با تشکر از دوست خوبم
دو تا سوال دیگه
1- وقتی وارد منو میشم چرا گزینه back نداره که بزنم بیاد بیرون ؟؟؟ حتما باید دکمه سبز را زد تا بیرون بیاد ؟؟؟
2- لوازم جانبی براش هنوز نیومده ؟؟؟؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
با تشکر از دوست خوبم
دو تا سوال دیگه
1- وقتی وارد منو میشم چرا گزینه back نداره که بزنم بیاد بیرون ؟؟؟ حتما باید دکمه سبز را زد تا بیرون بیاد ؟؟؟
2- لوازم جانبی براش هنوز نیومده ؟؟؟؟
1. همیشه توی صفحه ای که جاری هست و جلوی چشممون هست ممکنه که دکمه ی back رو (نرم افزاری) نداشته باشیم ولی توی گوشی های سامی و همچنین wave ، شما با زدن دکمه وسطی (سخت افزاری) حالت back رو می تونین داشته باشین و اصلاً کار دکمه ی وسطی همین هست، و اگر هم دستتون رو روی اون دکمه نگه دارین task manager باز میشه...
2. به علاءالدین یه سری بزنین اگه براش لوازم جانبی اومده باشه می تونین اونجا گیر بیارین
Last edited by aliugd; 17-07-2010 at 09:58.
دوستان توی سایت hdblog مشخصات گوشی ویو رو زده با رم 512 و رام 1 گیگ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
یه سوال دیگه داشتم........این گوشی از فایل های آفیس و ورد پشتیبانی نمیکنه ؟؟؟
دوستان کسی ندیده لوازم جانبی برای ویو تو علاالدین ؟؟؟ آخه من شیراز هستم
سلام دوست من
چرا پشتیبانی میکنه. توسط آخرین نسخه از برنامه ی Picsel Viewer که سامی معمولاً در اسمارت فون هاش ازش استفاده میکنه
چه طور میشه از سایت samsungapps بازی ها و برنامه ها رو خرید ؟ با مستر کارت و ویزا کارت میشه ؟
واحد پول سایت چیه و به پول ما هر واحدش چقدر میشه ؟
در کل یه راهنمایی کنیدکه چه طور میشه real football 2010 رو روی گوشیم نصب کنم؟
Last edited by younes.b.1367; 17-07-2010 at 21:17.
یعنی الان با این ممکنه این سیستم عامل هم مثل سیمبین هــک بشه و برنامه های 2 دره روش نصب بشه؟
بستگی به کشوری داره که موقع ثبت نام انتخاب کردید، مثلا من بریتانیا زدم، پولا رو به پوند می زنه. کارتی هم که استفاده می کنید باید تو اون کشور پشتیبانی بشه.
نمی دونم والا ، ولی این برنامه از همون هفته ی اول موجود بوده! (ولی ظاهرا برادران آلمانی علاقه ای به هـک و کارای غیر قانونی ندارن!)
دوستان کلیپها را با چه فرمتی و با چه سایزی بریزم تو گوشی که تمام صحفه نشون بده ؟؟؟ اگر نرم افزارش هم دارید بزارید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)