کسی می تونه محبت کنه پسورد فایل داستان انگلیسی بازی که در صحفه 58 گذاشتن رو قرار دادن محبت کنه بده
ممنون
کسی می تونه محبت کنه پسورد فایل داستان انگلیسی بازی که در صحفه 58 گذاشتن رو قرار دادن محبت کنه بده
ممنون
Last edited by Khan gholi; 15-06-2011 at 13:58.
تا کجاش رفتی؟
سختش هم کم نمی آری!
گرافیک فضا و دود و... + نور پردازی واقعا عالی بود... مخصوصا نورپردازی .... ولی تکسچر صورت ، اصلا خوب نبود... اطراف موجودات و انسان ها هم گرد و نبود ...
آره روی کنسول تموم کردم...
دوستان من تو چپتر 7 قسمت top گیر کردم . اونجایی که اون پرنده هه حمله میکنه به دوستمون . هر چی تیر بهش میزنم بازم نمیمیره و رفیقمونو میخوره ! . چه کار باید کرد ؟
من یادمه این بازی رو با رمز رفتم .. و واقعا توی این فکر هستم که اگه رمز نمیزدم چطور میتونستم این بازی رو تمام کنم . توی این بازی خیلی بهمون تیر میداد 40 ال 50 تا من یادمه توی اون صحنه هاش که از توی زمین یه حباب هایی در میومد و جلومون منفجر میشد حدود 1000 تا تیر مصرف کردم ... آیا کسی بدون رمز اونجا رو رد کرده ؟ البته در حالت hard من بازی رو رفتم .
اشتباه نکنم هر کاری کنی دوستمون رو باز میخوره.
تازه یه باگ هم داره که اسلحه دوستمون همین جور توی هوا میمونه و خودش تیراندازی میکنه.
اصلا کلا من تو نصبش گیر کردم. وقتی میزنم نصبش کنه به جای اینکه بازی رو نصب کنه برنامه steam رو نصب می کنه بازی رو نصب نمی کنه.نمی دونم چیکار کنم.خیلی دوست دارم بازی کنمش ولی نصب نمیشه.بعد که steam رو نصب می کنم میگه اکانت درست کن درست می کنم ولی چه ربطی به بازی داره؟؟؟؟؟
اره راس میگی اسلحه رو هوا میمونه ! خوب پس هیچ راهی نیست ؟ پاکش کنم بره ؟
پس شما هم به این مشکل بر خوردید!
شما لازم نیست بازی رو پاک کنی.من یک راه به شما پیشنهاد میدم که البته خودمم همین کار رو انجام دادم.
با استفاده از نارنجک خیلی سریع طوری که قبل از اینکه اون پرنده به دوستت حمله کنه درست میندازی جایی که دوستت ایستاده...مسئله ی زمان بندی پرتاب نارنجک خیلی مهمه...اینو فراموش نکن.چند باز همین کار رو انجام بده واسه من که مشکل با این روش حل شد
مرسی دوست عزیز با همین روشی که گفتی اونجا رو رد کردمو بازی رو تموم کردم . ممنون
همون بعد از مارکت...
حالا آخرش چی شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)