سلام دوست عزیز من کوچیک شما هم هستم به این خاطر گفتم فقط pos شرکت اینترنت تهران شارژ میده چون یکسری از دوستان نوشته بودند pos کشاورزی فعال شده و کارت شارژ میده من خودم چند ماهی هست پوز کشاورزی دارم ولی چنین منویی (کارت شارژ) نداره!!
سلام دوست عزیز من کوچیک شما هم هستم به این خاطر گفتم فقط pos شرکت اینترنت تهران شارژ میده چون یکسری از دوستان نوشته بودند pos کشاورزی فعال شده و کارت شارژ میده من خودم چند ماهی هست پوز کشاورزی دارم ولی چنین منویی (کارت شارژ) نداره!!
دوست عزیز زمان به همه ثابت میکنه که شما تو عالم هپروتی
دوست من پیغامتو خوندم شما که توزیع کننده ی شارژی چرا دنبال بازار میگردی ؟ چرا خودتو اذیت میکنی ؟ چی رو میخوای ثابت کنی ؟ عاملان اصلی فروش مخابرات شارژ 2000 ندارن الان چندروزه اصلا شارژ تو بازار نیست شما چجوری و از کجا شارژ میگیری اینو به من بگو من خودم ازت میخرم اگه من جای شما بودم راحت روزی 100000 تا میفروختم نیازی به بازاریابی نداشتم پیغام خصوصی دارم برات دعوت به مناظره شدی آیدیمو برات دادم
Last edited by saeed004; 08-11-2009 at 19:02.
سیستم کارت شارژ من یه نمه فرق میکنه.
مشتری کارت شارژ شرکت مارو میخره و کدش رو از طریق موبایل خودش و یا موبایل شخص دیگه با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی به سرور ما sms میکنه.بعد از چند ثانیه موبایلش شارژ میشه و بهش پیغام شارژ شدن و یا اگر اشتباه زده باشه عدم شارژ دقیقا به چه دلیلی رو میزنه.الان تقریبا روزی 50 هزار تا تولید داریم. سرور ها بلافاصله پس از دریافت درخواست مشترک به صورت تمام اتوماتیک به سایت همراه اول متصل میشن از طریق یه پورت خاص و نه از طریق وب و موبایل مشترک رو شارژ میکنن و در صورت تایید همراه اول و دریافت کد مربوط به تایید شارژ شدن این موبایل با ذخیره این کد جهت پیگیری بعدی به درخواست مشترک با sms پاسخ میدهد. سیستم کاملا مکانیزه است و کاملا زیر بار جواب خودشو پس داده و در روز هزارانت نفر در حال شارژ موبایل خود از طریق 5 سرور ما هستند. شرکت ما یکی از isdp های معتبر در ایران هست که در 3 استان تهران و گلستان و مازندران در حال فعالیت و 155 مگابیت پهنای باند اینترنت روی بسترهای خودش داره.
میتونید مابقی مطالب رو با مراجعه به بخش فروش کارت شارژ سایت ما مطالعه بفرمایید.
خطا در سیستم ما 0% و تاخیر کمتر از 20 ثانیه.پاسخ گویی به موارد اشتباه کمتر از 5 ثانیه و باقی مطالب را تا تست نکنید نمیبینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب رو در پیغام خصوصی نوشتم.مطالعه فرمایید
چه خبر شده.
شارژ بازها به هم ميپرند.اومديم اينجا تا از اطلاعات همديگه استفاده كنيم نه اينكه به همديگه بپريم.
مثل اينكه كمبود شارژ رو اعصاب همه تاثير گذاشته.
Last edited by iman_s; 09-11-2009 at 01:27. دليل: اشتباه تايپي
ما به کسی نپریدیم. فقط گفتیم اگر کسی عمده میخواد در خدمتیم.ظاهرا به خیلی ها برخورد.
Last edited by vahsha1; 09-11-2009 at 01:40.
دوست من سوال من فقط اینه شما شارژ 2 همراه رو از کجا میگیری ؟ از خود مخابرات ؟ از دفاتر خدماتی استان گلستان و مازندران؟ از شرکت معین ارتباطات ؟ چه تضمینی داری واسه سلامت شارژا ؟ مخابرات به شرکتای وابستش نداده به شما چطوری داده ؟ نکنه شما هم عامل اصلی فروشی ؟ اینارو واسه ما رووووشن کن بعد بیا بازاریابی ما که ادعایی نداریم خودمون دفتر خدمات ارتباطی داریم میدونی اوضاع چطوره شما جواب مارو بده ما دیگه کاری با شما نداریم مطلبتون تو سایت رو هم خوندم و این هیچ مشکلی رو دوا نمیکنه چون مشتری از ما پین میخواد نه اینکه شمارشو واستون اس ام اس کنیم
Last edited by saeed004; 09-11-2009 at 08:40.
یعنی چی؟
نکنه مشتری باید رمز را اس ام اس کنه تا گوشیش شارژ بشه؟
این رو برای روشن شدن دوستان عزیزمون مینویسم نقل قول از جناب vahsha1 : سیستم کارت شارژ من یه نمه فرق میکنه.مشتری کارت شارژ شرکت مارو میخره و کدش رو از طریق موبایل خودش و یا موبایل شخص دیگه با فرمت کد شارژ: شماره متقاضی به سرور ما sms میکنه.بعد از چند ثانیه موبایلش شارژ میشه و بهش پیغام شارژ شدن و یا اگر اشتباه زده باشه عدم شارژ دقیقا به چه دلیلی رو میزنه.الان تقریبا روزی 50 هزار تا تولید داریم. سرور ها بلافاصله پس از دریافت درخواست مشترک به صورت تمام اتوماتیک به سایت همراه اول متصل میشن از طریق یه پورت خاص و نه از طریق وب و موبایل مشترک رو شارژ میکنن و در صورت تایید همراه اول و دریافت کد مربوط به تایید شارژ شدن این موبایل با ذخیره این کد جهت پیگیری بعدی به درخواست مشترک با sms پاسخ میدهد. سیستم کاملا مکانیزه است و کاملا زیر بار جواب خودشو پس داده و در روز هزارانت نفر در حال شارژ موبایل خود از طریق 5 سرور ما هستند. شرکت ما یکی از isdp های معتبر در ایران هست که در 3 استان تهران و گلستان و مازندران در حال فعالیت و 155 مگابیت پهنای باند اینترنت روی بسترهای خودش داره.میتونید مابقی مطالب رو با مراجعه به بخش فروش کارت شارژ سایت ما مطالعه بفرمایید.خطا در سیستم ما 0% و تاخیر کمتر از 20 ثانیه.پاسخ گویی به موارد اشتباه کمتر از 5 ثانیه و باقی مطالب را تا تست نکنید نمیبینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)