تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 311 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

حامد جان با موزیلا باز نمیشه با اکسپلورر امتحان کن

خدایا با نام تو
    سلام داوود جان
    ممنون داش. آره تست کردم اومد بالا. خدا رو شکر زیاد ملا خور نشده بود و با ترافیک تخمینی خودم هماهنگ بود.
    بازم ممنون داش.

حامد

2. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

خدایا با نام تو
    سلام داوود جان
    ممنون داش. آره تست کردم اومد بالا. خدا رو شکر زیاد ملا خور نشده بود و با ترافیک تخمینی خودم هماهنگ بود.
    بازم ممنون داش.

حامد
    قربونت

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام به دوستان
    كسي ADSL از مخابرات همدان گرفته؟
    چه سرعتي و چه ترافيكي رو داره؟
    دانلود روزانه و شبانه با چه سرعتيه؟
    درضمن چرا سايت مخابرات استان اين همه به هم ريخته شده نه دقيق ترافيك مصرفي رو ميزنه، شده هفته به هفته يه هفته ترافيك مصرف ميكني آخر هفته دلشون به رحم مياد ثبتش ميكنن توي اين سايت مزخرفشون آخه اين چه مسخره بازي بابا

5. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    سلام
    كسي ADSL از مخابرات همدان گرفته؟
    من چند سالی هست که از مخابرات سرویس میگیرم. خوبه.البته نه زیاد.ولی خب، راضیم. قیمتش از بقیه جاها خیلی به صرفه تره.

چه سرعتي و چه ترافيكي رو داره؟
      محتوای مخفی: نمايش 

دانلود روزانه و شبانه با چه سرعتيه؟
    دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)

درضمن چرا سايت مخابرات استان اين همه به هم ريخته شده نه دقيق ترافيك مصرفي رو ميزنه، شده هفته به هفته يه هفته ترافيك مصرف ميكني آخر هفته دلشون به رحم مياد ثبتش ميكنن توي اين سايت مزخرفشون آخه اين چه مسخره بازي بابا
    این هم از سیاست کثیفشونه که بعد از یک هفته یا چند ده روز یه چیزی میزنن به حساب طرف. من تا حالا با مدیر عامل امور داخلی مخابرات بابت این قضیه چند بار حرفم شده. و هر بار با یه عذر خواهی سروته قضیه رو هم آورده. ولی در کل هر جور که حساب کنی از بقیه شرکتهایی که توی همدان گردنه باز کردن و مردم رو میچاپن، به صرفه تره!!!

امری بود در خدمتم.
    حامد
    Last edited by NirvanaH; 05-08-2011 at 16:39.

7. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

[QUOTE=NirvanaH;6330274]دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)

سلام و درود
    شما خودت چه سرويسي رو از مخابرات گرفتي؟
    من 256-3G دارم سرعت دانلود روزانم بالاي 60 اما شبانه به زور به 30 ميرسه واقعا ....ن.توش بابا اين چه وضعيت كثيفيه
    ميخواستم بدونم واسه شما هم اينجوريه ؟
    چندشب پيش اخبار اعلام كرد كه ايران در سرعت اينترنت توي دنيا از آخر رتبه ششم رو داره با اين حال اينه وضعيتمون نميذارن از اين سرعت مزخرفي هم كه داريم استفاده كنيم
    آخه اينم شد مملكت.....؟
    ر ي د م به همشون
    Last edited by malayeru; 05-08-2011 at 15:36.

9. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

خدایا با نام تو
    سلام

من چند سالی هست که از مخابرات سرویس میگیرم. خوبه.البته نه زیاد.ولی خب، راضیم. قیمتش از بقیه جاها خیلی به صرفه تره.

دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)

این هم از سیاست کثیفشونه که بعد از یک هفته یا چند ده روز یه چیزی میزنن به حساب طرف. من تا حالا با مدیر عامل امور داخلی مخابرات بابت این قضیه چند بار حرفم شده. و هر بار با یه عذر خواهی سروته قضیه رو هم آورده. ولی در کل هر جور که حساب کنی از بقیه شرکتهایی که توی همدان گردنه باز کردن و مردم رو میچاپن، به صرفه تره!!!

امری بود در خدمتم.
    حامد
    سلام و درود
    من 256-3G دارم سرعت دانلود روزانم بالاي 60 اما شبانه به زور به 30 ميرسه واقعا ....ن.توش بابا اين چه وضعيت كثيفيه
    چندشب پيش اخبار اعلام كرد كه ايران در سرعت اينترنت توي دنيا از آخر رتبه ششم رو داره با اين حال اينه وضعيتمون نميذارن از اين سرعت مزخرفي هم كه داريم استفاده كنيم
    آخه اينم شد مملكت.....؟
    ر ي د م به همشون

11. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام و درود
    آخه اينم شد مملكت.....؟
    ر ي د م به همشون

سلام
    داش هر چی بگی حق داری. واقعاً باید بچیزی تو این مملکت که زیر ساخت پهنای باند نداره و دم از دولت الکترونیک میزنه. من سرعتم یه نمه نوسان داره ولی زیر 50 نمیاد. دانلود شبانم هم همینطوریه. راستی پکیج شما اعتباریی یا دائمی؟؟؟

حامد

13. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام
    داش هر چی بگی حق داری. واقعاً باید بچیزی تو این مملکت که زیر ساخت پهنای باند نداره و دم از دولت الکترونیک میزنه. من سرعتم یه نمه نوسان داره ولی زیر 50 نمیاد. دانلود شبانم هم همینطوریه. راستی پکیج شما اعتباریی یا دائمی؟؟؟

حامد
    من خير سرشون 256-3G دايمي گرفتم از اين طرح هاي پيش پرداختي نيستم روي قبض تلفن مياد
    هر ماه 7900هزينه ADSL و 1000 آبونمان =8900 در ماه

در مورد سرعت دانلود شبانه من به زور به 30 ميرسه
    لعنت به اين مخابرات
    حالا شما از مخابرات گرفتي؟
    چه سرعتي و چه ترافيكي داري؟
    اگه از مخابرات گرفتي مطمئني كه سرعت دانلود شبانه برات يكسانه با روزانه
    ميشه دقيقا بگي چنده سرعتت و چه ميزان دانلود شبانه داري؟

ممنون
    اميرحسين

15. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

من 256 / 8گیگ دارم
    اصاصا فکر کنم از پارس انلاین شاتل بهتر درسته پارس 200 دانلود ولی همش نوسان داره شبا هم قطعی داره ( اینارو دوستم میگه) من خودم نداشتم

17. این کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

من 256 / 8گیگ دارم
    اصاصا فکر کنم از پارس انلاین شاتل بهتر درسته پارس 200 دانلود ولی همش نوسان داره شبا هم قطعی داره ( اینارو دوستم میگه) من خودم نداشتم
    شما از مخابرات سرويس گرفتي؟
    دائمي يا پيش پرداخت؟
    سرعت دانلود شبانه و روزانه شما چقدره؟
    دانلود شبانه توي اين چند وقت اخير كمتر نشده(سرعتش)؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •