احتمالا از ماه دیگست.....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
احتمالا از ماه دیگست.....
سلام دوستان
دوستانی که پارس انلاین دارن لطف کننن بگن 1مگ چطوره ؟ سرعت دانلود ساعت رایگان؟کارش چطوره این شرکت؟
مرسی
خیلی جالبه
شکایت رو که ارسال کردم تا دیشب که کد رهگیری رو میزدم تا نتیجه شکایت رو ببینم صفحه برام میومد و میگفت که شکایت هنوز بررسی نشده و در حال انتظار هست امروز که فکر کنم بررسی کردن کد رهگیری رو که میزنم میگه کد رهگیری با این شماره موجود نمی باشد اینم از وضع مملکت خب بی شرفا اگه نمیخواین کسی شکایت کنه بهتون و حرف مردم اوجاتون رو میسوزونه چرا میگین بیاین شکایت کنین
حالا من باید برم خط تلفن رو قطع کنم یه شماره دیگه بگیرم چون با این شماره من فقط مخابرات adsl میده و بقیه شرکت ها ساپورتش نمیکنن یه شرکت خوب هم معرفی کنید که برم از اونجا نت بگیرم
![]()
امروز قبض اومد اصن قیافم اینطوری شد--->
31000 تومن !!! فقط ADSL واسه دوماه... من هرطوری که حساب میکنم چیزی اضافه مصرف نکردم حتی همیشه یه چیزی هم تهش مونده!! خوب مگه ماهی 12900 نیست. دوماهش میشه 25800 که حالا میگیم 26000.. این 5 تومن دیگه کجا بوده !!! دزدی بر مالیات افزوده هم که روی پول اصلی میاد پس چطور اینو اضافه کردن
باید یه تجدید نظری بکنم توی سرویس اینطوری نمیشه.
یعنی چی؟ 25800 چجوری میشه 31 تومن؟
یعنی 5 تومن مالیات نم چی چی؟
نمیدونم !! بابام اینا کلی تیکه بارم کردن
حالا واسه شمام فک کنم هفته دیگه بیاد یه خبری بدین ببینیم چطوری حساب میکنن اخه !!
نه واسه من چون بار اولمه هیچی نزده بود صفر بود واسه ADSL و اینکه کلا یک خط جدا گرفتم واسه ADSL اگه هم 30 تومن بیاد فقط واسه اینترنت میاد چون با این خطه فقط وصل میشم اینترنت و متاسفانه باید از جیب خودم بدم![]()
سلام من امروز رفتم پرسیدم دوباره گفتم چرا تو سایتتون زدید 6گیگ ولی اینجا زدید 2گیگ .گفت ما اطلایه زدیم فرصت نشده تو سایت عوض کنیم همه از اول خرداد 2گیگ باید استفاده میکردن اگه بیشتر استفاده کردن هر گیگ اضافی باید 3000تومان پرداخت کنن منم کلی داغ کردم گفتن همینه که هست ما ابلاغ کرده بودیم یعنی 9000رفت تو پاچه چه کنیم به کجا شکایت کنیم
عرض کردم مخابرات شیر تو شیره.. یه مشت د ز د از خدا بی خبر.. بی جا کردن فرصت نکردن عوض کنن ، چطوره که اگه چیزی دیگه ای بود سه سوت اقدام میکردن ، این که باعث شک انداختن و اشتباهات کاربری به نفع اونا و د ز دی بیشتر میشه فرصت نکردن؟؟
یکیشون رو گیر بیاری همچین......ای خدا..............
![]()
واقعا؟
یعنی هر کی بیشتر از 2 گیگ مصرف کرده باید پولشو بده؟
حتی اگه 6 گیگ داشته؟
فحش بدم؟
Sun of a Beaches![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)