بهتره x1 رو نگه دارم
اقلا تو تاپیکش یکی بود که جواب آدمو بده
بهتره x1 رو نگه دارم
اقلا تو تاپیکش یکی بود که جواب آدمو بده
میشه منظورتون رو واضح تر بگین؟کپی پیست مسیج ها یا داخل متن مسیج؟
باتریش هم دوام میاره.اگه نور صفحش رو هم کم کنی شاید بیشتر هم دوام بیاره.(چون بیشتر باتریش صرف صفحه نمایش میشه.)
اون مشکل اول حل شد ممنون
یه سوال دیگه , برنامه پیش بینی وضعیت آب و هوا واسه این گوشه موجود هست ؟ مثل اینکه خود گوشی همچین برنامه ای داره نه ؟ اگه داره شهرهای ایرانم داره یا نه ؟
آره خودش داره.اگه از اونم خوشت نیومد میتونی یکی دیگش رو دانلود کنی.عین ساید بار ویندوز هست.
همه شهر ها رو که فکر نکنم داشته باشه ولی مطمئنا شهرهای بزرگ رو داره.تبریز و اصفهان رو امتحان کردم.
اصفهان افغانستان رو داره چه برسه به اصفهان ایران![]()
من برنامه ACCUWEATHER که به صورت widget هستش رو امتحان کردم.شهر چیه دورافتاده ترین روستاها رو هم داره!!!
سلام..یه سوال داشتم....من آهنگام رو توی فایل آهنگ ها دسته بندی کردم....اما وقای از توی فایل بخوام گوش کنم پشت سر هم اجرا نمیشه باید خودم بزنم بعدی...؟؟؟چطوری هاست.>؟؟؟؟
اگر هم بخوام از توی موزیک پلیر....قسمت پلی لیست بیارم..هم که نمیشه چون وقتی میخوام ادد کنم همه آهنگا میاد بعد چون اسماشون شبیه همه نمیدونم کدوم رو انتخاب کردم کدوم رو نه.......
یه کمکی میکنید..؟؟
ممنون از دوستان بابت جواباشون
پس من امشب یا فردا شب میرم میگیرمش و از دست این x1 راحت میشم
مگه x1 چشه که میخای از دستش راحت بشی ؟!
متاسفانه راهی نداره جز این که تگ های آهنگاتو درست کنی.من خودم هم همین مشکلو با تمام ترک های فارسی دارم ولی ترک های خارجی مثلا ترکی که زیاد گوش میدم همه تگهاش مرتبن و از اسم آهنگ و سال و ژانرش بگیر همه شناسنامشو داره و دیگه آدم تو لیست گم نمیشه.
شما هم اگه میتونین خودتون دستی همشو ویرایش کنین.(فقط 2 چیز لازم داره یکی صبر ایوب و دومی عمر نوح)
x1 زیاد چیزیش نیست این ویندوز موبایله که یه چیزیشه ,سرعت پایین ,مصرف باتری زیاد ,هنگ زیاد و ...
ولی خوب مزیت هایی هم داره مثل برنامه های مختلف ,قابلیت شخصی سازیه عالی که خودش باعث شد من 7 ماه بتونم گوشیمو رو تحمل کنم وگرنه قبلش یه 5800 داشتم 2 ماهه فروختمش از بس آشغال بود
راستی این گوشی در مقابل 5800 چطوریه ؟ من زیاد sms میدم , با 5800 که نتونستم کنار بیام Jet که بهتر از اونه نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)