ey baba inga kasy nist bema begeh chetory multy bazy konym
ey baba inga kasy nist bema begeh chetory multy bazy konym
یک سوال SPRING SPRAY چیه؟ همون care package هست؟؟؟؟؟؟
پست دوم کامل توضیح دادهey baba inga kasy nist bema begeh chetory multy bazy konym![]()
پست دوم آپدیت شد جامع و کامل![]()
سلام به همه ی بروبکس
یه چیز بگم کف کنین
لینک aimbot رو پیدا کردم که بدون نیاز به پول دادن بتونید دانلود کنید(اما نمی زارم خودتون برید پیدا کنید
)
اگه کسی خواست بهم پ.خ بده شاید براش گذاشتم(الان دارم دانلود می کنم ببینم کار می کنه یا نه)
khob on file300 magi ro chetory begirim mige felan kar nemikone ke.in eror male chieکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mes que un club; 07-02-2010 at 22:37.
من یه حرفی زدم بلند شدی 300 صفحه نوشتی
dexon که اخر چیت بازه با کل تیمی که اینور هستش نتونسته کسی رو پشیمون کنه
اگه پرش چیت باشه پس رو زمین خوابیدن هم چیت هستش ! پس راه رفتن هم چیت هستش و یه نوع سو استفاده به حساب میاد سلاح هم که میگیرن دستمون !!! از اینم داریم سو استفاده میکنیم !!
و همه دارن از نقاط ضعف بازی سو استفاده میکنن اره ؟
نه عزیزم این حرفا نیست شما یا هیچ اطلاعاتی درمورد بازی ندارید یا خودتو زدی به گیج بازی
من فقط این طور افراد رو یه سری نوب میبینم که بلدن یا چیت camp کنن و انتظار هم دارن که کسی با این کار
تعادلشون رو به هم نزنه !!
اگه بلد بودی با 1887 کارکنی که عقده چیت نداشتی !!
در مورد "سر كال اف ديوتي شيره ميمالين" هم خودت یکم فکر کنی جواب میدی !!!!
تو اگه راست میگی ---- kill هم تو تهرانه برید یه کافی نت فقط weapon بدون چیت بازی کنید بعدش نظر بده که کی noob و کی خوب بازی میکنه !
بنده آماده هر گونه مسابقه در گیم نت هستم ، فقط می خوام از دست چیترا راحت بشم ، همین !!!
بازیم رو هم که دیگه همه دیدن ، از موقعی که چیترا اومدن گند زده شده تو بازی
کال آف به تحرکشه ... اگر قرار باشه هرکی یک گوشه بشینی کمپ بازی کنه یا چیت بزنه ملتو بکشه بعد ادعای کیل بکنه یک نوب به تمام معناست
تو این بازی باید تو مپ حرکت کرد با توجه به کلاسی که داری ... ولی همین افراد نوب واسه آدم شاخ میشن ، مثلا من اسنایپرم رفتم از دور دارم تیر میزنم یارو بهم میگه کمپر ، نمی فهمه آخه اسنایپر باید وسط مپ بدوئه ؟
Last edited by SIMON137; 07-02-2010 at 23:58.
بچه ها دستم به دامنتون یکی یه کاری برای من بکنه
پست دوم که انگار فعلا به خاطر نداشتن کد بتا از دور خارجه.
منم رفتم سراغ پست سوم. اون 300 مگ zero gear demo رو دانلود کردم تموم. همه کارها رو کردم. پچ هم شد.
حالا وقتی اون فایل ZeroGear رو ادیت میکنم و آدرس بازی رو بهش میدم ارور میده که فایل iw4mp.exe پیدا نشد. دیگه دهنم سرویس شد.
اینم دستوری که دادم :
cd /F "F:\Call of Duty Modern Warfare 2"
start iw4mp.exe
بازی توی f نصبه و فولدر بازی هم اسمش Call of Duty Modern Warfare 2 هست
مطمئنم آدرس محل بازی رو هم درست دادم بهش. نمیدونید مشکل از چیه ؟!!
Last edited by aghamajid1369; 08-02-2010 at 04:50.
مجيد لازم نيست هيچ چيو تو فايل zerogear.bat تغيير بدي همين جوري مثل همه بازي كن
------------------------------->>>>>>>>>>>جواب ابلهان خاموشي است<<<<<<<<<<-------------------------------
حتما قضيه خيلي جديه كه اينهمه دارين از خودتون دفاع ميكنيد ... اگه بي گناه بودين بدونه اين كه حرفي بزنين همه چيز روشن بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)