خوش به حالتون!
این EA که مثل این بچه تخس ها میمونه
کلا جدیدا EA زیاد جالب نیستش! ( قدیم عاشقش بودم ، الانم هستم اما....)
خوش به حالتون!
این EA که مثل این بچه تخس ها میمونه
کلا جدیدا EA زیاد جالب نیستش! ( قدیم عاشقش بودم ، الانم هستم اما....)
مگه الان هم هنوز نظرات کاربران رو توی بازی اعمال می کنن
الان که دیگه نصف بیشتر بازی رو ساختن...!
بله هنوز این ادامه داره میتونی بری نظر بدی
باشگاه های لیورپول، منچستر از انگلیس ، بارسلونا از اسپانیا و یوونتوس و اینتر از ایتالیا تا بحال لایسنس شده اند. از لیگ های لایسنس شده لیگ هلند و فرانسه هستش. کونامی داره برای گرفتن لایسنس همه تیم های لیگ های انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا تلاش می کنه. از ورزشگاه ها هم فقط ومبلی لندن لایسنس گرفته. البته امیدواریم بیشتر بشن
منبع:Wikipedia
خبرهایی از لایسنس ها
باشگاه های لیورپول، منچستر از انگلیس ، بارسلونا از اسپانیا و یوونتوس و اینتر از ایتالیا تا بحال لایسنس شده اند. از لیگ های لایسنس شده لیگ هلند و فرانسه هستش. کونامی داره برای گرفتن لایسنس همه تیم های لیگ های انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا تلاش می کنه. از ورزشگاه ها هم فقط ومبلی لندن لایسنس گرفته. البته امیدواریم بیشتر بشن
منبع:Wikipedia
دوست من اینا قابل قبول نیست چون wikipedia رو منم میتونم برم ویرایش کنم و هر چی دلم خواست بنویسم .
.................................................. ...........
سایت shopto.net قیمت pes2010 را برای فروش در کنسولهای ps3 , xbox قیمت £29.85 را تعیین کرده است .
Last edited by google_boy07; 02-07-2009 at 08:32.
سلام
دوستان اگه امکان داره آدرس سایت پی ای اس 2010 رو قرار دهید
توی تاپیک سرچ کردم ولی پیداش نکردم
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه خسته شدم اونقدر عکس از موشن کپچر و اعضای سازنده بازی دیدم عوض این کارها عکس از گیم پلی و ویدیو بدن بیرون!!
من الان داشتم سایت wenb رو مرور میکردم یک تاپیک جالب نظرمو به خودش جلب کرد .این تاپیک درمورد افشاءاطلاعاتی از بازی بود که البته سریعا حذف شد توی اون تاپیک به این مساله اشاره شده بود که قراره حرکت 360 درجه توی نسخه بعدی بازی وجود داشته باشه .این خبر هنوز تایید نشده اما اگه صحت داشته باشه باید گفت کونامی جدا توی این نسخه سنگ تموم گذاشته .
خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)