دوستان یکی از کاربرن یه پست داد که محتوی اون هم اصلا جالب نبود
اما لطفا بحث رو خاتمه بدید وگرنه این بحث همین طور پیش میره! آخرش هم کار به پاک شدن پست و اخطار گرفتن و ... می کشه
توی تاپیک AC1 هم از این بحث ها زیاد اتفاق افتاد و حاصلی نداشت!
دوستان یکی از کاربرن یه پست داد که محتوی اون هم اصلا جالب نبود
اما لطفا بحث رو خاتمه بدید وگرنه این بحث همین طور پیش میره! آخرش هم کار به پاک شدن پست و اخطار گرفتن و ... می کشه
توی تاپیک AC1 هم از این بحث ها زیاد اتفاق افتاد و حاصلی نداشت!
Last edited by S.Y.K; 28-11-2009 at 01:03.
دستت درد نکنهولی میشه مینیمومشم هم بگید؟ چون برا ما بدبخت بیچاره ها HIGH به درد نمیخوره!!
![]()
یه جا تو خواب رفت با Altaier شوکه شدم![]()
تو دوش من چشم بسته با 80 تا سرباز ميجنگمو می کشمشون! بالا پايين پريدنشم سخت تر بود. کشتن هدفم حتما باید میرفتی پیشش میکشتیش ولی تو این از دورم میشه با چاقو یا تفنگ کشتش. لباسشم که شده مثل لباس دخترا. کلا ابهت یکش بیشتر بود.
ولی زره طایر خیلی باحاله توی بازی. من گرفتمش رنگ لباسشم باش عوض میشه.
در جمع بازی باحال بود. گرچه ابهت یکش را نداشت. اگه توی بازی شنل رو نمیزاشتن همه از گرافیکش تعریف می کردن.
سلام اين بازي چند ساعت زمان مي برد؟
حالا کی این حرف رو زد؟؟؟؟
کاملا باهاتون مخالفم نسخه 1 اصلا حرفی برای گفتن در مقایسه با این بازی نداره تنوع مراحلش 0 بود و در کل بازی 4 نوع ماموریت بیشتر نبود .گرافیک خوب بود بازی قشنگ بود ولی مسخره بازی بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.
گرافیکش هم خیلی خوب هستش و به غیر از چهره ها هیچ ایرادی نداره که اینم خیلی بزرگ نیست
حس کامل دوران رنسانس رو بهت القا می کنه این بازی با محیط های شاهکارش
نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن جوسازی کننقا ما رو هم روشن کنید کی شیعه هست؟ کی کیو میکشه؟
ما شیعه هارو میکشیم شیعه ها مارو میکشن
چون شیعه ها تو بازین نباید بازی کنیم؟؟
کلا داستان بازی مگه ربطی به شیعه و غیره داره؟
اخه شیعه کجا بود ؟؟؟این بازی تو ایتالیا هستش حالا به نظر شما شیعه تو ایتالیا چی کار می کنه؟؟
دعوا سر نسخه 1 بود که اون هم هیچ ربطی به شیعه ها نداشتش اصولا و فقط نام فرقه Assassins از پیروان اسماعیلیه گرفته شده بود
بابا جون من خوندم كه اين شخصيت اول اين بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شيعه ي اسماعيليه است
حالا نميدونم كه ميدونيد اسماعيليه ها خيلي ترور هاي وحشت ناكي داشتند و حكومت درست و حسابي اي نبود
مثل اين نوشته:
"مردی سفید پوش ، سوار بر اسبی با شمشیر می آید او خود را از شیعیان می داند ،شیعه ایرانی ، مردی شجاع و قوی ، او خود را فدایی می داند و هدفی جز کشتن ندارد..........."
ميتونيد به اين منابع هم مراجعه كنيد:
*سایت اندیشه قمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* کتابخانه تخصصی مرکز جهانی علوم اسلامی - فرق و مذاهب کلامی
*ماهنامه پیام حوزه ، شماره 20، بررسى منابع تاریخى در باره اسماعیلیه
*روزنامه شرق ، دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۳ – سرگذشت حشاشین
*سایت دارینوس ،پیش نمایش بازی (Assassin`s Creed)
*سایت خانه بازی
اون منبعی که دادی چقدر معتبر هستش واقعا!!بابا جون من خوندم كه اين شخصيت اول اين بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شيعه ي اسماعيليه است
حالا نميدونم كه ميدونيد اسماعيليه ها خيلي ترور هاي وحشت ناكي داشتند و حكومت درست و حسابي اي نبود
مثل اين نوشته:
"مردی سفید پوش ، سوار بر اسبی با شمشیر می آید او خود را از شیعیان می داند ،شیعه ایرانی ، مردی شجاع و قوی ، او خود را فدایی می داند و هدفی جز کشتن ندارد..........."
ميتونيد به اين منابع هم مراجعه كنيد:
این بازی عناصر زیاد و عمده ای رو از فرقه حسن صباح گرفته ولی اصلا هیچ ربطی به اونا نداره!
در کل این بحث هم همینجا تموم بشه و الکی تاپیک رو با این موضوعات بی پایه منحرف نکنید!
انقد جو گیر شدم سر این بازی تا اخر یشب خوابه altaierدیدم که داشتیم دوش به دوشه هم مبارزه میکردیم .که یدفه من از کوه افتادم پایین و از خواب پریدم![]()
اين كه الطائر مسلمونه درست اما اسماعيليه رو از كجا آوردي شما؟اين منابع ايراني همه ضد بازي بودن و بعضي هاشون هم ادعاي شيعه كشي تو بازي داشتن.
خواهشا بحث رو تموم كنيد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)