آره دقیقآ....
آره دقیقآ....
خوب به همین خاطر هست ...
شما باید برای هر کدوم از اون دو تلفن دیگتون هم یه اسپیلیتر بزاری تا مشکل نویز اونها هم برطرف شه ....
آره یک اسپلیتر از پسر همسایمون گرفتم امتحان کردم درست شد.....
راستی اسپلیتر چنده و مارک خاصی داره.....
ممنون از کمکتون(امروز برم 2تا بخرم).....
پس این نویز کاملآ طبیعیه!
اگه برای اون دو تا هم اسپلستر بگیره حداقل 6 تومن خرج برمیداره و ازشون استفاده چندانی هم نمیکنه(چون فقط از یه خروجی اسپلیتر کار میکشه)تازه شلوغ کاری هم میشه!
دو راه حل داری:
1-به خروجی تلفن اسپلیتری که توی اتاقت داری یه سوییچ متصل کنی و تلفنها رو تک تک به خروجیهای سوییچ بزنی
2-اسپلیتر رو ببر روی ورودی سیم تلفن(بیرون از خونه)همون جا تکلیف خط اینترنت و تلفن رو روشن کن!
روش دوم حرفه ای تره
مشکلی داشتی در خدمت هستم![]()
fashion_boy جان مگه اسپیلیتری هم هست به جز دو نوع سوکتی و دو شاخه ای که به سیم خالی وصل بشه؟؟؟؟!!!!!! امکان نداره راه دوم رو بتونه انجام بده...
خوب راههای زیادی هست واسه این کار ...
یکیش اینه که که سیم اصلی تلفن رو سوکتی کنه (که یه مقداری سخته)
راه دومشم اینه که یه سیم یه سر سوکت درست کنه و سر سوکتیشو بزنه به اسپیلیتر و سر دیگشم وصل کنه به سیم اصلی تلفن (که این مورد هم با کمی نویز همراست)
سلام
من اهواز کیانپارس ساکن هستم برای اشتراک اینترنت کمک و راهنمایی میخواستم.
با با برسی های اولیه به نظرم اومد که وایر لس بگیرم
هرچند اینجا اکثر isp ها adsl پشتیبانی یکنند ولی برای شرکت که میخواهم 512 بگیرم فکر کنم کیفیت وایرلس بهت باشه
حالا اصل متلب اینکه من از اینجایی که هستم هم با نیماد نت و هم با راصد میتونم اشتراک بگیرم
راصد حدود 350 متر و نیماد حدود 750 متر با ساختمان ما فاصله داره
کسی میتونه من رو راهنمایی بکنه که از کدوم بگیرم
الته برای من کیفیت و سرعت مهمتر از هزینه اشتراک هست حالا 130 یا 200 هزار تومن فرق زیادی نمیکنه
با تشکر از تمام دوستانی که من را از تجربیات خودشون بهره مند کنند.
نه عزیزم
باید با آچار پرس سر تمامی سیمها رو سوکت بزنه
کار سختی نیست
در عوض دیگه کار اساسی و محکم کرده
ببینید جایی که سیم اینترنت از اونجا شروع میشه اسپیلیتر رو قرار بدید.باعت میشه کارتون تمیز از آب در بیاد!![]()
سلام به همگی
میگم بحث اسپلیتر شد!من هر وقت گوشی تلفن رو برمیدارم که زنگ بزنم یا کسی تماس میگیره و گوشی رو بر میدارم ،اتصالم قطع میشه.
مودم از اسپلیتر خط می گیره و تلفن مستقیم به خط وصله(چون دو شاخه ایه!حوصله سوکتی کردنشم نداشتم.)طبیعیه؟
راستی دکمه تشکر حرمتی داره واسه خودش.مثلا من میام میگم:پستم 10 تا تشکر میخوره!سلام!بچه ها من اومدم!خوبه که به جاش استفاده کنیم.
![]()
عزیزم کلا اشتباه کردی...
اسپیلیتر برای تلفن مهمتره در صورتی که مودم زیاد احتیاجی به اسپیلیتر نداره.اگه یه اسپیلیتر رو باز کنی میبینی که یه سیم مستقیم به سوکت لن وصله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)