تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 114 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

والا تا جایی که من یادم میاد میرفت زیر آب..فقط باید با استفاده از کنترل موس اینکارو می کردی...اتفاقآ بعضی مراحل بازی نیاز مبرم به این کار هست پس اگر واسه شما نمیره مشکل از کرک هست..
    حل شد! بار اول که تمومش کردم مشکلی نبود! یه بار دیگه دکمه ها رو تنظیم کردم درست شد
    (اینم از بدی چپ دست بودنه! من که نمیتونم با WASD بازی کنم!)

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یکی نیست به ما بگه تو که گیمر نیستی چرا بازی میکنی
    دوستان من دوباره گیر کردم من بعد اون غول که دو قفس دستشه که میکشیش بعد میری طبقه پایین که باید دو تا مانع رو منفجر کنی اولی رو منفجر میکنم ولی دومی نمی تونم هر کاری میکنم منفجر نمیشه؟
    یکی از استادهای اهل فن منو راهنمایی کنه
    ممنون میشم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

یکی از استادهای اهل فن منو راهنمایی کنه
    ممنون میشم
    صفحه ی قبل برات راهنمای بازیو گذاشتم

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام من تو یه چلگنسش گیر کردم
    همونی که باید دگمه بلوک RB رو نگه داری تا یه جوری به دشمن ضربه بزنه هر کاری میکنم نمیشه
    یکی راهنمایی کنه که بعد بلوک کردن چطوری باید ضربه بزنم تا بشه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

باید دقیقا همون موقع که دشمن میخواد بهت ضربه بزنه یه کوچولو بلاک رو بزنی (نگهش نداری یا همون tap) خودش یه ضربه بهش میزنه .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سلام من مرحله ای هستم که باید 3تا شمشیر رو بزارم تو دست اون مجسمه ها...یکی از شمشیرا را پیدا کرد...ولی اون 2تای دیگه را (هر چه میگرد نمیتونم پیدا کنم؟
    یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا میره فقط یه خورده علافی داره...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!
    سلام.
    بابابازی باگ داشت رفتم پیش فروشنده مسئله رومطرح کردم گفت که چندین تا رو اشتباه ریخته پچی رورویDVD ریخت بهم داد منم نصب کردم درست شد زودی پرید روسقف.
    در مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!
    یعنی ربطی به گرافیک نداره ماکه شاخ دراوردیم...:دئ
    البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمش
    بعد ازاینکه پچ رونصب کردم مجبورشدم ازاول بازی کنم وروی MEDIUM رفتم....حیف...
    با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
    دقیقاًدوست عزیز منم بااسب موشک وار میرفتم تو کلش....
    ولی خیلی جالب میشه فکرشو بکنین کرمه بادهان باز روهواست نیم ساعت داره میچرخه منم رواسبم هی نمیتونه بگیره منو نعره میکشه...:دئ
    خلاصه قسمت صحراش بی نهایت قشنگ بود مخصوصاًقسمتی که اون دوتا آسیابارو ازکارمینداختی یادتون باشه که اون پادشاه مجسمه کوچولوهارو بایدباازکارانداختن آسیاب سومی گیر بیارین ماکه همرو گیر آوردیم عکس میزارم فقط دوقطعه ازاین سلاحABYSSAL ARMOR مونده هرچی گشتم پیدانکردم....
    دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
    یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
    یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
    راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
    اینم عکسها:
    این اون قسمت که اون گندهه که قفس دستش بود رومیکشتی ومیرفتی پایین:

اینم عکسهای منو:

البته ببخشید این سوال روهم داشتم توی نقشه نشون میداد که میشه روی آسیاب اولی هم رفت اینم عکسش اگرکسی ازدوستان رفته یاراهشو میدونه بگه ممنون میشم.

ممنون علی.
    Last edited by Advanced Ali-001; 04-12-2010 at 22:40.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟
    تااونجایی که من میدونم دوتا قسمت دردوطرف یعنی چپ وراست شما هستن که باید بابمب منفجر بشن به اصطلاح خودمون یخ سفت شدس ...وقتی شکسته شد دوتا دستگیره هست که باید بچرخونین بعدشم که اون دوتا میان بالا بااون چرخ دنده چهارپره ای هست اسمشو یادم رفته همونیکه بدستش آوردین بااون مارک کنین وجفتشونو بزنین وقتی تو مجسمه ازدوطرف اون درب که ازش مواد مزاب میاد بالااومدن باید مارکشون کنین وقرمز رنگ بشن حتماًکلTIPS های بازی روبخونین ومتوجه منظورش بشین100%وگرنه بازی براتون کمی سخت میشه بعد ازاینکه اون موادمزاب دیگه قطع شد پشتش یه شمشیر دیگه هست وقتی برداشتینش حتماًحتماًاون مجسمه مسخره پشتشو نابود کنین که سه تاروح بنفش رنگ بگیرین.
    به جرأت میشه گفت این بازی بهترین بازی بود که من درطول عمرم بازی کردم البته گرافیک افتضاح بازی باتوجه به گفته دوستمون آقا مهدی که ازCPU استفاده میکنه نشان دهنده اینه که این بازی ازاول برای پلفتروم PC ساخته نشده بوده....
    علی.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
    یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
    یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
    راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
    اره منم هنوز نتونستم راهشو پیدا کنم . البته من تقریبا تا اونجایی رفتم که ساموئل همه قلب ها رو میگیره . فکر کنم 50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟
    اولش فکر کردم یه چیز مثل پرش بیشتر بهم بده تا دستم به اینا برسه . ولی مثل اینکه نمیده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بابمب منفجر بشن
    یکش منفجر شد ولی اون یکی اصلا روش اثری نداره حتی با اون تیغه ی چرخون؟فقط اون چیز انفجاری که روی دیواره قابلیت انفجار داره؟که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •