دوست عزیز از کجا پرسیدی ؟! (دقیق) و اینکه گارانتی داشت ؟ و سی پی یوش چی بود ؟؟
دوست عزیز از کجا پرسیدی ؟! (دقیق) و اینکه گارانتی داشت ؟ و سی پی یوش چی بود ؟؟
اگه اين قيمت ميده 100درصد رفر هستش
کانفیگشو گفت همین g73 درست گفت گرافیکش 5870 من بررسی کردم هیچ بازی نیست که با این لب تاپ با کیفیت اولترا اجرا نشه با گارانتی الماس حالا قرار یکشنبه بهم خبر بده تو خیلبوا ولیعصر پرسیدم میگفت 1900 بود الان اومده پایین اولش هم بهم گفت 1670 ببینین گفت این نمونه ها اوکازیون نمی مونه الان هم تموم شده قرار بیاریم سر بزن یکشنبه بهت خبر میدم.همین.طرف حالیش بود فرق g73 و n61 رو می فهمید البته اون هم تماس گرفت پرسید.
اگه 1670 بده دو احتمال داره يا رفر هست يا رمش شده 6 و هاردشم 500
ولي واقا مي ارزه من تا 1800 حاضرم بدم
اينو ببينيد 1199 دلار
اينم ببينيد 1599 دلارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
منم عجیب دنبال این لپتاپم . خدا کنه این قیمتی که گفتی باشه ...![]()
دوستانی که asus n61 یا ... دارند با تکنولوژیه nvidia optimus به مشکل بر نخوردن؟ بخوص درمورد بازیای gta iv , pes2010
برای این بازیا کارت گرافیک سویچ نمیشه و کارت گرافیک انویدیا رو نمیشناسن!! (این دیگه چه مسخره بازی ایه 2تا کارت گرافیک گذاشتن!!! دردسر....)
تو فوروم های خارجی هم گشتم خیلیا این مشکل رو دارن و کاری نمیتونن بکنن !!
سلام
من مدتی پیش سری k52jk رو دیدم که از لحاظ ظاهری و کانفیگ مدل خوبی بود برای دوستداران این برند که بازی هم تو برنامشون هستش
اما با خودم میگفتم که کاربری که اهل بازی با لپ تاپ نیستش و به این سری علاقه داره چیکار کنه که هزینه ی اضافی بابت کارت گرافیک نده که امروز که به سایت ایسوس سر زدم دیدم مدل جدیدی داده به نام k52f که فکر کنم گرافیکش اینتل معمولی باشه و خودش هم گفته The Perfect Fit for Work and Play
حالا من درست متوجه شدم و این مدل با کاربری دوستانی که اهل بازی نیستن متناسبه که بشه بهشون پیشنهاد داد ؟
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گلم من کاملا با ناتولی اشنا هستم گارانتیه خوبیه ولی نه برای Asus .شما محصولات اسوس رو فقط با گارانتیهای ویستا(الماس)،دیجیتال،سازگا ر و امرتات که نماینده رسمی هستند تهیه کنید.در حال حاضر هم همشون N61jq رو دارند.
شما فلش رو نصب کن بعد توی Device manager برو روی USB ای که فلش روشه و Scan کن میشناستش.در ضمن نرم افزار تصحیح کیفیت صفحه نمایش Video magic نیست بلکه اسمش Avivo Video که با درایور کارت گرافیکش نصب میشه و نمیدونم که درایور کارت گرافیک مدل شما این امکان رو داره یا نه.
شرمنده دوست عزیز که شما رو به اشتباه انداختم برنامه Video magic یه پکیج سفارشی از طرف اسوسه به شرکت Cyber Link که شامل یک سری نرم افزار و Utility هست از جمله Power DVD 9.اون نرم افزاری هم که کیفیت صفحه رو تغییر میده اسمش Avivo Video است که با درایور کارت گرافیک نصب میشه و با Fn+ C هم قابل تغییره.بازم شرمنده چون Video Magic تو ویندوز فابریکش بود و من تازه نصبش کردم با Avivo Video اشتباه گرفتم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)