تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 130 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون 128 برنز ... 3 ماهه 15 گیگ
    احتمالا سر همین بحث کم کردن سرعتها و برگردوندن به مقدار واقعی، صبا یه کارهایی کرده

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تي تو دانلود

من رازت رو نفهمیدم پس چه طوری من نمیتونم بیش تر از 600 تا دانلود کنم؟
    اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
    شار‍ ز
    1 ساعت وب گردي 39 مگ كم ميشه
    و شبانه به اسطلاح رايگان هست 3 شب تا 7 صبح سرعت دانلود 1 يا 2 و 0
    واسه اين شركت متآسفم از ما سو استفاده كرد.

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------

اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
    شار‍ ز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

سرعت روزانه دیشب خراب بود و پینگم کمی رفته بود بالا ولی امروز صبح درست شده و سرعت همون قبلیه و 100-120 ـه... ولی دیشب شبانه واقعاً افتضاح بود... تا پریشب با یکم زور، سرعت دائماً روی 915Kbps جلو میرفت ولی دیشب هر چقدر کشتم و زور زدم دیگه نهایتش این بود که یه لحظه میرفت 900Kbps و در کل حدود 700-800 میچرخید (با کلی زور).....

عکس زیر رو ببینید و از حداکثر سرعت سمت چپ (که البته 300 تا ازش کم کنید!) و سرعت فعلی پایین سمت چپ و نوسانات زیاد سرعت همه چی معلومه... البته بعد ساعت 7 بدون نوسان با 915Kbps حدود 100 تا دانلود میشد و خیلی خوب بود... (اون تیکه که صفر شده ریکانکته) :

شبای قبلی در این حد بود... :

شار‍ ز
    ‍‍
    دوست عزیز، من خودم بیش از 2 ساله یوزر صبانتم و درسته کیفیت شبانه ـش پایینه و باید دانلود از سایتای مزخرفی مثل رپیدشیر که لینک مستقیم و پرسرعت بهتون نمیدن (البته اگه پریمیوم نباشید) رو بیخیال شد ولی در مورد حجم، تا حالا حتی 1 مگابایتم زیاد از حجمم کم نشده...

شما میتونید به کمک برنامه هایی مثل DUMeter ، مصرف اینترنتتون رو کنترل کنید و اگرم از طریق شبکه وایرلس وصل میشید، شبکه ـتون رو امن کنید تا دیگران احیاناً سوءاستفاده نکنن...

Last edited by Cleeev; 19-06-2010 at 07:26.

4. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

مرورگر خیلی اینجا نقش داره.از اپرا استفاده کنی همچی اوکی هستش
    فایرفاکس در چند پله ی پایینتر و IE که دیگه هیچی

6. این کاربر از Contractor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

كمكم كنيد چه كنم
    ماه اول 3 ماهه گرفتم با 2 گيگ دانلود 20 روز اول شار‍ تمام شد و الان 1 ماهه 3 گيگ دارم و 1 گيگ دانلود كمتر كردم ولي زده 2 گيگ شارز رفته و تو 10 روز دوستان كمك من تو سايت هاي خارجي موبايل و عكس هم زياد هستم و مرورگرم فايرفاكس هست كمكم كنيد

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بچه ایــنو نیگاه کنین ...

قبلا

امروز

خـــــــدا بهم صبر بده

9. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

7 تي تو دانلود

قبلا

امروز

خـــــــدا بهم صبر بده

برنامه اي كه بالا بود نصب كردم تو 2 دقيقه وب گردي از من 10 مگابايت شار‍ز كم كرد اي خدا ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

كمكم كنيد چه كنم
    ماه اول 3 ماهه گرفتم با 2 گيگ دانلود 20 روز اول شار‍ تمام شد و الان 1 ماهه 3 گيگ دارم و 1 گيگ دانلود كمتر كردم ولي زده 2 گيگ شارز رفته و تو 10 روز دوستان كمك من تو سايت هاي خارجي موبايل و عكس هم زياد هستم و مرورگرم فايرفاكس هست كمكم كنيد
    خوب اول اینکه خوب هر عکس و هر سایتی که میبینیدم از حجمتون کم میکنن... هر عکس بین 10 تا 100 - 500 کیلیوبایت معمولاً حجم داره (حالا بعضاً کمتر یا بیشتر)...

در فایرفاکس به این مسیر برید Tools > Options > Advanced > Network و حجم Offline Storage رو افزایش بدید (بسته به قدرت سخت افزاری کامپیوترتون میتونید تا 400-500 مگابایتم تعیینش کنید) اینطوری حجم بسیار بیشتری از چیزایی که میبینید cache شده و دفعه بعدی که میبینیدشون به جای دوباره بود شدن، از کش به شما نمایش داده میشن... در حالت عادی این حجم خیلی کم در نظر گرفته شده و در نتیجه فایلای زیادی کش نمیشن و هی فایلای قبلی پاک شده و فایلای جدید جایگزین میشن...

همچنین میتونید از مرورگر بهتر یعنی مرورگر Opera استفاده کنید... در Opera این قسمت رو میتونید از Ctrl+F12 > Advanced > History > Disk Cache بهش دسترسی پیدا کنید و حجم کش رو افزایش بدید...

البته با افزایش حجم کش، مرورگر حجم بیشتری از هاردتون و منابع سیستمی (CPU, RAM) رو اشغال میکنه...

همچنین آیا از مودم یا روتر وایرلس (بی سیم) برای اتصال به مودم/اینترنت استفاده میکنید...؟ اگه آره، آیا از پروتوکل های امنیتی مناسب استفاده میکنید...؟

برنامه اي كه بالا بود نصب كردم تو 2 دقيقه وب گردي از من 10 مگابايت شار‍ز كم كرد اي خدا ؟
    کدوم برنامه...؟ DUMeter...؟ خوب دانلودش کردید بعد نصب کردید دیگه 10 مگ مال اونه...

از DUMeter استفاده کنید و ببینید چقدر مصرف کردید (روی آیکون برنامه راست کلیک کنید Totals and reports) و اگه بیشتر از مقداری که مصرف کردید کم میشه با پشتیبانی صبانت تماس بگیرید...

قبلا

امروز

خـــــــدا بهم صبر بده
    با توجه به اینکه صبانت پهنای باندش رو از ترکیه تأمین میکنه (به خاطر همینه وقتی لنگرا گیر میکنن!!! صبانت کمتر خراب میشه) پیشنهاد میشه از سرورهای Bursa و Eskisehir در غرب ترکیه برای تست صبانت استفاده کنید... پیشنهاد SpeedTest.net که میگه از باکو استفاده کنید به قول بروبچ چیزشری بیش نیست و به دلیل نبود جاذبه برای افزایش دقت، SpeedTest اهمیت خاصی به کاربران ایرانی نمیده و سرور پیشنهادیش اشتباهه...

Last edited by Cleeev; 19-06-2010 at 12:34.

12. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

نشون میده سرعت منم نفص شده قبلاً 1.7Mbps بودا!!!
    ولی بازم خدارا شکر
    هنوز شش هفت برابر استانداردشونه!!!

14. این کاربر از Contractor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12

خوب اول اینکه خوب هر عکس و هر سایتی که میبینیدم از حجمتون کم میکنن... هر عکس بین 10 تا 100 - 500 کیلیوبایت معمولاً حجم داره (حالا بعضاً کمتر یا بیشتر)...

در فایرفاکس به این مسیر برید Tools > Options > Advanced > Network و حجم Offline Storage رو افزایش بدید (بسته به قدرت سخت افزاری کامپیوترتون میتونید تا 400-500 مگابایتم تعیینش کنید) اینطوری حجم بسیار بیشتری از چیزایی که میبینید cache شده و دفعه بعدی که میبینیدشون به جای دوباره بود شدن، از کش به شما نمایش داده میشن... در حالت عادی این حجم خیلی کم در نظر گرفته شده و در نتیجه فایلای زیادی کش نمیشن و هی فایلای قبلی پاک شده و فایلای جدید جایگزین میشن...

همچنین میتونید از مرورگر بهتر یعنی مرورگر Opera استفاده کنید... در Opera این قسمت رو میتونید از Ctrl+F12 > Advanced > History > Disk Cache بهش دسترسی پیدا کنید و حجم کش رو افزایش بدید...

البته با افزایش حجم کش، مرورگر حجم بیشتری از هاردتون و منابع سیستمی (CPU, RAM) رو اشغال میکنه...

همچنین آیا از مودم یا روتر وایرلس (بی سیم) برای اتصال به مودم/اینترنت استفاده میکنید...؟ اگه آره، آیا از پروتوکل های امنیتی مناسب استفاده میکنید...؟

کدوم برنامه...؟ DUMeter...؟ خوب دانلودش کردید بعد نصب کردید دیگه 10 مگ مال اونه...

از DUMeter استفاده کنید و ببینید چقدر مصرف کردید (روی آیکون برنامه راست کلیک کنید Totals and reports) و اگه بیشتر از مقداری که مصرف کردید کم میشه با پشتیبانی صبانت تماس بگیرید...

با توجه به اینکه صبانت پهنای باندش رو از ترکیه تأمین میکنه (به خاطر همینه وقتی لنگرا گیر میکنن!!! صبانت کمتر خراب میشه) پیشنهاد میشه از سرورهای Bursa و Eskisehir در غرب ترکیه برای تست صبانت استفاده کنید... پیشنهاد SpeedTest.net که میگه از باکو استفاده کنید به قول بروبچ چیزشری بیش نیست و به دلیل نبود جاذبه برای افزایش دقت، SpeedTest اهمیت خاصی به کاربران ایرانی نمیده و سرور پیشنهادیش اشتباهه...

با تشکر نه عزیز به غیر برنامه حسب کردم و مودم من NETGEAR هست و الان 10 مین هست اینجا هستم و نرم افزار مزکور میگه شارژم 14 مگایایت کم شده و با مرورگر اپرا هستم ممنون واسه کمک شما فداتون بشم چی کنم .
    و از پروتوکل چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •