شما چند وقته گرفتید؟چند بار شارژش کردید؟سرعت دانلودتون چنده؟من تو منطقه 15 هستم سه ماه هست که از وایمکس استفاده میکنم اولش خدماتش بد نبود ولی بازم به adsl نمیرسید ولی حالا افتضاح شده سرعت دانلود نصف شده مطمئنید که در حد 128 هست؟مال من در حد 64 هم نیست!منطقه ی ما هم فیبر نوری هست ونمیتونم adsl بگیرم برای همین مجبور شدم وایمکس بگیرم وایمکس چند نفر از دوستام هم مثل من هست و اصلا راضی نیستند نمیدونم شاید به قول شما منطقه ی ما اینجوریه ولی تو انجمن های دیگه هم خیلی ها ناراضین از ما گفتن بود خود دانید
سلام
من دقیقا اولشم!
25 روزه که گرفتم.
(امیدوارم طبق گفته ی شما، بعد از چند وقت، کیفیتش نیوفته
)
الان سرعتم دقیقا 128 ه. (14.8KBps)
×××××××××××××××××××××
برای اینکه چک کنی که آنتن دهی مشکل داره یا Account شما، از روش زیر استفاده کن:
ببین depulso ی عزیز، قبل از اینکه توی شبکه ی وایمکس LogIn کنی؛ یعنی در واقع قبل از اینکه UserName و PassWord رو وارد کنی،
توی چند تا سایت می توینی بری، از جمله خود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و چون هنوز LogIn نکردی، پس هیچ محدودیتی برای سرعت تو اعمال نمی شه و با Maximum سرعت می تونی Surf کنی.
حالا 3 راه هست که به این Maximum سرعت پی ببری:
1. همین طور که در حال چرخیدن هستی، Browser ت به تو بگه که با چه سرعتی داره صفحه ها رو می گیره. (Opera این توانایی و داره.)
2.از یکی از برنامه های که Bandwidth رو اندازه می گیره استفاده کنی، و در حالی که داری توی سایت ایرانسل می چرخی، این برنامه سرعت رو به شما می گه.
(من از برنامه ی Bandwidth Meter Pro V.2.6 استفاده می کنم، که می تونی از آدرس های زیر بگیری:
کد:
کد:
)
3.از سایت ایرانسل روی قسمت وایمکس click کنی و بری در آدرس
کد:
حالا از نوار ِ سمت ِ چپ، گزینه ی "سوالات متداول" رو انتخاب کنی. (آیکونش، یه علامت سوال ه.)
حالا اینجا یه PDF با حجم 2.68 مگ هست که با DownLoad کردنِ این فایل، می تونی از Maximum سرعت با خبر بشی.
خوش باشی،
©م.م©