تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 95 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم
    من یه 22 b690 دارم ... می خواستم ببینم این ال سی دی هم جزو دسته b690 با همان خصوصیات مدل های بزرگتر قرار می گیره یا مدلی است که شرکت سام سرویس در ایران تولید می کنه .
    بعد می خواستم ببینم مشکل زاویه دید در تمام ال سی دی ها وجود داره یا فقط مربوط به مدل 22 هست چون فروشنده ای به من گفت مدل های بالاتر این مشکل رو ندارن .
    متاسفانه من کمی مبتدی هستم . برای ارائه تصویر خوب با توجه به پخش تلویزیونی ایران چه تنظیماتی رو باید به کار ببرم ؟ و البته هر چیز مفیدی هم که به نظر تون می رسه ممنون می شم بفرمایید .
    با تشکر
    مشکل زاویه دید در تمام ال سی دی ها و پلاسما ها وجود داره که البته بسته به نوع مدل و مارک TV کم و زیاد بینشون هست.
    سام سرویس TVهای کم اینچ تر سامسونگ رو خودش توی کارخونه شهاب در کرج می سازه (چند تا فروشنده سامسونگ هم تصدیق کردن). و TV های با اینچ بالاتر رو باز هم توی همون ارخونه اینبار مونتاژ می کنه. برای همین هم اسمش رو گذاشتن B690. برخلاف اسم اصلیش که B650 هست. این طوری علاوه بر ارزون شدن واردات (چون این طوری قطعات رو جدا جدا وارد می کنن و دیگه تعرفه های سنگین TV شاملش نمیشه) جلوی قاچاق هم گرفته میشه که البته مورد دوم رو کور خوندن البته این جوری جیب مشتری هم بیشتر خالی میشه

حالا اگه دیدین مدل های با اینچ کمتر بعضی از مشخصات اینچ های بالاتر رو نداره تعجب نکنید

برای پخش خوب تصاویر (چه کانال های ایران چه هر کشوری) اولا باید از شر انتن خلاص بشی. بعدش هم اگه TVت گارانتی داره هنوز، زنگ بزن VIP سامسونگ بگو بیاین تنظیمات تصویر و صدای تلویزیونم رو تنظیم کنین. اگرم نه که بچه های همین تالار می تونن کمکتون کنن.

2. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

علي اقا دوست گرامي عنوان شد كه اين مشكل مربوط بخ b650 هست و گويا در c650 برطرف شده
    البته احتمال داره بتونيد با اپديت فريمورتون مشكل رو حل كنيد كه اصلا توصيه نميشه
    من هم میدونم تو c650 درست شده
    و گفتم هم که ورژنم 2006 هستش و پرسیدم کسی میدونه ورژن بالاتری داره و آیا ارتقا داده که مشکل حل بشه

4. 2 کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من هم میدونم تو c650 درست شده
    و گفتم هم که ورژنم 2006 هستش و پرسیدم کسی میدونه ورژن بالاتری داره و آیا ارتقا داده که مشکل حل بشه
    ورژن بالاتر وجود نداره! فكر كنم يه كم امضا جمع كردن كار بدي نباشه!

6. 2 کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ورژن بالاتر وجود نداره! فكر كنم يه كم امضا جمع كردن كار بدي نباشه!
    فكر خوبيه كاري كه دوستان براي اضافه كردن ساپورت زبان فارسي در wd كردند
    ولي معمولا جوابگو نيستند متاسفانه

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان motion blur تو این تی وی به خصوص موقع فوتبال دیدن رو اعصابه ! کاری نمیشه کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان motion blur تو این تی وی به خصوص موقع فوتبال دیدن رو اعصابه ! کاری نمیشه کرد ؟
    فكر كنم ديگه توقع فوتبال رو از ال سي دي اونم احتمالا با آنتن نبايد داشته باشيم، البته من هم همين مشكل رو دارم.

11. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

یعنی چه جوریه که رو اعصاب راه میره؟؟؟

13. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فكر كنم ديگه توقع فوتبال رو از ال سي دي اونم احتمالا با آنتن نبايد داشته باشيم، البته من هم همين مشكل رو دارم.
    من تصویر رو از ماهواره می گیرم . اون به کنار تصویر فول اچ دی رو از usb هم پخش میکنم اینو حس میکنم ... نمیدونم مثل اینکه همه ال سی دی ها اینطورین ؟

یعنی چه جوریه که رو اعصاب راه میره؟؟؟
    حالا شاید من اعصابم ضعیفه یا من خیلی حساس شدم . تو تصاویر پر جزییات و متحرک به خصوص فوتبال وقتی دوربین ثابته جزییات چمن قشنگ معلومه ولی وقتی دوربین شروع به حرکت میکنه زمین بلور میشه البته زیاد نیست ولی دیده میشه به هر حال !

15. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام
    چرا وقتی با usb فیلم میبینم زیر نویسش نمیاد.....؟؟؟؟
    40 روزی میشه که lcd مو خریدم......!!!!

17. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    چرا وقتی با usb فیلم میبینم زیر نویسش نمیاد.....؟؟؟؟
    40 روزی میشه که lcd مو خریدم......!!!!
    توي قسمت caption setting بر روي on هست؟

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

من تصویر رو از ماهواره می گیرم . اون به کنار تصویر فول اچ دی رو از usb هم پخش میکنم اینو حس میکنم ... نمیدونم مثل اینکه همه ال سی دی ها اینطورین ؟

حالا شاید من اعصابم ضعیفه یا من خیلی حساس شدم . تو تصاویر پر جزییات و متحرک به خصوص فوتبال وقتی دوربین ثابته جزییات چمن قشنگ معلومه ولی وقتی دوربین شروع به حرکت میکنه زمین بلور میشه البته زیاد نیست ولی دیده میشه به هر حال !
    من از خروجي hdmi كارت گرافيك ميگيرم تصوي رو و فوتبال رو هم از mondiale ميبينم بلور خيلي كمه تقريبا حذف شده در سطح خيلي خوبي

19. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •