Bid رو میذارم 15000
Buy رو 30000
آخه اکثرا آیتم رو همون موقع لازم دارن و حوصله ندارن Bid کنن بعد اونطرفی که آیتم گذاشته بیاد و اگه قبول کرد بعد آیتم بهش برسه
مخصوصا که هر کی واسه خودش یه بساط دستفروشی وسط خیابون هم پهن کرده![]()
Bid رو میذارم 15000
Buy رو 30000
آخه اکثرا آیتم رو همون موقع لازم دارن و حوصله ندارن Bid کنن بعد اونطرفی که آیتم گذاشته بیاد و اگه قبول کرد بعد آیتم بهش برسه
مخصوصا که هر کی واسه خودش یه بساط دستفروشی وسط خیابون هم پهن کرده![]()
اگه کسی bid کنه مثلا بگه17000 و تو سر نزنی بعد از اینکه 24 ساعت تموم شد آیتم فروخته میشه؟
نمیدونم والا تا حالا برای من پیش نیومده (تو این بازی) ولی تو بازی های مثل این تا خودت قبول نکنی اتفاقی نمیفته .
الان رفتم AH و 9 تا condenced glue گذاشتم 11k پنج دقیقه بعد فروش رفت.کفم برید...
کلی جنس گذاشتم اگه فروش بره 100k گیرم میاد.
یه احمق 5 تا honey juice رو گذاشته بود 8000 تا.منم ازش خریدم و گذاشتم 23000 تا
10 تا هم خودم داشتم.دیگه دارم تاجر حرفه ای میشم.![]()
eee نههههههههالان رفتم AH و 9 تا condenced glue گذاشتم 11k پنج دقیقه بعد فروش رفت.کفم برید...
اونموقع که بهت میگم این آیتمه ارزش داره میگی نه فقط بدرد اسلحه سازی میخوره ! من منظورم ارزشش تو بازار بود . هر چی داشتم فروختم !
دمت گرم بابا دست ما رو هم بگیریه احمق 5 تا honey juice رو گذاشته بود 8000 تا.منم ازش خریدم و گذاشتم 23000 تا
10 تا هم خودم داشتم.دیگه دارم تاجر حرفه ای میشم.![]()
آیتم توپ گیرت اومد بخر بعدا با هم حساب میکنیم
هادی بگرد یه mount خوب پیدا کن بخریم ! خدایی حسرت میخورم یه لول 20 با mount که از بوتیک خریده مثل جت میاد از کنارم رد میشه یه بوق هم نمیزنه![]()
البته فکر کنم اون glue رو خیلی ارزون گذاشتم.چون تو ah اصلا نبود تا قیمتا رو ببینم.ولی مثلا cotton thread که تو tailor lvl1 استفاده میشه حدود 5000 بود هرکدومش.
آخه من حیفم میاد 400k پول بی زبون بدم مونت بگیرم.
یه اسب دیدم سرعت 7 داشت 2.4m بود قیمتش.من اصلا 400 تایی ندیدم تو arch.
علی کجایی؟
امروز یه کوئست انجام دادم به اسم rank 1 که کلی آرمور خوب بهم داد.من نمیدونستم همچین کوئستی هست تو لیست هم نبود با یه آرچر از گیلد که داشتم کوئست میزدم گفت این چه آرموریه پوشیدی گفتم چیه مگه گفت تو لول 30 باید این کوئست رو انجام بدی و ست آرمور خوبی میده.منم رفتم انجام دادم و گرفتمش.فکر کنم تو هم باید انجامش بدی البته شایدم رفتی این کوئست رو.
کوئستی با این نام ندارم فکر هم نمیکنم که قبلا رفته باشم :(
از کی گرفتی بیا help me
اسم یارو chief یه همچین چیزی بود کنار همونی که dragon quest رو تو elder بهش تحویل میدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)