تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 370 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام بچه ها امروز تو ولیعصر رفتم دنبال n61 اما طرف بهم g73 رو معرفی کرد 1670 تومان به سرم زده بگیرم الان تو لپ تابا بهترین گرافیک رو فکر میکنم دارم رمشم 8 گیگ باقی مشخصاتش مثل n61 فقط مانیتور این 17.3 اینچ باقی مورد شبیه از بلوری خبر ندارم که داره یا نداره اگه تو این قیمتا باشه میارزه؟میگه 1900 بود الان این قیمت شده.به نظر من این آخر لپ تاب.نظر شما چیه؟در ضمن اگه مدلای دیگه لینو میشناسین معرفی کنید با کانفیگش.به منم نشون بدین مرسی.
    دوست عزیز از کجا پرسیدی ؟! (دقیق) و اینکه گارانتی داشت ؟ و سی پی یوش چی بود ؟؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه نظر من را بخوای من میگم با گارانتی الماس بخر چون گارانتی رسمی ایسوس هست و در سایت ایسوس هم قید شده

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

مطمئنی g73 بود ؟ کانفیگش چی بود ؟ برو تو سایت ایسوس همه مدل ها سری گیم را با مشخصات تعریف کرده .
    از کجا قیمت گرفتی ؟ با چه گارانتی بهت میداد ؟ عجیبه قیمتش را خیلی پائین داده شاید 1 مشکلی داره
    اگه اين قيمت ميده 100درصد رفر هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه نظر من را بخوای من میگم با گارانتی الماس بخر چون گارانتی رسمی ایسوس هست و در سایت ایسوس هم قید شده

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

مطمئنی g73 بود ؟ کانفیگش چی بود ؟ برو تو سایت ایسوس همه مدل ها سری گیم را با مشخصات تعریف کرده .
    از کجا قیمت گرفتی ؟ با چه گارانتی بهت میداد ؟ عجیبه قیمتش را خیلی پائین داده شاید 1 مشکلی داره

کانفیگشو گفت همین g73 درست گفت گرافیکش 5870 من بررسی کردم هیچ بازی نیست که با این لب تاپ با کیفیت اولترا اجرا نشه با گارانتی الماس حالا قرار یکشنبه بهم خبر بده تو خیلبوا ولیعصر پرسیدم میگفت 1900 بود الان اومده پایین اولش هم بهم گفت 1670 ببینین گفت این نمونه ها اوکازیون نمی مونه الان هم تموم شده قرار بیاریم سر بزن یکشنبه بهت خبر میدم.همین.طرف حالیش بود فرق g73 و n61 رو می فهمید البته اون هم تماس گرفت پرسید.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه 1670 بده دو احتمال داره يا رفر هست يا رمش شده 6 و هاردشم 500
    ولي واقا مي ارزه من تا 1800 حاضرم بدم
    اينو ببينيد 1199 دلار
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم ببينيد 1599 دلار
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام .
    منم عجیب دنبال این لپتاپم . خدا کنه این قیمتی که گفتی باشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که asus n61 یا ... دارند با تکنولوژیه nvidia optimus به مشکل بر نخوردن؟ بخوص درمورد بازیای gta iv , pes2010

برای این بازیا کارت گرافیک سویچ نمیشه و کارت گرافیک انویدیا رو نمیشناسن!! (این دیگه چه مسخره بازی ایه 2تا کارت گرافیک گذاشتن!!! دردسر....)

تو فوروم های خارجی هم گشتم خیلیا این مشکل رو دارن و کاری نمیتونن بکنن !!

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام
    من مدتی پیش سری k52jk رو دیدم که از لحاظ ظاهری و کانفیگ مدل خوبی بود برای دوستداران این برند که بازی هم تو برنامشون هستش
    اما با خودم میگفتم که کاربری که اهل بازی با لپ تاپ نیستش و به این سری علاقه داره چیکار کنه که هزینه ی اضافی بابت کارت گرافیک نده که امروز که به سایت ایسوس سر زدم دیدم مدل جدیدی داده به نام k52f که فکر کنم گرافیکش اینتل معمولی باشه و خودش هم گفته The Perfect Fit for Work and Play 
    حالا من درست متوجه شدم و این مدل با کاربری دوستانی که اهل بازی نیستن متناسبه که بشه بهشون پیشنهاد داد ؟

اینم لینکش
    کد:

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چاکر داش وایومن نیز هستیم خوبی داش.
    آقا ما دوباره شهره خودمون رو گشتیم چیزی نسیبمون نشد اهواز رو هم گشتم همه گفتن تموم شده , نداریم , مرده و از این حرفا ولی یه مغازه بود که مدل N61JQ رو داشت ولی گارنتیش یه چیزه عجیب بود (ناتولی Notaly) تا حالا چیزی دربارش شنیدی داش ؟
    این مدل رو 1.450.000 میداد اگه وقت میکنی یه جستجویی درباره این ناتولی داشته باش
    مرسی عزیز داش
    دوست گلم من کاملا با ناتولی اشنا هستم گارانتیه خوبیه ولی نه برای Asus .شما محصولات اسوس رو فقط با گارانتیهای ویستا(الماس)،دیجیتال،سازگا ر و امرتات که نماینده رسمی هستند تهیه کنید.در حال حاضر هم همشون N61jq رو دارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان
    ممنون وایو من عزیز
    بالاخره لپ تاپ بدستم رسید
    رنگش سفید ولی خوشگله
    call of duty 5 رو باز کرد هر چند یکم کنده ولی خوبه
    وبش عالیه
    سی پی یو هم امتیاز 6.7 گرفته تو تسته ویندوز
    بدون ویندوز بود. طرف لطف کرد یک ویندوز 7 ulimate نصب کرد روش
    کلا عالیه
    راستی وایو من عزیز یه سوال داشتم وقتی اولین بار فلش رو وصل کردم یه سوال پرسید گزینه skip رو زدم حالا فلشم رو نمی شناسه ولی فلشهای دیگرو میشناسه میدونی چه جوری درست میشه
    راستی چند تا گزینه داره واسه استفاده high performance و intarement و office و power saving واسه باتری
    بسته به نیازت با دکمه ای که روش آدمک هست داره میدوه رو میزنی
    دو تا گرافیک داره 64 intel و gforce 325 اونم با همون دکمه آدمک کار میکنه ولی پیش فرض 64 کار میکنه
    راستی دوستان یه چیزی هم داشت صفحه نمایش رو با کیفیت میکرد واسه فیلم میدونید از کجا میتونم پیدا کنم
    چقدر حرف زدم سوالی داشتین بپرسین راجع به N61JV
    با تشکر
    شما فلش رو نصب کن بعد توی Device manager برو روی USB ای که فلش روشه و Scan کن میشناستش.در ضمن نرم افزار تصحیح کیفیت صفحه نمایش Video magic نیست بلکه اسمش Avivo Video که با درایور کارت گرافیکش نصب میشه و نمیدونم که درایور کارت گرافیک مدل شما این امکان رو داره یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسم برنامش asus video magic هست ولی همونطور که Vaioman گفت فقط رو ویندوز اورجینال هست . منم خیلی دنبالشم ولی برای دانلود اصلا پیدا نمیشه.
    شرمنده دوست عزیز که شما رو به اشتباه انداختم برنامه Video magic یه پکیج سفارشی از طرف اسوسه به شرکت Cyber Link که شامل یک سری نرم افزار و Utility هست از جمله Power DVD 9.اون نرم افزاری هم که کیفیت صفحه رو تغییر میده اسمش Avivo Video است که با درایور کارت گرافیک نصب میشه و با Fn+ C هم قابل تغییره.بازم شرمنده چون Video Magic تو ویندوز فابریکش بود و من تازه نصبش کردم با Avivo Video اشتباه گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •