تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 115 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

206 رو مردم به خاطر تزیینات داخلش میخریدند حالا این رو ورداشتند داخلش رو مثل ال90 کردند و کیفیتشم اوردند پایین قیمتشم معلوم نیست چند باشه

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من دیروز دم خونمون یدونه پلاک شده اش رو دیدم. البته همونطور که حدس می زدم کیفیت داخلش افتضاح بود. ولی بیرونش غیر از دستگیره ها ف رینگ و آینه قشنگ بود.

ببین اگه هنوز همونجاست یه عکس ازش بندازه - خصوصا از داخلش-

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

والا من دیروز دم خونمون یدونه پلاک شده اش رو دیدم. البته همونطور که حدس می زدم کیفیت داخلش افتضاح بود. ولی بیرونش غیر از دستگیره ها ف رینگ و آینه قشنگ بود.
    دوست من اینجوری نمیشه در مورد کیفیت و سایر موارد دیگه نظر داد
    تا خودرو به طور گسترده وارد بازار نشه و مورد بررسی دقیق قرار نگیره نمیشه در مورد کیفیت و عملکرد و سایر موارد صحبتی کرد

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مگه به کسی تحویل دادن!!!!؟
    اگر واقعا با این شرایط همون زیر 15 بدند، خیلی ارزش داره. شاید کیفیت داخلش خوب نباشه اما موتور tu5 بر روی همون پلتفرم 206 داره!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا کسی از ابعادش خبری داره - منظورم طول و عرضش هست - من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم

باید ابعادش کپی ابعاد 206 SD باشه -

ولی یکی به من میگفت طولش بیشتر از 206 SD هست - درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه به کسی تحویل دادن!!!!؟
    اگر واقعا با این شرایط همون زیر 15 بدند، خیلی ارزش داره. شاید کیفیت داخلش خوب نباشه اما موتور tu5 بر روی همون پلتفرم 206 داره!
    یه هشدار کوچیک بهتون میدم ایرانخودرو اجازه ی استفاده از پلتفورم اس دی رو نداشته و برای همین تغییراتی توش داده و به نام خودش ثبت کرده. با توجه به شناختی که از ایرانخودرو دارم این تغییرات نمیتونه در جهت بهتر شدن خودرو باشه. موتور TU-5 رو هم دارن سر سیلندرشو بومی سازی میکنن که ممکنه همین مشکل EF-7 ها رو پیدا کنه. اصلا نمیخوام از خریدش منصرفتون کنم و خودم به شخصه اینو دوست دارم ولی بهتره یه کم مواظب باشین. این دیگه ماشین پژو نیست و اینا میتونن هر کاری که دلشون خواست روش انجام بدن.

ولی یکی به من میگفت طولش بیشتر از 206 SD هست - درسته ؟
    شاید تفاوت طول مال سپر باشه؟ اصولا نباید تفاوت چندانی با اس دی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هشدار کوچیک بهتون میدم ایرانخودرو اجازه ی استفاده از پلتفورم اس دی رو نداشته و برای همین تغییراتی توش داده و به نام خودش ثبت کرده. با توجه به شناختی که از ایرانخودرو دارم این تغییرات نمیتونه در جهت بهتر شدن خودرو باشه. موتور TU-5 رو هم دارن سر سیلندرشو بومی سازی میکنن که ممکنه همین مشکل EF-7 ها رو پیدا کنه. اصلا نمیخوام از خریدش منصرفتون کنم و خودم به شخصه اینو دوست دارم ولی بهتره یه کم مواظب باشین. این دیگه ماشین پژو نیست و اینا میتونن هر کاری که دلشون خواست روش انجام بدن.

شاید تفاوت طول مال سپر باشه؟ اصولا نباید تفاوت چندانی با اس دی داشته باشه.

مگه EF-7 چه مشکلی داره - ما الان یه سمند EF-7 مالتی پلکس هم داریم هیچ مشکلی نداره - l90 هم داریم - از نظر مصرف مخصوصا یکی دو ماه گذشته که نمیدونم چی شده ( شاید کیفیت بنزین رفته بالا تر - شاید خیابونا خلوت تر شده) سمنده با موتور EF-7 داره به ازای هر 100 لیتر 7.5 مصرف میکنه - که دهن هممون الان یه دو ماهی هست باز مونده داخل شهر رو میگم ها - این در حالی هست که l90 که داریم داره 6.5 - تا 6.8 رو توشهر مصرف میکنه - البته تو هر دو تا از همون روز اول بنزین سوپر زدیم - با سمند هم هیچ مشکلی نداریم - موتورش کاملا ررون و قدرتمند هست ضمن اینکه گفتم کاملا هم کم مصرف هست - چیزی که شاید باورش برا خیلی ها سخته -

به هر حال میخواستم اینو بگم که من فکر میکنم یه ذهنیت منفی از تولیدات داخل رفته تو ذهن ما که همینطوری تو ذهنمون باقی مونده - درسته کیفیت حال حاضر ماشین ها و موتور های تولیدی در کشور های دیگه رو ندارن - اما این رو هم قبول کنید که پیشرفت داشتن و کیفیت بالاتر رفته -

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مگه EF-7 چه مشکلی داره - ما الان یه سمند EF-7 مالتی پلکس هم داریم هیچ مشکلی نداره - l90 هم داریم - از نظر مصرف مخصوصا یکی دو ماه گذشته که نمیدونم چی شده ( شاید کیفیت بنزین رفته بالا تر - شاید خیابونا خلوت تر شده) سمنده با موتور EF-7 داره به ازای هر 100 لیتر 7.5 مصرف میکنه - که دهن هممون الان یه دو ماهی هست باز مونده داخل شهر رو میگم ها - این در حالی هست که l90 که داریم داره 6.5 - تا 6.8 رو توشهر مصرف میکنه - البته تو هر دو تا از همون روز اول بنزین سوپر زدیم - با سمند هم هیچ مشکلی نداریم - موتورش کاملا ررون و قدرتمند هست ضمن اینکه گفتم کاملا هم کم مصرف هست - چیزی که شاید باورش برا خیلی ها سخته -

به هر حال میخواستم اینو بگم که من فکر میکنم یه ذهنیت منفی از تولیدات داخل رفته تو ذهن ما که همینطوری تو ذهنمون باقی مونده - درسته کیفیت حال حاضر ماشین ها و موتور های تولیدی در کشور های دیگه رو ندارن - اما این رو هم قبول کنید که پیشرفت داشتن و کیفیت بالاتر رفته -
    خوشبختانه شما از مشتریان خوش شانس ایران خودرو بودید !!
    وگرنه هیچ وقت الکی ذهنیت منفی راجع به چیزی پیدا نمیشه . یه سری به تعمیر گاههای نمایندگی ها بزنید خودتون میبینید از هر 5 تا ماشین 4 تاشون سمند تقریبا صفرن

10. این کاربر از AmiRreZA_RAcEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز این ذهنیت بد نیست این واقعیته وگرنه چرا از موتور پراید یا ال90 یا tu5 و xu7 کسی ایراد نمیگیره حتما یه مشکلی داره یکی از اقوام ما تو ایرانخودرو نیشابور کار میکنه میگفت ef7 بدرد نمیخوره و از 405 tu5 خیلی تعریف میکرد میگفت بیشتر قطعاتش اروپایی هست و قراره از مهر ماه ایرانی بزارن تا حالا که خیلی موتور خوبی بوده معلوم نیست با این ایرانی سازی همون داستان ef7 تکرار بشه یا نه ولی فکر نکنم به افتضاح ef7باشه

12. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پیش فروش رانا تا چه ماهی انجام شده؟ من شنیدم تا اردیبهشت 92 پیش فروش شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •