تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 1049 اولاول ... 276773747576777879808187127177577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان لطفا منم راهنمایی کنید،
    من ال سی دی b650 سامسونگ دارم(خروجی دیجیتال اپتیک هم داره)، با یه dvd player سونی مدل DVP_NS728H (خروجی دیجیتال coaxial هم داره)، می خوام فقط اسپیکر بگیرم، در یه فضای 4x5 ،ترجیحا پایه دار هم باشه، چه گزینه هایی برام وجود داره؟اگر امکانش هست با قیمت بفرمایید.ممنونم
    اسپیکر پایه دار هست ولی با قیمت های بالا،مثلا دور و بر 400 یا 500 به بالا.تو قیمت های پایین تر من پایه دار ندیدم و همه بدون پایه هستند که باید پایه جداگانه تهیه کنید که بازم هزینه میره بالا.

آنقدر از سری RS تعریف کردید که با آنکه نظرم بود سینمای فیلیپس 3378 بگیرم و بودجه ام همین بود، وسوسه شده ام rs30 بگیرم که نزدیک 200 اختلاف قیمت داره
    دوستی نوشته بود پلیر را 65 بر می دارند حال اگر دی وی دی پلیرخودم که DVP-NS67P است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را موقتا به سینما rs30 وصل کنم تا در آینده هارد پلیر یا بلو ری مناسب بگیرم آیا افت کیفی ندارم و فکر مناسبی است تا هزینه ام را کم کنم
    تلویزیونم هم LCD LG LH500 47 هست.
    مشخصات پلیرم را در زیر قرار داده ام و خروجی اپتیکال و کامپوننت هم دارد. نزدیک 80 تومان دو سال پیش خریدم
    چه چیزی نسبت به پلیر خود r30 کم دارد؟

Manufacturer: Sony
    Product MPN DVP-NS67P
    DVD Type: DVD Player
    Progressive Scan: With Progressive Scan
    Playable Disk Types: DVD-R • DVD-RW • DVD+R • DVD+RW • CD-R • CD-RW
    Playable File Formats: DivX • MP3 • JPEG

Video Output System: PAL • NTSC
    Video DAC: 12 bit / 108 MHz
    Picture Control Zoom

Surround SoundTS (Digital out only)
    Audio DAC: 24 bit / 192 kHz

Connections
    Outputs: Component x 1, Analog Audio x 1, Digital Audio Coaxial x 1, Digital Audio Optical x 1

Instant Skip / Replay Replay
    Resume Function Yes

ممنون اگر راهنمایی کنید
    مطمئنا دستگاه شما می تونه جایگزینه پلیر سیستم پایونیر باشه ولی این موضوع کنه آیا اونا سیستم رو بدون پلیر بهتون میفروشن یا نه؟نمیدونم!
    من که گفته بودم پلیر رو 65 تومن بر می داره ،منظورم این بود که به جاش بلوری میشه جایگزین کرد،حالا نمیدونم که قبول می کنن اصلا بهتون ندن یا نه.باید سوال کنید.

نه بابا!
    روش نوشته 1080p upscailing که!
    rs70 چطور؟!
    fz900 سونی چطور؟!

پس باید چی کار کرد؟!
    upgrade می شه فریمورش؟!

کدام سینما حانگی ها نشون می دن؟!
    اه! پس به چه درد می خوره؟!

منظور از upscaling 1080p اینه که زمانی که از hdmi استفاده میشه تصاویر رو تبدیل به اون رزولوشن می کنه ولی پسوند mkv دارای تصاویر hd و full hd هستش و باید از طریق دستگاه های بلوری پخش بشه.و هیچ دستگاه دی وی دی پلیری این امکان رو نداره.

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئنا دستگاه شما می تونه جایگزینه پلیر سیستم پایونیر باشه ولی این موضوع کنه آیا اونا سیستم رو بدون پلیر بهتون میفروشن یا نه؟نمیدونم!
    من که گفته بودم پلیر رو 65 تومن بر می داره ،منظورم این بود که به جاش بلوری میشه جایگزین کرد،حالا نمیدونم که قبول می کنن اصلا بهتون ندن یا نه.باید سوال کنید.
    ممنون جناب mr_rayan عزیز از راهنمایی
    دیروز زنگ زدم نمایندگی پایونیر پل حافظ و گفت 75 پلیر را بر می دارند که 545 برام در میاد و امروز فردا می روم برای خرید . حیف که در این سری بلندگوهای عقب پایه ندارند و نمایندگی گفت پایه براش داریم 60 هزار تومان که فعلا نمی گیرم و شاید هم نیاز نباشه
    فقط یه سوال اینکه من در مورد upscaling که بحث شده اطلاع چندانی ندارم ! آیا پلیر من (DVP-NS67P ) که در صفحه قبل پست 753 مشخصاتش را نوشتم Upscaling را درست انجام می دهد؟

4. 2 کاربر از safarimr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

دستت درد نکنه بابت راهنمایید
    درسته من اشتباهی 7.1 نوشتم منظورم همون 5.1 بود
    پس به نظر شما من کنسولم(Xbox360) رو مستقیم به TV بزنم و با یه کاب اپتیکال اونو به سینما خانگی وصل کنم کیفیت وبهتری میگیرم تا کابل HTMI کنسول رو به HDMI IN خود سینما خانگی بزنم و از اون طریق بازی کنم
    سینمای خانگیت چیه مگه که ورودی اچ دی ام آی داره؟

6. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور از upscaling 1080p اینه که زمانی که از hdmi استفاده میشه تصاویر رو تبدیل به اون رزولوشن می کنه ولی پسوند mkv دارای تصاویر hd و full hd هستش و باید از طریق دستگاه های بلوری پخش بشه.و هیچ دستگاه دی وی دی پلیری این امکان رو نداره.
    سلام دوست عزیز...

استاد ، اگه فرمت mkv رو به avi تبدیل کنیم ، میتونیم فیلمهای 1080p با فرمت avi رو با دستگاه اجرا کنیم ؟ (USB یا DVD قرقی نمیکنه ! فقط اجرا کنه )

موفق و شاد و سلامت باشین...
    Last edited by ali_nnn13; 15-04-2010 at 14:49. دليل: اشتباه تایپی :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان و اساتید گلم یه سوال برادر خانوم من یه ال سی دی پاناسونیک 32 اینچ داره براش یه سینمای خونگی ال جی خریده ولی به یه مشکلی برخورده که اگه اساتید کمک کنن ممنون میشم. می گفت یه جند دفعه ای این حالت پیش اومده که وقتی صدای تلویزیون واز باندای سینما گوش میکنه بعد چند ساعت که تلویزیون روشن میکنه تصویر تلویزیون قرمز میشه و کلا تصویر بهم میریزه و وقتی دوباره چند ساعت خاموش میمونه تصویر درست میشه. میگفت احتمالا از ساب و باندای بغل تلویزیون باشه که آهن رباهاش این کارو میکنن میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم که علت اینکار میتونه از آهن رباهای باندا باشه؟ اگه این طوری باشه که خیلی بد میشه . اونوقت نباید تلویزیون و سینما با هم روشن باشن. پاینده باشید

9. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

استاد ، اگه فرمن mkv رو به avi تبدیل کنیم ، میتونیم فیلمهای 1080p با فرمت avi رو با دستگاه اجرا کنیم ؟ (USB یا DVD قرقی نمیکنه ! فقط اجرا کنه )

موفق و شاد و سلامت باشین...
    با اجازه دوستان
    نه نمی توانید چون ریزولشن همان است چه بسا که حجم avi از mkv هم بیشتر است
    کلا دی وی دی پلیر های حال حاضر قدرت پردازش تصویر بیشتر از 576 اینترلس رو ندارند
    برای اجرای فایلهای اچ دی یا فول اچ دی می توانید از اچ دی پلیر های موجود در بازار استفاده کنید
    که بنده هم دارم و خیلی هم راضیم

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

دوستان و اساتید گلم یه سوال برادر خانوم من یه ال سی دی پاناسونیک 32 اینچ داره براش یه سینمای خونگی ال جی خریده ولی به یه مشکلی برخورده که اگه اساتید کمک کنن ممنون میشم. می گفت یه جند دفعه ای این حالت پیش اومده که وقتی صدای تلویزیون واز باندای سینما گوش میکنه بعد چند ساعت که تلویزیون روشن میکنه تصویر تلویزیون قرمز میشه و کلا تصویر بهم میریزه و وقتی دوباره چند ساعت خاموش میمونه تصویر درست میشه. میگفت احتمالا از ساب و باندای بغل تلویزیون باشه که آهن رباهاش این کارو میکنن میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم که علت اینکار میتونه از آهن رباهای باندا باشه؟ اگه این طوری باشه که خیلی بد میشه . اونوقت نباید تلویزیون و سینما با هم روشن باشن. پاینده باشید
    اگر از طریق اچ دی ام آی وصل شدخ اول از همه چک کنید فیش اچ دی ام آی اتصالاتش کامل باشه یعنی خوب به هر طرف وصل شده باشه
    ولی اگر مشگل از این نبود به دفترچه راهنمای سینمای خانگی مراجعه کنید
    اکثر سینما خانگی ها یک شیلد ضد تشعشعات مغناطیسی دارند البته بجز ساب می توانید به اخطار های پشت باند ها و یا ساب نیز نگاه کنید در غیر این صورت اگر بازهم نتیجه ای حاصل نشد ساب رو از تلویزیون دور کنید

11. 3 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه prince3-love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سینمای خانگیت چیه مگه که ورودی اچ دی ام آی داره؟
    LG هستش مدل LH-780HTS

13. این کاربر از prince3-love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    آیا سونی ddw7500 توی ایران موجود هست؟ ddw5500 چطور؟
    اگه موجود هستش قیمت رو هم اعلام کنید؟
    بین مدلهای بالا و سری rs پایونیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟ (لطفا با دلیل توضیح بدین ، ممنونم)
    توی رنج 800-900 چی پیشنهاد میدین
    با تشکر

15. این کاربر از peyman22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    آیا سونی ddw7500 توی ایران موجود هست؟ ddw5500 چطور؟
    اگه موجود هستش قیمت رو هم اعلام کنید؟
    بین مدلهای بالا و سری rs پایونیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟ (لطفا با دلیل توضیح بدین ، ممنونم)
    توی رنج 800-900 چی پیشنهاد میدین
    با تشکر
    مدل 7500 توی ایران نیست ولی 5500 هست که اونم کم گیر میاد و قیمتی در حدود 800 الی 850 داره.
    بین این مدل و مدل rs70 پایونیر که قیمتی در حدود 880 تومن داره به نظرم rs70 بهتره از نظر اینکه هم آمپلی پیشرفته تری داره و هم تفکیک بالاتری داره.
    کلا مدل 5500 سونی به علت داشتن دو عدد ساب ووفر 25 سانتی بیس خیلی سنگینی تولید می کنه ولی در زمینه تفکیک صدا rs70 موفق تر عمل می کنه.
    لازم به ذکره که مدل5500 قدرت خروجی برابر با 1510 وات داره یعنی 6*185+2*200=1510 داره در حالت 6.2 کانال
    و قدرت rs70 پایونیر قدرت خروجی برابر با 5*150+200=950 وات هستش در حالت 5.1 کانال،البته آمپلی دستگاه قابل تعویض هستش و می تونی آمپلی قویتری بردارید چون این اسپیکرهای این سیستم تا 1150 وات هم جواب میده،البته تو مدل های قبل تر یعنی rs7 قدرت خروجی آمپلی 800 وات بوده.

htp-rs70

ddw5500

17. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان عزیز من می خوام یه دستگاه سینمای خانگی با حدود قیمتی 600 تومن که وایرلس باشه و در عین حال زیبا هم باشه می خواهم بخرم . لطف کنید چند سیستم رو پیشنهاد بدید با تصاویرش . ضمنا میزان مصرف باطری اینگونه بلندگو ها چقدره و چند تا از این بلندگوها وایرلس هستند و چند تا با سیم . متشکرم

19. این کاربر از compaqnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •