تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 380 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

سناریوی اغتشاشگر مهران مدیری بزودی اجرا میشه
    ولی دیگه آخر سوختن بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مطمئنم سریال از این که هست خیلی قشنگ تر می شه.
    فقط به نظر من یه چیزی تو این سریال خوب نیست و اون هم شخصیت پیر مردس که توهم داره، همش این طرف و اون طرف نگاه می‌کنه می‌گه کی بود؟ اسمشم یادم نیست. من خیلی با این کاراکتر حال نکردم.

3. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من مطمئنم سریال از این که هست خیلی قشنگ تر می شه.
    فقط به نظر من یه چیزی تو این سریال خوب نیست و اون هم شخصیت پیر مردس که توهم داره، همش این طرف و اون طرف نگاه می‌کنه می‌گه کی بود؟ اسمشم یادم نیست. من خیلی با این کاراکتر حال نکردم.
    منم اولش با این کاراکتر حال نکردم ولی الان خیلی خنده داره واسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم اولش با این کاراکتر حال نکردم ولی الان خیلی خنده داره واسم
    جدی؟؟!
    به نظرم واسه این خوشت اومده که آدم دلش نمیاد رو کارای مهران مدیری نکته منفی ببینه. سعی کردی ازش خوشت بیاد نه؟ چون واقعاً دل نچسبه!

6. این کاربر از Tenacious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من 3 قسمتش رو دیدم باحال بوده به نظرم

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

جدی؟؟!
    به نظرم واسه این خوشت اومده که آدم دلش نمیاد رو کارای مهران مدیری نکته منفی ببینه. سعی کردی ازش خوشت بیاد نه؟ چون واقعاً دل نچسبه!
    به نظر من گریمش به صداش اصلا نمیاد ... این که یه دفعه بر میگرده میگه کیه خیلی باحاله ولی خوب بازی نمیکنه و بعضی وقتام زیاده روی میکنه از بس هی میگه کیه کیه کی بود
    صداشم اصلا به پیرمرد نمیخوره ... من اول که دیدم قبل از اینکه اینا صداشون در بیاد فکر کردم نقششون خیلی جالب تر از این باشه.
    حدست یه کم درست بود البته یه کم

9. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

پیره مرده که خدا هست , اون تیکه که گفت من دارم میرم یا میام؟ خیلی توپ بود خداییش ترکیدم , خدا کنه تیکه هاش جدید بشن

11. 3 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

واکنش انتقادی به موج‌سازی اخیر برای سریال «قهوه تلخ»
    بگذاریم مهران مدیری یک هنرمند باقی بماند

سینمای ما - سجاد صاحبان زند: همه کسانی که بازی ایران و ایتالیا را دیدند،‌ خوب می‌دانند که بازیکن‌های والیبال ما اگر دچار احساسات نمی‌شدند و واقعا خودشان بودند،‌ این بازی را می‌بردند. اما آن‌ها در لحظاتی از بازی به واسطه احساسات پیش افتادند و در لحظاتی دیگر به همین دلیل باختند. این نکته ریشه در فرهنگ ما دارد که سال‌هاست با آن زندگی کرده‌ایم. ما ایرانی‌ها مردمانی احساساتی هستیم. اگر حس پیروزی در رگمان گردش کند، پیروز خواهیم بود و اگر روحیه خود را ببازیم، شکست حتمی خواهد شد. آنچنان که در ست دوم بازی با ایتالیا بازی کردیم و در ست پایانی چنان بودیم تا ببازیم.
    ما بازی با ایتالیا را باخیتم که هر چند اشک خیلی‌هامان را در آورد، اما در نهایت فرصت بسیار است و جوانان بسیاری در راهند تا در آینده، با اقتداری بیشتر پیروز میدان باشیم. نکته اما در زندگی ماست و اینکه افتادن به دام احساسی‌گری چه آفتی برای ما خواهد داشت. و این آفت‌ها گاه بسیار بزرگند.

برسیم به مهران مدیری، هنرمندی که همواره او را دوست داشته‌ام، چه زمانی که در «نوروز 72»، چهره‌ای ناشناخته بود در کنار چند چهره ناشناخته دیگر و چه زمانی که در دوران مجلس ششم، با نمایندگان شوخی کرد و صدای خیلی‌ها را در آورد. وقتی که چندی قبل و در مراسمی دیگر از کمال‌الملک گفت و حمایت از هنرمندان پیشکسوت را طلب کرد هم دوستش داشتم . بعدش هم دوستش داشتم و برایم مهم نبود که در فلان نشست شرکت کرده باشد یا نه. اما زمانی که «قهوه تلخ» در آستانه پخش عمومی قرار گرفت. احساس کردم با مدیری فرسنگ‌ها فاصله دارم. زمانی که دیدم موج تبلیغات اینترنتی و دهان به دهان، احساسات مردم را به بازی می‌گیرد تا چند حلقه بیشتر سی‌دی به فروش رود حس کردم با مدیری بیگانه‌ام.
    شاید روح آقای بازیگر از ماجرا خبر نداشته باشد. اما چندی است که بعضی‌ها از سر بی‌خبری کاری را آغاز کرده‌اند که چندان در شان او نیست. می‌گویند که چون مدیری از چند مقام دولتی انتقاد کرده است، اجازه پخش سریال‌اش را نداده‌اند و... پس جماعت بشتابید و سی‌دی‌های بهترین کارگردان طنز ایران را بخرید. کپی نخرید تا فروش سی‌دی‌های او بالا رود و فلان و بهمان. اصلا هم به استناد حرف‌هایشان توجهی ندارند.
    در این‌که باید سی‌دی‌های اصل ( اورژینال ) بخریم کسی شکی ندارد. در این که مهران مدیری یکی از طنازان خوب تلویزیون ایران است شکی نداریم. اما از این‌که عده‌ای می‌خواهند با استفاده از بازی با احساسات مردم به نان و نوایی برسند، قضیه برایمان کمی مشکوک می‌شود.
    همه می‌دانیم که اگر قرار بود اجازه پخش به سریال مدیری ندهند، اجازه پخش ویدیویی آن را نیز نمی‌دادند. همه می‌دانیم که اگر انتقاد مدیری از فلان مقام دولتی، مثلا او را در محاق ممیزی برده باشد، وزارت ارشاد که خود بخشی از دولت است اجازه اکران خانگی را نمی‌داد. همه می‌دانیم که اگر شرکت نکردن در یک نشست، دلیلی برای پخش نشدن تلویزیونی «قهوه تلخ» شده باشد، به همان دلیل مشابه وزارت ارشاد می‌تواند پخش خانگی آن را نیز با دشواری مواجهه کند.
    اما چنان نیست و همه این را می‌دانیم. این‌که اشکال ماجرا کجاست، نکته‌ای نیست که در این نوشته بخواهیم به آن بپردازیم. اما چنان‌چه عوامل سریال با رسانه‌ها گفتگو کرده‌اند، انگار مشکلی مالی با تلویزیون بوده و تلویزیون با رقم درخواستی تهیه‌کننده موافق نبوده است. همین.
    آیا سزاوار است در این شرایط کسانی با استفاده از احساسات مردم، نکته‌ای متفاوت را مطرح کنند؟ آیا شان مهران مدیری را باید این‌قدر پایین بیاوریم که نیازمند چنین تبلیغاتی باشد؟ آیا کار او چنان پتانسیلی ندارد که خود به خود به خانه‌ها و دل‌های مردم راه پیدا کند؟
    همگان می‌دانیم که مهران مدیری چنین قدرتی را دارد. همه می‌دانیم که گرچه او بهترین کارگردان طنز ایرانی نیست، اما بی‌شک یکی از بهترین‌هاست. و همه می‌دانیم که این بازی در شان او نیست، چه کسانی که گذشته او را یادآوری می‌کنند و برای شوخی با نمایندگان مجلس ششم طردش می‌کنند و چه کسانی که امروز... همه می‌دانیم که مدیری یک هنرمند است. پس بگذارید او یک هنرمند بماند. او را وارد این بازی‌ها نکنیم.
    لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 15 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

چرا اینقدر همه قدیمی ها رو بی عقل نشون میده ؟! یعنی ذره ای شعور تو وجود اینا نشون نمیده !!!
    انگار یه سری دارن تو دیوونه خونه شاه بازی می کنن !!! حداقل یه اپسیلون به واقعیت نزدیک می کرد بهتر بود.
    ببخشید من یکی دوروز نبودم.برای همین از دوسه صفحه قبل نقل قول میگیرم.
    یه سوالی کردی اگه اجازه بدی جوابت رو میدم.
    چرا اینقدر همه قدیمی ها روبی عقل نشون میده؟
    خیلی ساده است:
    سکانس بخشش قزوین رودیدین که؟
    این شاه های قدیم حتی نمیتونستن تشخیص بدن که کمتر شدن زمین ها وشهرهاشون=کم شدن نوکران ومالیات و...
    نمونه بارز وخفت بار امروزیش:((تقسیم بندی دریای خزر!!))
    بنظر شما اگر این ها ذره ای عقل داشتن الان اسم کشور من وشما این بود!؟!
    وهزاران دلیل دیگه...
    واقعیت؟
    کدوم واقعیت؟
    واقعیتم کجابود؟...تو مملکتی که حتی نمیتونی یه چرای ساده بگی از کدوم واقعیت برای من وشما صحبت بشه؟
    فعلا که یه مشت دیوانه سوار بر اسب امور دنیای ایران زمین بودند وهستند...امیدوارم با مخ بخورن زمین

15. 11 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

میگم که من حوصله ندارم این همه صفحه رو بخونم
    این سریال ارزش دیدن داره؟
    هرچند که همه ی سریال مدیری ارزششو داره
    خواستم بدونم مثل سریالای قدیمیش خنده دار هس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •