برای همه ی هارد ها مخصوصاً سری جدید آپدیت فریمور موجود نیست و به گفته ی سیگیت احتیاجی به آپدیت ندارند
برای همه ی هارد ها مخصوصاً سری جدید آپدیت فریمور موجود نیست و به گفته ی سیگیت احتیاجی به آپدیت ندارند
ممنون دوست عزیز شاید اینجا جاش نباشه کیسم جا نداره اگه هاردا رو روی زمین بزارم مشکل پیدا میکنه پیشنهادی برای جای هاردا نداری
اول اینکه rx , tx این هارد های IDE با SATA متفاوت هست
البته من میدونم جاهاشون چطوریه
ولی مسئله ی مهم دستورات هست که معلوم نیست مشابه باشند یا نه
و تا حالا روی هاردی تست نشده
مرسی
![]()
شما مشکلت از اتصالات هست به احتمال خیلی زیاد
اگه دقت کرده باشی پین های پشت هارد که ما باید اتصالات رو به آنها وصل کنیم خیلی ظریف هستند و در صورتی که اتصال به درستی برقرار نشه مدار اصلاً کار نخواهد کرد.
شما با دم باریک یه ذره سر سوکت ها رو فشار بده تا وقتی پشت هارد قرار میدی چفت بشه. gnd هم اگه وصل کنی جای دوری نمیره! ممکنه از همین Gnd باشه[/QUOTE]
ممنون حامد جان حتما تست مي كنم![]()
حامد جان من موقعي كه رابط و به سيستم ميزنم اونو به عنوان پورت 15 مي شناسه.آيا بخاطر اين مشكل ايجاد نميشه؟؟
من سر رابط رو هم كوچك كردم و هم GND متصل كردم ولي باز هيچ كاري نميكنه!!!
![]()
مدار شما احتیاج به درایور داره
درایور رو که انشاا... نصب میکنی؟
ضمناً دقت کن که دقیقاً اتصالات متصل بشوند و این نکته رو دست کم نگیر
من یه بار نزدیک نیم ساعت داشتم باهاش ور میرفتم تا بالاخره درست شد.
Last edited by MJHamed; 10-02-2010 at 19:30.
آره درايور و نصب ميكنم.موقعيكه بعد از تست ميخوام اتصالات و برقرار كنم يه سري علائم نامفهموم تو هايپر ترمينال مياد
خودمم احتمال ميدم از اتصالاته بازم سعي ميكنم
ممنون كه وقتتو واسه ما ميذاري حامد جان![]()
سلام اساتید و دوستان محترم
من هارد سامسونگ ساتا2 دارم که با دستکاریی که کردم دیگه دیتکت نمیشه
از نرم افزار سامسونگ که در Hirens boot cd هست استفاده کردم و از گزینه تولز تونستم با Low level format ظریفیت و LBA اونرا برگردونم
حالا مشکل کجاست؟؟
مشکلم اینه که تا وقتی سیستم را شات دان نکردم هارد دیتکت میشه و همه چیز نرمال هست اما همینکه سیستم شات دان بشه یا برق سیستم قطع بشه دوباره هارد ظرفیتش 0 میشه و اصلا دیتکت نمیشه
نظر شما چیه؟
مشکل از چیست ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام به همه دوستان
با تشكر از آقا حامد به خاطر قرار دادن فايل راهنمايي حل مشكل هاردهاي 7200.11 ، ميخوام تجربه خودم رو در مورد هارد مكستور 7200.12 (STM3500418AS) كه با هارد هاي مشكل دار اعلام شده تفاوت داره براتون بگم:
چند روز پيش به طور ناگهاني هارد مكستور 500 مدل 418AS كه بعنوان هارد دوم باهاش كار مي كردم دچار مشكل شد بطوري كه در setup شناسايي نميشد و با هيچ نرم افزار ريكاوري محتويات هارد قابل مشاهده نبود. بعد از جستجو در اينترنت و پيدا كردن فايل راهنماي اين فروم با اينكه ميدونستم در اصل براي هاردهاي سري 7200.11 تهيه شده ، يك عدد كابل usb to ttl يا همون usb to serial رو از فروشگاه جام جم در پاشاژ امجد به قيمت 12500 تومان خريدم و با روش گفته شده در فايل پس از تست روي سه كامپيوتر موفق به انجام كليه مراحل شدم و جالب اينكه بااينكه هارد از نوع مدل هاي گفته شده نبود مشكل شناسايي در ستاپ حل شد! . ولي در ويندوز پارتيشن ها را نشون نميداد كه تونستم با برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مهم رو بكاپ بگيرم البته بعضي فايل ها بخاطر وجود بدسكتور قابل بازيابي نبودند. نكته جالب اينكه من بدون باز كردن پيج يا استفاده از كارت ويزيت اين كار رو كردم! و هيچ اروري نداد. ولي نميدونم چرا تو دو تا كامپيوتر ديگه حتي دستور ctrl+z عمل نميكرد با اينكه همه اتصالات درست بود. خلاصه الان ديگه از بابت اطلاعات خيالم راحت شده ولي هارد مشكل داره و پارتيشن بندي نميشه و بايد براي گارانتي ببرمش. و يك چيز جالب ديگه كه من تو ايتنرنت ديدم اين بود كه بعضي هاي ديگه هم با كابل usb to ttl نتونستن كار كنن و بجاش همون مراحل رو با كابل گوشي هاي نوكيا (DKU-5) انجام دادن و موفق شدن. فكر كنم چون دسترسي به اين كابل براي همه راحتتر از كابل usb to ttl باشه لينك سايت رو كه مراحل رو قدم به قدم گفته براتون ميزارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)