206 رو مردم به خاطر تزیینات داخلش میخریدند حالا این رو ورداشتند داخلش رو مثل ال90 کردند و کیفیتشم اوردند پایین قیمتشم معلوم نیست چند باشه
206 رو مردم به خاطر تزیینات داخلش میخریدند حالا این رو ورداشتند داخلش رو مثل ال90 کردند و کیفیتشم اوردند پایین قیمتشم معلوم نیست چند باشه
ببین اگه هنوز همونجاست یه عکس ازش بندازه - خصوصا از داخلش-
دوست من اینجوری نمیشه در مورد کیفیت و سایر موارد دیگه نظر داد
تا خودرو به طور گسترده وارد بازار نشه و مورد بررسی دقیق قرار نگیره نمیشه در مورد کیفیت و عملکرد و سایر موارد صحبتی کرد
مگه به کسی تحویل دادن!!!!؟
اگر واقعا با این شرایط همون زیر 15 بدند، خیلی ارزش داره. شاید کیفیت داخلش خوب نباشه اما موتور tu5 بر روی همون پلتفرم 206 داره!
اقا کسی از ابعادش خبری داره - منظورم طول و عرضش هست - من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
باید ابعادش کپی ابعاد 206 SD باشه -
ولی یکی به من میگفت طولش بیشتر از 206 SD هست - درسته ؟
یه هشدار کوچیک بهتون میدم ایرانخودرو اجازه ی استفاده از پلتفورم اس دی رو نداشته و برای همین تغییراتی توش داده و به نام خودش ثبت کرده. با توجه به شناختی که از ایرانخودرو دارم این تغییرات نمیتونه در جهت بهتر شدن خودرو باشه. موتور TU-5 رو هم دارن سر سیلندرشو بومی سازی میکنن که ممکنه همین مشکل EF-7 ها رو پیدا کنه. اصلا نمیخوام از خریدش منصرفتون کنم و خودم به شخصه اینو دوست دارم ولی بهتره یه کم مواظب باشین. این دیگه ماشین پژو نیست و اینا میتونن هر کاری که دلشون خواست روش انجام بدن.
شاید تفاوت طول مال سپر باشه؟ اصولا نباید تفاوت چندانی با اس دی داشته باشه.ولی یکی به من میگفت طولش بیشتر از 206 SD هست - درسته ؟
مگه EF-7 چه مشکلی داره - ما الان یه سمند EF-7 مالتی پلکس هم داریم هیچ مشکلی نداره - l90 هم داریم - از نظر مصرف مخصوصا یکی دو ماه گذشته که نمیدونم چی شده ( شاید کیفیت بنزین رفته بالا تر - شاید خیابونا خلوت تر شده) سمنده با موتور EF-7 داره به ازای هر 100 لیتر 7.5 مصرف میکنه - که دهن هممون الان یه دو ماهی هست باز مونده داخل شهر رو میگم ها - این در حالی هست که l90 که داریم داره 6.5 - تا 6.8 رو توشهر مصرف میکنه - البته تو هر دو تا از همون روز اول بنزین سوپر زدیم - با سمند هم هیچ مشکلی نداریم - موتورش کاملا ررون و قدرتمند هست ضمن اینکه گفتم کاملا هم کم مصرف هست - چیزی که شاید باورش برا خیلی ها سخته -
به هر حال میخواستم اینو بگم که من فکر میکنم یه ذهنیت منفی از تولیدات داخل رفته تو ذهن ما که همینطوری تو ذهنمون باقی مونده - درسته کیفیت حال حاضر ماشین ها و موتور های تولیدی در کشور های دیگه رو ندارن - اما این رو هم قبول کنید که پیشرفت داشتن و کیفیت بالاتر رفته -
خوشبختانه شما از مشتریان خوش شانس ایران خودرو بودید !!
وگرنه هیچ وقت الکی ذهنیت منفی راجع به چیزی پیدا نمیشه . یه سری به تعمیر گاههای نمایندگی ها بزنید خودتون میبینید از هر 5 تا ماشین 4 تاشون سمند تقریبا صفرن
نه دوست عزیز این ذهنیت بد نیست این واقعیته وگرنه چرا از موتور پراید یا ال90 یا tu5 و xu7 کسی ایراد نمیگیره حتما یه مشکلی داره یکی از اقوام ما تو ایرانخودرو نیشابور کار میکنه میگفت ef7 بدرد نمیخوره و از 405 tu5 خیلی تعریف میکرد میگفت بیشتر قطعاتش اروپایی هست و قراره از مهر ماه ایرانی بزارن تا حالا که خیلی موتور خوبی بوده معلوم نیست با این ایرانی سازی همون داستان ef7 تکرار بشه یا نه ولی فکر نکنم به افتضاح ef7باشه
پیش فروش رانا تا چه ماهی انجام شده؟ من شنیدم تا اردیبهشت 92 پیش فروش شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)