از گاجره قیمت گرفتی؟
از گاجره قیمت گرفتی؟
نه خورشید ... گاجره هم داشت ... ولی قیمت نکردم
چه عجب ماکرتل هم این گوشی رو وارد بازار کرد با قیمت550 تومان
بهترین روش برای شارژ اولیه گوشی چیه ؟
نسخه 2 گیگش رو میده 550 زیاد دلت رو خوش نکن.
--------------------------
بچه ها من دیشب گوشیم بالا نیومد!!! چون قفل کرده بود منم باتری رو کشیدم. ویندوزش پرید.
خلاصه تا الان شب سختی رو گذروندم . تا اینکه تو اینترنت دستور هارد ریست از بیرون ویندوز رو یاد گرفتم:
wolume Up Buttom+ Lock Buttom + Call buttom+ Power buttom همزمان نگه دارید تا گوشی روشن بشه.
بعد ریست کنید.
-------------------------------
داخل ویندوز گوشی هم با دستور *2767*3855# میتونید ریست کنید.
------------------------------
بچه ها این گوشی یه عیب بیشتر نداره: وقتی داری عکس نگاه میکنید وقتی عکس عوض میکنید
3 ثانیه طول میکشه تا عکس واضح بشه!! خیلی بده
------غیر از این هیچ مشکلی نداره. من واقعا عاشقش شدم. کیفیت ال سی دیش حرف نداره
کلا با i8910 فرق نداره. من که فرقی ندیدم
راستی باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی!!!! خودمم تعجب کردم . چون مال ه کی دیدم 1440 کره ای بود
----------
یه کیف معمولی هم همراش بود
---------------
16 گیگ mae in korea by samsung خریدم 550.
جالب اینه که تا خریدم 2 روز بعدش پارس مایکروتل گوشی رو وارد کرد.!!! البته 2 گیگ رو میده 550
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
سلام . با اجازه من جوابتون رو بدم
. صداش بلنده . ولی به پای 8910 نمی رسه.
کیف تو پکش بود. یه کیف معمولی بیرونش چرم. داخلش خز.
ویندوز 6.1
-----------------
سرعتش خوبه.
سلام به همگی.
1- کیفیت تصویر این گوشی در دیدن فیلم و عکس چطوره چون من تا الان از گوشیهای سری N نوکیا استفاده میکنم و میخوام بدونم این گوشی با توجه به اینکه وین موبایل 65 هزار رنگ رو پشتیبانی میکنه آیا این مساله به چشم میاد یا نه (در ضمن توی مشخصات صفحه نمایش این گوشی نوشته که AMOLED 16M که من آخر متوجه نشدم که صفحه این گوشی 16 میلیون رنگ هست یا 65 هزار رنگ)
2- کیفیت صداش در چه حدیه هم صدای زنگ خوردن و هم برای موسیقی گوش دادن البته هر دو تا مورد رو در اسپیکر خود گوشی منظورمه ( دوستان هم درباره کیفیت صدا توضیح بدین و هم بلندی صدا به عنوان مثال در جای شلوغ بلندی صدای اسپیکر گوشی هنگامی که گوشی زنگ میخوره در چه حده؟)
با سپاس.
16 گیگ با گارانتی مایکروتل 550 هستش ...
--------------------------------------------------------------------------
از تمامی سری های n بهتره ...والا ما هم نفهمیدیم 16 میلیون هستش یا 65 هزار اخر اما اینو میدونیم که فعلا 65 هزار رنگ هستش و تا نیومدن وین 7 فکر نکنم بشه بصورت قطع گفت که 16 میلیون هستش یا نه ... چون طبق گفته های سامسونگ 16 میلیون رو ساپورت میکنه اما به خاطر محدودیت ویندوز موبایل فعلا 65 هزار رنگ هستش که میگن تو وین 7 این ایراد بر طرف میشه
2- کیفیت صداش بلندتر و بهتر از N86 ولی استریو نیست ... هم کیفیت مکالمه بالایی داره هم کیفیت پخش خوبی دار موفق باشی
جدی ؟بچه ها این گوشی یه عیب بیشتر نداره: وقتی داری عکس نگاه میکنید وقتی عکس عوض میکنید
3 ثانیه طول میکشه تا عکس واضح بشه!! خیلی بده
چه زشت
ااااه .. من کلی برنامه داشتم .. خواستم تابستون اینو بخرم.. اصلا نمیتونم این عیبو تحمل کنم
بر و بچ اگه با آپدیت مشکل حل شد بگید![]()
پس من درست گفتم 16 گیگ با گارانتی550تومان؟؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)