خدایا با نام تو
سلام داوود جان
ممنون داش. آره تست کردم اومد بالا. خدا رو شکر زیاد ملا خور نشده بود و با ترافیک تخمینی خودم هماهنگ بود.
بازم ممنون داش.
حامد![]()
خدایا با نام تو
سلام داوود جان
ممنون داش. آره تست کردم اومد بالا. خدا رو شکر زیاد ملا خور نشده بود و با ترافیک تخمینی خودم هماهنگ بود.
بازم ممنون داش.
حامد![]()
قربونت![]()
سلام به دوستان
كسي ADSL از مخابرات همدان گرفته؟
چه سرعتي و چه ترافيكي رو داره؟
دانلود روزانه و شبانه با چه سرعتيه؟
درضمن چرا سايت مخابرات استان اين همه به هم ريخته شده نه دقيق ترافيك مصرفي رو ميزنه، شده هفته به هفته يه هفته ترافيك مصرف ميكني آخر هفته دلشون به رحم مياد ثبتش ميكنن توي اين سايت مزخرفشون آخه اين چه مسخره بازي بابا
خدایا با نام تو
سلام
من چند سالی هست که از مخابرات سرویس میگیرم. خوبه.البته نه زیاد.ولی خب، راضیم. قیمتش از بقیه جاها خیلی به صرفه تره.
محتوای مخفی: نمايش
دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)
این هم از سیاست کثیفشونه که بعد از یک هفته یا چند ده روز یه چیزی میزنن به حساب طرف. من تا حالا با مدیر عامل امور داخلی مخابرات بابت این قضیه چند بار حرفم شده. و هر بار با یه عذر خواهی سروته قضیه رو هم آورده. ولی در کل هر جور که حساب کنی از بقیه شرکتهایی که توی همدان گردنه باز کردن و مردم رو میچاپن، به صرفه تره!!!
امری بود در خدمتم.
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 05-08-2011 at 16:39.
[QUOTE=NirvanaH;6330274]دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)
سلام و درود
شما خودت چه سرويسي رو از مخابرات گرفتي؟
من 256-3G دارم سرعت دانلود روزانم بالاي 60 اما شبانه به زور به 30 ميرسه واقعا ....ن.توش بابا اين چه وضعيت كثيفيه
ميخواستم بدونم واسه شما هم اينجوريه ؟
چندشب پيش اخبار اعلام كرد كه ايران در سرعت اينترنت توي دنيا از آخر رتبه ششم رو داره با اين حال اينه وضعيتمون نميذارن از اين سرعت مزخرفي هم كه داريم استفاده كنيم
آخه اينم شد مملكت.....؟
ر ي د م به همشون
Last edited by malayeru; 05-08-2011 at 15:36.
سلام و درود
شما خودت چه سرويسي رو از مخابرات گرفتي؟
من 256-3G دارم سرعت دانلود روزانم بالاي 60 اما شبانه به زور به 30 ميرسه واقعا ....ن.توش بابا اين چه وضعيت كثيفيه
ميخواستم بدونم واسه شما هم اينجوريه ؟
چندشب پيش اخبار اعلام كرد كه ايران در سرعت اينترنت توي دنيا از آخر رتبه ششم رو داره با اين حال اينه وضعيتمون نميذارن از اين سرعت مزخرفي هم كه داريم استفاده كنيم
آخه اينم شد مملكت.....؟
ر ي د م به همشون
سلام
داش هر چی بگی حق داری. واقعاً باید بچیزی تو این مملکت که زیر ساخت پهنای باند نداره و دم از دولت الکترونیک میزنه. من سرعتم یه نمه نوسان داره ولی زیر 50 نمیاد. دانلود شبانم هم همینطوریه. راستی پکیج شما اعتباریی یا دائمی؟؟؟
حامد![]()
من خير سرشون 256-3G دايمي گرفتم از اين طرح هاي پيش پرداختي نيستم روي قبض تلفن مياد
هر ماه 7900هزينه ADSL و 1000 آبونمان =8900 در ماه
در مورد سرعت دانلود شبانه من به زور به 30 ميرسه
لعنت به اين مخابرات
حالا شما از مخابرات گرفتي؟
چه سرعتي و چه ترافيكي داري؟
اگه از مخابرات گرفتي مطمئني كه سرعت دانلود شبانه برات يكسانه با روزانه
ميشه دقيقا بگي چنده سرعتت و چه ميزان دانلود شبانه داري؟
ممنون
اميرحسين
من 256 / 8گیگ دارم
اصاصا فکر کنم از پارس انلاین شاتل بهتر درسته پارس 200 دانلود ولی همش نوسان داره شبا هم قطعی داره ( اینارو دوستم میگه) من خودم نداشتم
شما از مخابرات سرويس گرفتي؟
دائمي يا پيش پرداخت؟
سرعت دانلود شبانه و روزانه شما چقدره؟
دانلود شبانه توي اين چند وقت اخير كمتر نشده(سرعتش)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)