حل شد! بار اول که تمومش کردم مشکلی نبود! یه بار دیگه دکمه ها رو تنظیم کردم درست شد
(اینم از بدی چپ دست بودنه! من که نمیتونم با WASD بازی کنم!)
حل شد! بار اول که تمومش کردم مشکلی نبود! یه بار دیگه دکمه ها رو تنظیم کردم درست شد
(اینم از بدی چپ دست بودنه! من که نمیتونم با WASD بازی کنم!)
یکی از استادهای اهل فن منو راهنمایی کنه
ممنون میشم
صفحه ی قبل برات راهنمای بازیو گذاشتم
سلام من تو یه چلگنسش گیر کردم
همونی که باید دگمه بلوک RB رو نگه داری تا یه جوری به دشمن ضربه بزنه هر کاری میکنم نمیشه
یکی راهنمایی کنه که بعد بلوک کردن چطوری باید ضربه بزنم تا بشه
باید دقیقا همون موقع که دشمن میخواد بهت ضربه بزنه یه کوچولو بلاک رو بزنی (نگهش نداری یا همون tap) خودش یه ضربه بهش میزنه .
دوستان سلام من مرحله ای هستم که باید 3تا شمشیر رو بزارم تو دست اون مجسمه ها...یکی از شمشیرا را پیدا کرد...ولی اون 2تای دیگه را (هر چه میگرد نمیتونم پیدا کنم؟
یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟
سلام.چرا میره فقط یه خورده علافی داره...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!
بابابازی باگ داشت رفتم پیش فروشنده مسئله رومطرح کردم گفت که چندین تا رو اشتباه ریخته پچی رورویDVD ریخت بهم داد منم نصب کردم درست شد زودی پرید روسقف.
یعنی ربطی به گرافیک نداره ماکه شاخ دراوردیم...:دئدر مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!
بعد ازاینکه پچ رونصب کردم مجبورشدم ازاول بازی کنم وروی MEDIUM رفتم....حیف...البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمش
دقیقاًدوست عزیز منم بااسب موشک وار میرفتم تو کلش....با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
ولی خیلی جالب میشه فکرشو بکنین کرمه بادهان باز روهواست نیم ساعت داره میچرخه منم رواسبم هی نمیتونه بگیره منو نعره میکشه...:دئ
خلاصه قسمت صحراش بی نهایت قشنگ بود مخصوصاًقسمتی که اون دوتا آسیابارو ازکارمینداختی یادتون باشه که اون پادشاه مجسمه کوچولوهارو بایدباازکارانداختن آسیاب سومی گیر بیارین ماکه همرو گیر آوردیم عکس میزارم فقط دوقطعه ازاین سلاحABYSSAL ARMOR مونده هرچی گشتم پیدانکردم....
دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
اینم عکسها:
این اون قسمت که اون گندهه که قفس دستش بود رومیکشتی ومیرفتی پایین:
اینم عکسهای منو:
البته ببخشید این سوال روهم داشتم توی نقشه نشون میداد که میشه روی آسیاب اولی هم رفت اینم عکسش اگرکسی ازدوستان رفته یاراهشو میدونه بگه ممنون میشم.
ممنون علی.![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 04-12-2010 at 22:40.
سلام.
تااونجایی که من میدونم دوتا قسمت دردوطرف یعنی چپ وراست شما هستن که باید بابمب منفجر بشن به اصطلاح خودمون یخ سفت شدس ...وقتی شکسته شد دوتا دستگیره هست که باید بچرخونین بعدشم که اون دوتا میان بالا بااون چرخ دنده چهارپره ای هست اسمشو یادم رفته همونیکه بدستش آوردین بااون مارک کنین وجفتشونو بزنین وقتی تو مجسمه ازدوطرف اون درب که ازش مواد مزاب میاد بالااومدن باید مارکشون کنین وقرمز رنگ بشن حتماًکلTIPS های بازی روبخونین ومتوجه منظورش بشین100%وگرنه بازی براتون کمی سخت میشه بعد ازاینکه اون موادمزاب دیگه قطع شد پشتش یه شمشیر دیگه هست وقتی برداشتینش حتماًحتماًاون مجسمه مسخره پشتشو نابود کنین که سه تاروح بنفش رنگ بگیرین.یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟
به جرأت میشه گفت این بازی بهترین بازی بود که من درطول عمرم بازی کردم البته گرافیک افتضاح بازی باتوجه به گفته دوستمون آقا مهدی که ازCPU استفاده میکنه نشان دهنده اینه که این بازی ازاول برای پلفتروم PC ساخته نشده بوده....
علی.![]()
اره منم هنوز نتونستم راهشو پیدا کنم . البته من تقریبا تا اونجایی رفتم که ساموئل همه قلب ها رو میگیره . فکر کنم 50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
اولش فکر کردم یه چیز مثل پرش بیشتر بهم بده تا دستم به اینا برسه . ولی مثل اینکه نمیده .
یکش منفجر شد ولی اون یکی اصلا روش اثری نداره حتی با اون تیغه ی چرخون؟فقط اون چیز انفجاری که روی دیواره قابلیت انفجار داره؟که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟بابمب منفجر بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)