

آقا چرا pes به اینجا کشیده شد.نگاه کنید به فیفا.هرسال نسخه های جدیدش به مراتب از قبل بهتره.بیشتر کسایی که کنسول دارند فیفا میخرند.پارسال چقدر تبلیغ کردند آخر چی شد؟این مود جدید bal هم همزمان با فیفا عرضه شد و نتونست دوباره پیشی بگیره از فیفا.اگر سیباس نصفی از این تبلیغ ها،بازیکن آوردن ها و .... رو به سایت هایی که درمورد pes مطلب نوشته بودند و انتقاد و پیشنهاد کرده بودند نگاه میکرد شاید سال 2010 رو میشد بگی بازگشت King.متاسفانه جوری شده که بیشتر برای پول به دست آوردن بازی سازی میکنند تا اینکه هواداران رو راضی نگه دارن.اگه امسال هم اینطور بشه بسیاری از گیمر ها رو به فیفا می آورند.واقعا من برای konamiوpes متاسفم.من یک پیشنهاد دارم که با دو گروه هماهنگ باشند یک سال در میان یکی بازی بسازه که وقت بیشتری (تقریبا دو سال) برای هر گروه است.
    هیچ وقت پیشرفت تکنولوژی به سود آدمی نیست
    همیشه عیب هایی رو به دنبال داره!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من به جای تو بودم 80 فصل pes6 می زدم و بازیهایی که از وسط زمین میشه گل زد رو بی خیال می شدم.
    Pes هم یه نوستالژی شد.
    نه واقعا اینطور نیست
    من دوست دارم هر چیزی رو به موقع و به وقتش بازی کنم
    PES6 رو هم به اندازه کافی بازی کردم و لذتش رو بردم اما الان زمانه نسخه 2010 هستش نه 6
    امیدوارم 2011 لذت یک فوتبال زیبا و فوق العاده رو بهمون بده

18. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •