سلام.
خیلی ممنون وست عزیز....ما هم یه شورلت نوا c3 داریم...مال شما مدلش چنده؟
راستی توی اوراقی های اصفهان لوازم کامارو خیلی بد گیر میاد....
سلام.
خیلی ممنون وست عزیز....ما هم یه شورلت نوا c3 داریم...مال شما مدلش چنده؟
راستی توی اوراقی های اصفهان لوازم کامارو خیلی بد گیر میاد....
محمد به نظر من اون ترنس ام بود كه باله پشتش گذاشته بود بهش نمياد صاحبش سر حال باشه يه آماري ازش برام در مياري؟؟؟؟ اگه بيكار بودي و سرت خلوت بود د د د
ماشین رو بعضی وقتها تو خیابون میبینمش......اگه دیدمش میپرسم ازش....
سلام.
رامین جان بیا اینم عکس جلو پنجره که قولش رو داده بودم:
به نظر من قشنگترین نوع جلو پنجره در کامارو های 70-73 همین مدله.
اگر کسی سالمش(یا تقریبآ سالم)رو سراغ داشت خریدارم...
اینم یه عکس از صندوق عقب ماشین:
![]()
سلام
برای پاک کردن رنگ از روی بدنه بهترین کاری که چند روز قبل بصورت کاملا عملی آن را دیدم استفاده از یک دستگاه سنگ جت و برس سیمی نصب شده روی آن است..با این وسیله کلیه بتونه و رنگهای قبلی پاک میشود و هیچ صدمه ای به فلز نخواهد خورد..این تجربه را روی یک پونتیاک تران آم دیدم.
علی جان اون برس احتمال قوی اگه زیاد نرم نباشه به ورق بدنه خش بندازه
من شدیدا تو این مورد دنبال مواد رنگ بر میگردم
چون یه بار تو یه مقاله در مورد بازسازی ماکت ماشینا خوندم که مواد رنگ بر وجود داره میخوام ببینم این مواد چطوری هستن.
رامین جان اونقدر هم که فکر میکنی خشک نیست چون من خودم با این برس ها کار کردم
سلام
در مورد برس فلزی آنچه که دیدم نه خیلی نرم و نه خیلی زبر بود..با کمی دقت میتوان این کار را انجام داد و بسیار سریعتر و ارزانتر از مواد پاک کننده و رنگبر عمل میکند.من خراشی که نشان دهد از این روش پاکسازی باشد بر روی بدنه ندیدم و خیلی جالب کار انجام میشد و فکر کنم از مواد رنگبر دهها بار بهتر و سریعتر و ارزانتر عمل میکند.این مواد را در رنگ فروشیها میتوانید پیدا کنید اما برای پاک کردن رنگ یک خودروی قدیمی که سالها بدنه آن بتونه های جور واجور و رنگهای پی در پی خورده هزینه بسیار زیادی را میبرد..این مواد برای یک بخش کوچک از بدنه مناسب است که زیاد خرج بر ندارد..والبته بیشتر روی خودروهای مدل بالا کارایی دارند که کمتر بتونه خورده و شاید تنها همان رنگ و آستر فابریک کارخانه روی بدنه آنها است..
در مورد ماستنگ متعسفانه هنوز خیر..کارهای زیادی پیش آمد و مشکلاتی که وقت و زمان را برای فکر کردن و تصمیم جدی در این مورد را میگیرد.این داستان خودروهای فرسوده نیز که معلوم نیست بالاخره به کجا میرسد و آب پاکی روی دست مردم میریزند یا خیر؟؟شاید چند روز دیگر صافکارم را بالای سر ماشین ببرم تا تخمین قیمت و هزینه صافکاری را به من بدهد و آنوقت میتوانم بهتر تصمیم بگیرم که ارزش بازسازی را دارد یا خیر؟؟و البته بعد از آن نوبت فروشنده است که چقدر برای این ماشین پول بخواهد و دندان گردی کند!!
سوالی داشتم:آیا کسی خبر دارد که کارت سوخت ماشینهای مدل پایین باطل شده یا نه؟کسی بصورت حقیقی دیده که این کارتها باطل شده باشند؟مثلا مال دوست یا آشنایی که میشناسید؟در این صورت اگر ماشینی هم بگیریم گویا از بنزین 100 تومانی خبری نیست!اما اشکالی ندارد اگر بگذارند راه برویم این را هم حل میکنیم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)