سلام عزيزم !خوندمش ! يادم رفت تشكر كنم.با kismet به كارم نمياد.فعلا سفت ئ سخت افتادم دنبال script نويسي.لامسب كم كه نيست ! 2000 تا كلاس !
![]()
سلام عزيزم !خوندمش ! يادم رفت تشكر كنم.با kismet به كارم نمياد.فعلا سفت ئ سخت افتادم دنبال script نويسي.لامسب كم كه نيست ! 2000 تا كلاس !
![]()
خیلی خوبه که بالاخره دست از گیم استادیو برداشتی. ولی یه چیزی بگم سراغ آنریل می ری باید بازی سوم شخص رو ببوسی بزاری کنار. یا اینکه یک سال کار کنی تا بتونی کدهاش رو کامل یاد بگیری و سوم شخص بسازی . آنریل 80 درصد برای بازیهای اول شخص ساخته شده.می خوام برم طراحان پارسی بیگرم تازه یک سی دی مفتی میده بگذریم جدا من بازی بزنم بیرون کسی به هم نمی گه Warez kidde >> تو انجمن گیم استدیو انگار می خوان به کرک ها فحش بدن
آقای پرنس دیگه این طورام نیست، با 3 تا کلاس به راحتی FPS تبدیل میشه به TPS. حتی کدهاشم موجوده.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اونم چه TPS ای، حتی میشه شبیه Gears Of War درآورد، که TPS بود، موقع تیر زدن، دوربین سوئیچ می شد، چیزی که هنوز خیلی از بازی های TPS ندارن.
Unreal مثل CryEngine یا IW4 نیست که برای FPS طراحی شدن، نمونشم همین بازی هایی که الان با UDK ساخته شدن، اکثرشون سبک های غیر FPS هستن. اینکه می بینین عموم بازی های قبلی Unreal اول شخص بودن، به خاطر قیمت گرون این موتور هست، که هر کسی این سرمایه گذاری رو می کرد، بعدش می رفت دنبال پرفروش ترین سبک یعنی FPS که احتمال بازگشت سرمایش بیشتر باشه.
حالا که این فاکتور گرونی توی UDK حذف شده، بهتر می تونین تنوع کاربردش رو درک کنید.
فعلا.![]()
سلام
شما باید بیشتر توضیح بدی. و:
آیا مکان AI نفاط ثابتیه یا هر جایی می تونه باشه؟
چرا الزاما طولانی؟ بعنی اگه نزدیک بود هم بره یه دور بزنه؟
آیا جای پلیر ثابته یا می تونه هر جایی باشه؟
آیا در بسته هم توی مسیر هست که باید باز کنه یا مسیر بازه؟
(با توجه به اینکه از پست اولتون حدس می زنم تازه کار نیستی اینو می پرسم) سیستم پیش فرض Path Finding چه نقصی داشت که مجبور شدی راه دیگه ای استفاده کنی؟ اگه مشکلی داشته بگو که تو راه جدید که می گم چکش کنم.
تا بعد.![]()
سلام
ممنون از شما، بله آقا پرویز هم می خواد از اینجا بگیره، فقط:
دوستان حواستون باشه از هر جا که خرید می کنین، حتما ویدئوهاشم بگیرین. مثلا این سایت پی سی گیمرز اگه خریدین، چون ویدئو نداره، یا ویدئوهارو دانلود کنین و یا از Iran-Rose بگیرین.
برای کسی که می خواد شروع کنه، UDK بدون ویدئو مثل کامپیوتره بدون اینترنته تو این زمونه.
تا بعد.
سلام
بله می شه با این موتور بازی کامل ساخت.می تونی به بازی هایی که ساخته شده یه سری بزنی.
ولی حالا این که بتونی بفروشی یا در مورد فروش ایران سوال کردی، اونا دیگه ربطی به موتور نداره،مربوطه به شما و شرایطی که در هرصورت برای جوابش باید بیرون از این تاپیک جستجو کنی.
در کل از لحاظ خود انجین مشکلی برای فروش بازیت نیست.
در مورد 3Ds Max هم خوبه که کار کردی، فقط بعدا که خواستی مدلاتو برای بازی ایمپورت کنی، لازمه یه سری محدودیت ها رو رعایت کنی.
-----------------------------------
در ضمن شما اصلا اون جوابی که 3 روز پیش بهت دادم رو خوندی؟
آخه الان 5 تا پست زدی، همونا رو پرسیدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا بای.![]()
Last edited by tovamohammad; 30-05-2010 at 15:41.
سلام
در مورد یونیتی که جناب پرنس واردترن، فقط راجع به مورد سوم تا جایی که من می دونم از عدم وجود Occlusion Culling این مشکل پیش میاد، کلا فاکتور خیلی مهمی برای یه انجینه. البته قراره توی نسخه ی سوم به یونیتی اضافه بشه.
در مورد خونه ی کامل که فبلا همین جا بحث شده، طراحی مرحله از جمله خونه ای که امکان داخل رفتن براش وجود داره باید داخل انجین طراحی بشه، این مورد چیزی نیست که یه نرم افزار مدلینگ بتونه برای بازی ار پسش بر بیاد.دلایلش هم توی همین تاپیک هست.
در مورد سوالت تا جایی که من می دونم اگه از اصولش طبعیت کنی اینا که سهله،کلا هیچ مشکل بزرگی اینجا برات پیش نمیاد.
(بابا اینجا هم کامنت بذاری: //)
قرار نیست کسی دو ماه برای اون کتاب صبر کنه، همین الان چندین سایت آموزش های Unreal Script دارن که خود UDN بزرگتریشونه. فقط اون کتاب که بیاد، یادگیری راحت تر میشه، نه اینکه الان نشه یاد گرفت. در ضمن از 6 ماهه پیش نصفه از کتاب به صورت رایگان موجوده، البته قبل از تغییرات نهایی.
غرض از مزاحمت این بود که می خواستی بدونی شما یه گروه هستید متشکل از...؟؟؟؟؟؟؟مگه نمی دونستی؟
شوخی کردم، شما مراحمی.
با این سوال می خوای بگی یعنی به قدرت Unreal شک داری؟
توی ویکی پدیا یه Unreal Engine سرچ کن و باری هاشو ببین. اگه هم میگی اونا تجاریه، یه سر به Showcase سایت UDK بزن، اونجا بازی هایی که تیم های کوچیک ساختن هست برای دانلود.
در مورد Unreal Script هم نگران نباش، سینتکس همون ++C هست، به اضافه ی قابلیت هایی که یه زبون برای ساخت تخصصی بازی نیاز داره، از جمله State و Interface.
در ضمن شما هر موتور تجاری رو انتخاب کنی، تا مدتی اصلا با کدنویس کاری نداره، UDK هم از این قاعده مستثنا نیست.البته نهایتا باید اسکریپتینگ هم یاد بگیری ولی فعلا Unreal Kismet بدون کد نویسی کارتو راه میندازه. اگه تاپیکو خوندی که می دونی Kismet چیه.
الان خوشحال شدی یا ناراحت؟شوخی کردم
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 30-05-2010 at 15:47.
سلام
مسئله اون نبود، من منظورم این بود یه جوری به من بفهمونی که پستو خوندی، اوکی؟
اگه هم راه کیسمت نمی خوای که 3 تا از اون 4 تا راه با اسکریپت بود، پس حله. ولی همونطور که احتمالا اونجا فهمیدی باید خیلی بیشتر با اسکریپت کار کنی تا بتونی هر چی می خوای توش پیاده کنی. مثل هر زبون تخصصی دیگه.
تا بعد.![]()
مکان AI , PLAYER ثابت و هنگامی که پلیر در محدوده Trigger قرار گرفت Enemy در مسیر path حرکت کرده (در نظر می گیریم یک در وجود داره) من آشنای زیادی با سیستم پیش فرض path finding ندارم لظفا کمی توضیح بدین.
متشکرم
آهان، پس این طور
خب در این صورت خیلی سادست.شما از AI تا Player رو یه مسیر تو ذهنت تجسم کن، الان با توجه به مپی که داری، شروع کن به ایجاد PathNode ( هر جا می خوای کلیک راست کن، از زیر منوی Add Actor گزینه ی Add PathNode رو انتخاب کن.
باید سر هر پیچ، چند راهی، در و جاهای دیگه ای که می خوای AI دسترسی داشته باشه، یه PathNode بذاری.
در رو هم توضیح ندادی چه جور دریه و باز و بستش رو به چه شکلی پیاده کردی.من فرض می کنم یه در سادست که یه Trigger براش گذاشتی، که با رفتن کاربر داخل Trigger در باز میشه. با این فرض باید ازصفحه ی Actor Classes ( از اینجا بازش کن: View->Browser Windows->Actor Classes) گزینه ی Door Marker رو انتخاب کنی(فکر کنم فرزند Navigation Path باشه).
خب الان همین طور که Door Marker سلکت هست، Actor Classes رو ببند. الان نزدیک در کلیک راست کن و Add DoorMarker Here رو انتخاب کن.
از منوی Build گزینه ی Build Paths رو بزن تا مسیرت پردازش بشه. بعد توی Perspective Viewport کلید P رو فشار بده تا مسیر ها رو بهت نشون بده(تو بعضی بیلد ها شرت کاتش کار نمی کنه، باید با منو ها بری).
حالا ببین مسیر همون چیزیه که می خوای، اگه نیست هم می تونی نود اضافه و کم کنی و هم به Properties هر کدوم از نود ها ور بری، تا بشه اون چیزی که می خوای. راستی DoorMarker هم باید Properties شو تنظیم کنی.
با این روش مشکلت حل میشه.ولی یه چیزو بگم، نمی دونم آیا اون ویدئو ها رو دیدی یا نه، البته از سوالت حدس می زنم ندیدی. اگه اینطوره، دست نگه دارف اول اون دوسری ویدئو رو حداقل ببین، بعد برگرد ادامه ی کارت. بدون اونا هر روز به مشکل می خوری.
در ضمن از این به بعد سوال که می کنی، خودت یه توضیح جامع در مورد کیس خاصت بده که لازم نشه من اینقدر سوال کنم، یا مثل اون در، موردی رو فرض بگیرم.
فعلا بای.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)