تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 100 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آره میدونم فعلا اینجوریه
    ولی آقای خوشخنده یه بار دیگه بخون چی نوشتم اگه نفهمیدی بازم بخون و باز هم و ...
    دست کم سواد کامپیوتریم کم نیست و میدونم فرق دستگاهی که پین بده چیه
    ولی اون که من گفتم فقط طراحی و راه اندازی سیستم خرید و پرداخت به حساب صاحب پوز نیست
    بلکه برنامه نویسی پوز برای انجام کارهایی نظیر اموری که بانکها آنلاین انجام میدن و ساپورت از شبکه بانک مربوطه رو طلب میکنه
    در کل میشه کارایی یه خودپرداز یا ATM رو بدون دریافت وجه روش پیاده کرد
    ولی چون امنیتش کمه و میشه سیستمشو راحت ریورز کرد و اینجا ایرانه .. هیچ بانکی اینکار رو نمیکنه

سلام دوست عزیز من کوچیک شما هم هستم به این خاطر گفتم فقط pos شرکت اینترنت تهران شارژ میده چون یکسری از دوستان نوشته بودند pos کشاورزی فعال شده و کارت شارژ میده من خودم چند ماهی هست پوز کشاورزی دارم ولی چنین منویی (کارت شارژ) نداره!!

2. این کاربر از sabamobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

6

اینترنت من دیالاپه 31.2kbاین نهایت سرعته اینترنتیه که من وصل میشم تاچیزیم امتحان نکنم نمیگم کروم اپرا سافاری فایرفکس هیچکدوم واسه من سرعت اینترنت اکسپلورو نداشتن(لبته تو بعضی سایتا اپرا بهتر بود)
    سوال اخرم شوخی بود دوست عزیز جدی مگیر

گلم شما که تو پستای قبلیتون من و دوستای دیگه رو کلی خندوندید چه اشکال داره شما هم به حرف ما بخند شاد شی جونم تازه ثوابم میکنیم از اطلاعات شما هم تو چندتا پستتون زیاد استفاده(خندیدن)کردیم
    چه عجب شما یه حرف حسابی زدید معلومه تو عالم هپروت نیستید
    دوست عزیز زمان به همه ثابت میکنه که شما تو عالم هپروتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من پیغامتو خوندم شما که توزیع کننده ی شارژی چرا دنبال بازار میگردی ؟ چرا خودتو اذیت میکنی ؟ چی رو میخوای ثابت کنی ؟ عاملان اصلی فروش مخابرات شارژ 2000 ندارن الان چندروزه اصلا شارژ تو بازار نیست شما چجوری و از کجا شارژ میگیری اینو به من بگو من خودم ازت میخرم اگه من جای شما بودم راحت روزی 100000 تا میفروختم نیازی به بازاریابی نداشتم پیغام خصوصی دارم برات دعوت به مناظره شدی آیدیمو برات دادم
    Last edited by saeed004; 08-11-2009 at 19:02.

5. این کاربر از saeed004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سیستم کارت شارژ من یه نمه فرق میکنه.
    مشتری کارت شارژ شرکت مارو میخره و کدش رو از طریق موبایل خودش و یا موبایل شخص دیگه با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی به سرور ما sms میکنه.بعد از چند ثانیه موبایلش شارژ میشه و بهش پیغام شارژ شدن و یا اگر اشتباه زده باشه عدم شارژ دقیقا به چه دلیلی رو میزنه.الان تقریبا روزی 50 هزار تا تولید داریم. سرور ها بلافاصله پس از دریافت درخواست مشترک به صورت تمام اتوماتیک به سایت همراه اول متصل میشن از طریق یه پورت خاص و نه از طریق وب و موبایل مشترک رو شارژ میکنن و در صورت تایید همراه اول و دریافت کد مربوط به تایید شارژ شدن این موبایل با ذخیره این کد جهت پیگیری بعدی به درخواست مشترک با sms پاسخ میدهد. سیستم کاملا مکانیزه است و کاملا زیر بار جواب خودشو پس داده و در روز هزارانت نفر در حال شارژ موبایل خود از طریق 5 سرور ما هستند. شرکت ما یکی از isdp های معتبر در ایران هست که در 3 استان تهران و گلستان و مازندران در حال فعالیت و 155 مگابیت پهنای باند اینترنت روی بسترهای خودش داره.
    میتونید مابقی مطالب رو با مراجعه به بخش فروش کارت شارژ سایت ما مطالعه بفرمایید.
    خطا در سیستم ما 0% و تاخیر کمتر از 20 ثانیه.پاسخ گویی به موارد اشتباه کمتر از 5 ثانیه و باقی مطالب را تا تست نکنید نمیبینید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جواب رو در پیغام خصوصی نوشتم.مطالعه فرمایید

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

چه خبر شده.
    شارژ بازها به هم ميپرند.اومديم اينجا تا از اطلاعات همديگه استفاده كنيم نه اينكه به همديگه بپريم.
    مثل اينكه كمبود شارژ رو اعصاب همه تاثير گذاشته.
    Last edited by iman_s; 09-11-2009 at 01:27. دليل: اشتباه تايپي

9. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ما به کسی نپریدیم. فقط گفتیم اگر کسی عمده میخواد در خدمتیم.ظاهرا به خیلی ها برخورد.
    Last edited by vahsha1; 09-11-2009 at 01:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ما به کسی نپریدیم. فقط گفتیم اگر کسی عمده میخواد در خدمتیم.ظاهرا به خیلی ها برخورد.
    دوست من سوال من فقط اینه شما شارژ 2 همراه رو از کجا میگیری ؟ از خود مخابرات ؟ از دفاتر خدماتی استان گلستان و مازندران؟ از شرکت معین ارتباطات ؟ چه تضمینی داری واسه سلامت شارژا ؟ مخابرات به شرکتای وابستش نداده به شما چطوری داده ؟ نکنه شما هم عامل اصلی فروشی ؟ اینارو واسه ما رووووشن کن بعد بیا بازاریابی ما که ادعایی نداریم خودمون دفتر خدمات ارتباطی داریم میدونی اوضاع چطوره شما جواب مارو بده ما دیگه کاری با شما نداریم مطلبتون تو سایت رو هم خوندم و این هیچ مشکلی رو دوا نمیکنه چون مشتری از ما پین میخواد نه اینکه شمارشو واستون اس ام اس کنیم
    Last edited by saeed004; 09-11-2009 at 08:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هیچ مشکلی رو دوا نمیکنه چون مشتری از ما پین میخواد نه اینکه شمارشو واستون اس ام اس کنیم
    یعنی چی؟
    نکنه مشتری باید رمز را اس ام اس کنه تا گوشیش شارژ بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این رو برای روشن شدن دوستان عزیزمون مینویسم نقل قول از جناب vahsha1 : سیستم کارت شارژ من یه نمه فرق میکنه.مشتری کارت شارژ شرکت مارو میخره و کدش رو از طریق موبایل خودش و یا موبایل شخص دیگه با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی به سرور ما sms میکنه.بعد از چند ثانیه موبایلش شارژ میشه و بهش پیغام شارژ شدن و یا اگر اشتباه زده باشه عدم شارژ دقیقا به چه دلیلی رو میزنه.الان تقریبا روزی 50 هزار تا تولید داریم. سرور ها بلافاصله پس از دریافت درخواست مشترک به صورت تمام اتوماتیک به سایت همراه اول متصل میشن از طریق یه پورت خاص و نه از طریق وب و موبایل مشترک رو شارژ میکنن و در صورت تایید همراه اول و دریافت کد مربوط به تایید شارژ شدن این موبایل با ذخیره این کد جهت پیگیری بعدی به درخواست مشترک با sms پاسخ میدهد. سیستم کاملا مکانیزه است و کاملا زیر بار جواب خودشو پس داده و در روز هزارانت نفر در حال شارژ موبایل خود از طریق 5 سرور ما هستند. شرکت ما یکی از isdp های معتبر در ایران هست که در 3 استان تهران و گلستان و مازندران در حال فعالیت و 155 مگابیت پهنای باند اینترنت روی بسترهای خودش داره.میتونید مابقی مطالب رو با مراجعه به بخش فروش کارت شارژ سایت ما مطالعه بفرمایید.خطا در سیستم ما 0% و تاخیر کمتر از 20 ثانیه.پاسخ گویی به موارد اشتباه کمتر از 5 ثانیه و باقی مطالب را تا تست نکنید نمیبینید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •