این گوشی خداییش همه چی داره بجز cpu درست حسابی...که زیاد به کار من نمیاد.
فقط اگه قیمتش بیاد زیر 320-310 دیگه.....![]()
این گوشی خداییش همه چی داره بجز cpu درست حسابی...که زیاد به کار من نمیاد.
فقط اگه قیمتش بیاد زیر 320-310 دیگه.....![]()
با سلام 3gP سبک تر هست و مثلآ یک کلیپ 2 مگابایتی 3gp با فرمت mp4 میشه 40 مگابایت کیفیت عالی و لذت بخش میشه ولی حجم زیاد میگیره .
و اینجا هر تمی خواستی واسه گوشیت هست و تمامی گوشی های دنیا این لینک واسه X6.16GB هست .
اینجا هر بازی خواستی واسه گوشیت هست و تمامی گوشی های دنیا این لینک واسه X6.16GB هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی تم فابریک و اصل قرمز رنگ ایکس 6 مدل 32 گیگ قرمز مشکی رو داره برام بزاره!!!!!
منظورت این هست داداش جان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه اونوقت آخر ضایع بازی خواهد بود. بهت بگم که گرون تر هم شده
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
اگه یوخدا بنگری آرم IR-TCI آخر این امر رو میرسونه که یک ایرانی اینو فرستاده و اررجینالش فکر کنم نباشه.
این تم رو نصب کرده بودم بجر صفحه اصلی گوشی همه جاش مشکیه این که فابریکش نیست بابا
دوست من این گوشی اهواز 350 هزار تومان هست و این گوشی شاپ و دی جی کالا گرون فروش هستن واقعآ
که و در تهران با گارانتی شده 355 هزار تومان
همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک هم تم ایکس 6 همه رنگی هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تم گوشی عوض بشه با کلیک روی آیکون بالای صفحه باز قسمت ها به صورت ردیف افقی میان بصورت درختی یا با کلیک مستقیم میری تو صفحه ی مورد نظر![]()
Last edited by t2download; 22-06-2010 at 23:07. دليل: ع
درود
دوستان میگم من وقتی میرم تو قسمت تم،وقتی میزنم روی تم یک دفعه میره داخل و دوباره میاد بیرون؟!؟!؟!چرا؟
خوب جوابتو پشت پیامک دادم که!
اول خاموش روشن کردن گوشی
دوم ریست گوشی
سومی آپ دیت یا ری اینستال فریم ویر
این مراحل رو به ترتیب از بالا به پایین البته اگه اولی جواب نداد سراغ گزینه های دومی برو
آخه چرا تو سر مال می زنین! گرون فروشند که گرون فروشند ولی بجاش گوشی آک دست نخورده می دن.البته دیجیکالا که شوروشو درآورده. از فروشندگان معتبر تهیه می کنن. البته اگه شما معتبرشو سراغ داری که برو از اون بگیر
گرچه بنده به ضرص قاطع عرض کنم شما اصلا این گوشی رو نخر چون گوشی خر نیستی بلکه خودت... هستی![]()
![]()
(شوخی کردما)
بابا دیگه کی میخوای بخری چشمتو واکنی ان 8 اومده برو ان 8 بگیر یوهویی کشتی همه رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)