بچه ها یه سی دی کی بهم میدید که صددرصد مطمئن باشید کار میکنه؟
بچه ها یه سی دی کی بهم میدید که صددرصد مطمئن باشید کار میکنه؟
من خودم این کد را زدم راحت نصبش کردم.
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو مگه بازی نمیکردی؟چی شد؟الان سریال نامبر میخوای چیکار؟؟البته ببخشبد یکم فضولم![]()
برای پسرخالم میخوام
به اوونم دادم نصب بکنه ولی الان بالای 30تا سی دی کی تست کردیم هیچکدوم جواب نمیده
این یکی هم جواب نداد رضا جون
ویرایش:بالاخره یکی پیدا کردم که کار بکنه
Last edited by بردیا; 05-09-2010 at 21:27.
بچه ها احیانا تو نت پیدا میشه که مثلا کسی دیتابیس بازیشو کامل آپدیت کرده باشه بعد آپلود کرده باشه رو نت که ما دانلود بکنیم و لازم نباشه هی نقل و انتقالات رو خودمون انجام بدیم؟![]()
ای بابا
راهی برای حل مشکل کمبود بودجه برای استخدام دستیار نیستش؟
من با بیرمنگام چهارم شدم ولی چندتا از کادر فنیم قراردادشون تموم شد که نه تونستم تمدید بکنم باهاشون و نه تونستم نفر جدید استخدام بکنم
الان چندتا از پستام هم خالیه
نمیخوام خودم همه کارارو به عهده بگیرم
بعدشم اینکه من با وجود قهرمانی توی جام حذفی و راهیابی به لیگ قهرمانان با وجود اون همه پاداش و جایزه ای که به تیم رسیده آخرش گزارش دادن که باشگاه 2میلیون ضرر کرده و مجموع بودجم حتی یه کم پایین تر از فصل قبل بود.
در حالی که من توی موارد مختلف از بودجه فصل قبلم هم توی هیچ کدوم از گزینه ها فراتر نرفتم و کمبود بودجه نیاوردم
Last edited by بردیا; 07-09-2010 at 18:37.
والا تو همین تاپیک بچه ها گذاشته بودن پچهایی که اینکارو میکرد.اگه اشتباه نکنم.ولی چیزی که هست اگه باشه به صورت یک پارچه نیست یعنی مثلن فقط لیگ اسپانیا!
راستش این مشکلی کی نوشته بودی قبلن منم برخوردم.یکی گفته بود باگ بازیه ولی نیست.چون من قبلن این مشکلو حل کردم ولی راستش چون هیچی یادم نیامد جواب ندادم.آخه اگه بخوام بفهمم باید بازی رو نصب کنم.خیلی هم دلم میخواد.ولی یه حسی میگه تا ورژن 11 صبرکنم.
متوجه شدم چطور میشه مشکل استخدام دستیار رو حل کرد
برای حل مشکل کمبود بودجه برای استخدام دستیار باید برید به financial status
اونجا لیست هزینه ها و درامدای پیشبینی شده تیمتون برای فصل جاری هستش
یه گزینه داره به عنوان staff salary که باید زیادش بکنیم
به طور مثال اگه 2میلیون هستش بکنیدش 4یا5یا6
اونوقت با خیال راحت میتونید دستیار جدید استخدام بکنید یا تمدید قرارداد بکنید
من میگم توی این بازی باید یک امکانی باشه که سیو نسخه 10 را بشه بیاریم روی 11 اینجوری یعنی من سرمایه های یک باشگاهم بیهوده نبوده.اخه من توی کمپ نوجوانان بازکن 13 ساله دارم شش تا ستاره هستش.در ضمن یک پنج و نیم هم داشتم منچستر اومد خرید!!بدون اجازه من.تعجبم برد.راهی نداره که نزارم همینجوری بخره؟؟؟برای سیو بازی چی میگید؟
بازیکنهای جوان رو تیمهای بزرگ میتونند بخرن مگه اینکه خودت بخریشون
در مورد سیو هم تو همین ورژن دوستم نسخه 09 رو توش لود کرد.احتمالن تو 11 هم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)