بالاخره تونستم جلوی کشته شدن legion رو هم بگیرم اونجوری که من تمومش کردم فقط یکی میمرد که اونم دوباره رفتم حل شد همه زنده موندن تقریبا تموم ماموریت های جانبی رو هم تموم کردم!! فقط میتونم بگم شاهکار بود!شاهکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بالاخره تونستم جلوی کشته شدن legion رو هم بگیرم اونجوری که من تمومش کردم فقط یکی میمرد که اونم دوباره رفتم حل شد همه زنده موندن تقریبا تموم ماموریت های جانبی رو هم تموم کردم!! فقط میتونم بگم شاهکار بود!شاهکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شيطوني ميگه بزنم سايت بايووير رو هك كنما
من الان دارم روي درجه سختي Insanity ميرم يك اشتباه كوچيك برابر با مرگي فجيع :دي
مشکل همین زود تموم کردن بازی بود!اگه شما مأموریت فرعی هر کدوم از افراد رو انجام بدین ، که کلأ 10 تاهستن و متوسط 30 دقیقه برای هر مأموریت ! یعنی 300 دقیقه گیم پلی اضافه!!
که می شود به عبارتی حدود 5ساعت گیم پلی اضافی+ 3 ساعت هم برای اسکن سیاره به اندازه ی کافی !!
برای ارتقای کشتی و هم چنین زره و سلاح ها ! شما رو رسمأ تبدیل به یک ماشین کشتار می کنه که پدر collector ها و اون reaper انسان نما ی آخر بازی رو در می ارین!
![]()
پسر DVD رو که گذاشتم تو کنسول و انیمیشن اول بازی رو دیدم کف کردم ... (چقدر سیارات و خورشید رو عالی ساختن)
دیگه واقعا فاصله ی فیلم و انیمیشن داره کمرنگ میشه .
گرافیک خود بازی هم انقدر قشنگه که دهن آدم وا میمونه .
جوگیر شدم
دوباره برم؟
ارزش داره؟
-------------------------------------------------------------
Edit
این اسکن بعضی از سیاره ها که باهاش چند نوع مواد گیر میاریم به چه دردی می خوره؟
Last edited by Armin.ASD97; 26-02-2010 at 20:32.
ایول بابا.
اینجوری تو بازیت با همه فرق می کنه!!!!![]()
بدون شرح !
Last edited by djmd; 26-02-2010 at 19:40.
آرمان ابونيرينژاد ؟!
اينا همونايي هستن كه دموي بازي رو تست كردن ؟
یکش به نظر من بهتر بود دوش اصلا rpg نبود این bioware جدیدا خیلیم تببل شده یکش باز 50 60تا اصلحه داشت تو دومیش به زور 20تا داره زره هام که اصلا نگو ارتباط برقرار کردن با افراد گروهم تو 1 بهتر بود
2 فقط گرافیک بهتری داره
دوستان من mass effect1 تمام کردم حالا چجوری شخصیتهارو بیایرم برای 2 .save کپی کردم ولی چیزی نتونستم import کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)