تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 77 از 352 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

در اینکه سمیبین سیستم عامل خوبیه شکی نیست ولی به نظر من در مقایسه با بقیه سیستم عامل موبایل ها( مثل وین ...مک..یا لینکوس) به نظر من ضعیفتره ....ولی یه چند تا ویژگی داره که باعث میشه بتونه با اون هارقابت کنه و اون فراگیر تر بودنشه . و البته همینطور ساده بودنشه ....

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید مسخره میکنی ؟

من گفتم با شرکت سازندش مشکل دارم ! تو نداری ؟

یوسف جان من خودم بین این گوشی و 3GS مونده بودم که تصمیم گرفتم اینو بگیرم ولی خدائیش این نوکیا واقعا بدجور ضدحال حداقل به من زد به شما رو نمیدونم ولی واقعا ایران و ایرانی رو کوچیک کرد .

در ضمن در محبوب بودن سیمبیان شکی نیست .

مخلصیم . سعید باز تیکه بنداز
    شما کدوم جریان رو میگی؟
    دستگاههای جاسوسی رو میگی یا اینکه شایعه شده گفته دیگه به سامسونگ سیمبین نمیدم رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad20ali20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

در اینکه سمیبین سیستم عامل خوبیه شکی نیست ولی به نظر من در مقایسه با بقیه سیستم عامل موبایل ها( مثل وین ...مک..یا لینکوس) به نظر من ضعیفتره ....ولی یه چند تا ویژگی داره که باعث میشه بتونه با اون هارقابت کنه و اون فراگیر تر بودنشه . و البته همینطور ساده بودنشه ....
    چرا خوبه؟ و چرا ضعیفه؟

لینوکس

وین

مک

سیمبین

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من نمیدونم چرا انقدر بچه ها منطق دارن
    بر گردی یه چیزی بگی ! زشته !!!
    هیچی نگم بهتره !
    اونموقعی که معرفی شد اولین 8 مگاپیکسلی سامسونگ با سیستم عامل سیمبین و ....
    ولی الان چی ؟؟؟ داداش سیمبین کم چیزی نیست !
    در جواب اون دوستمون که میگن خز و خز بازیه ! به اطلاعتون برسونم که گوشی که خوب باشه خز میشه
    6600 و ک750 و ک800 و الان سی905 واسه چی خز شدن؟؟ یه کوچولو منطق هم خوبه ! خوب که چه عرض کنم خیلی خوبه (مشکلی نیست آدم کم بیاره )

راستی یه چیزی این سعید گفت خیلی باهاش حال کردم (سعید بارسا) گفت نمیدونم چرا ریویوو های سامسونگ توی سایتا همه عالین ولی یوزر ریویووها همه ناراضی و بد هستن !!
    فک کنم جنس آشغالشو میده دست مردم ! اینجوری میشه دیگهههه !!
    میگی نمیدونی چرا فقط اینا مشکل دارن و سایتا مشکلی ندارن ! خاب اینا هم یوزرن دیگه ! فقط سایتای ریویوو که یوزر نیستن ! منو تو هم یوزریم

5. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

همین بالای صفحه رو نگاه کن :

i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

چه مانوری دادین اونموقع ولی الان زدین زیرش

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهراد جان اگر آواتارت این نبود الان خودت میگقتی سیمبیان چیه بابا برین SEX123456789 بخرین چون Android داره ، ویندوز 6.5 داره .

شما با سیمبیان حال میکنی یکی با مک یکی با جاوا !

ببین به قول مهیار من فقط به خاطر تبلیغات سامسونگ اینجام . حالا شما هر فکری میخوای بکن .

مانور دادم بازم میدم . ولی این گوشی رو نمیخرم . دلیل نمیشه چون نمیخرم نیام اخبارشو بذارم .

همین جنس آشغال بزودی آشغالتر میشه از نظر شما و این اصلا مهم نیست .

بهتره برندهای دیگه از حالا به فکر ریلیز فریمور واسه گوشیهاشون باشن تا جیب ملتو خالی کنن .

در ضمن Mobile-Review رو دست کم نگیر همین GSMArena که همه سنگشو به سینه میزن تا چند سال پیش ریویوهاشو از Mobile-Mania کپی پست میکرد . همون موقع که Eldar ریویو مینوشت .

مخلصیم .

8. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

من نمیدونم چرا انقدر بچه ها منطق دارن
    بر گردی یه چیزی بگی ! زشته !!!
    هیچی نگم بهتره !
    اونموقعی که معرفی شد اولین 8 مگاپیکسلی سامسونگ با سیستم عامل سیمبین و ....
    ولی الان چی ؟؟؟ داداش سیمبین کم چیزی نیست !
    در جواب اون دوستمون که میگن خز و خز بازیه ! به اطلاعتون برسونم که گوشی که خوب باشه خز میشه
    6600 و ک750 و ک800 و الان سی905 واسه چی خز شدن؟؟ یه کوچولو منطق هم خوبه ! خوب که چه عرض کنم خیلی خوبه (مشکلی نیست آدم کم بیاره )

راستی یه چیزی این سعید گفت خیلی باهاش حال کردم (سعید بارسا) گفت نمیدونم چرا ریویوو های سامسونگ توی سایتا همه عالین ولی یوزر ریویووها همه ناراضی و بد هستن !!
    فک کنم جنس آشغالشو میده دست مردم ! اینجوری میشه دیگهههه !!
    میگی نمیدونی چرا فقط اینا مشکل دارن و سایتا مشکلی ندارن ! خاب اینا هم یوزرن دیگه ! فقط سایتای ریویوو که یوزر نیستن ! منو تو هم یوزریم
    سلام اقا بهراد. ببین دوست من این حرفا در تایپیک فقط ایجاد دعوا وکل کل میکنه. منطق چیز خوبی هست ولی باید هممون و در هر زمانی استفاده کنیم نه فقط زمانی که میخوایم از برند دیگه ایی بد بگیم!!!!ایا توهین کردن به دیگران عمل خوبیه؟ یا منطق به ما میگه که با احترام با دیگران صحبت کنیم و از کلمات تحریک امیز خودداری کنیم.
    ایا برند مورد علاقه خودمون هیچ مشکلی نداره؟ ایا الان در جایگاه مناسبی از نظر سهم بازار قرار داره؟ایا میتونه خودشو از بحرانی که درش واقع شده نجات بده؟ایا وقتی برند خودمون از نظر بحرانی در وضعیت نامطلوبی قرار داره ایا منطق به ما این اجازه رو میده که به تحقیر برندای دیگه بپردازیم؟
    ایا همین دوستمون اقا سعید میاد عیبای برند مورد علاقشو بگه؟ ایا تو سایتا و ریویوها و فرومها گشته تا عیبای برند مورد علاقشو ببینه و اگه دید ایا میاد از عیباش صحبت کنه یا نه فقط به عیبای برندای دیگه میپردازه؟ایا از فن بوی متعصب برند دیگه انتظار داریم بیاد بگه ماست من ترشه؟
    دوست من ببین .امار فروش یه شرکت در دنیا چیز الکی نیست که همینطوری بدست اومده باشه. یه شرکت وقتی جایگاه خودشو و همچنین سهمشو از بازار ارتقا میده نشون دهنده برنامه ریزی قوی اون هست و کسی هم مردم دنیا رو به زور وادار نمیکنه که محصولاتشو بخرند. مطمئن باش سامسونگ اگر محصولات بدی داشت الان در این جایگاه قرار نداشت. دوست من سامسونگ در امریکا جایگاه اولو داره( چه گوشی و چه لوازم خانگی) ایا مردم امریکا دوست دارن جنس بد بخرند یا برعکس اونا به داشتن چیزای خوب عادت دارند؟ ولی بالعکس اگر شرکتی جایگاهشو از دست بده نشوندهنده عملکرد ضعیفشه و محصولاتش مورد استقبال مردم واقع نشدن. سامسونگ اواخر این ماه امار فروش گوشیشو اعلام میکنه و در جایی خوندم که سهمش از بازار 2%بیشتر شده. دوست من شرکتهای بزرگ رایانه /سخت افزار / نیمه هادی و تراشه از جمله همین سونی (خودتون بهتر از من میدونید) مشتری محصولات سامسونگ هستند اونوقت منطق این اجازه رو به ما میده که این مواردو فراموش کنیم؟
    دوست من در کل اینو میخوام بهت بگم که اگر صحبت از منطق میشه ادم باید تعصبو کنار بذاره و محاسن و عیبای برند مورد نظر خودشو با هم ببینه و نه صرفا محاسنو ببینه و به ایرادای برندای دیگه بپردازههمچنین منطق به ما میگه که اگر ادم بی منطق صحبت کنه و به دیگران بی احترامی و توهین کنه فردا هم دیگران باهاش دقیقا مثل خودش بیمنطق صحبت میکنند و بهش توهین میکنند همچنین منطق به ما میگه که هیچ چیز ایده الی در این دنیا وجود نداره و محصولات ساخت بشر همواره از نوعی نقص برخوردارند.
    Last edited by mahroo_z1; 16-07-2009 at 11:17.

10. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سیلام

ببین عزیز گوشی که خوب باشه خز نمیشه گوشی که ارزون باشه خز میشه نمیدونستی بدون

همون موقع که X1 اومد بخاطر گرونیش کسی طرفش نمیرفت ولی وقتی ارزونتر شد

در ضمن الکی نیست که سامسونگ جایگاه دومو داره حتما یه چیزی هستش قربونت حالا هی شما

X2.X3.X100000000000 بدید بیرون ببینیم به کجا میرسید

همشون خز میشن میرن کنار K750 پدربزرگشون

12. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منتظر نظرات حرفه ای های فروم (علی ریسر و نینجا و سامسونگ و ... ) هم هستیم .. کجایید بچه ها؟

بدرود
    نینجا و سامسونگ(امیر) کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میبینم که بحث باطری تو این گوشی داغ داغ شده.
    راستی کسی نخریده ببینیم که باطریش مشکل داره یا نه.
    یک روز دیگه صبر کنید(جمعه هم بگذره) همه چیز عیان میشه.
    شنبه اگه انشالله گوشی رو تحویل گرفتم در خدمت دوستان عزیز هستم.
    موفق باشید.

14. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان. به منظور رفع مشکلات احتمالی و رفع باگها سامسونگ عملا فروش این گوشی رو از اول اگوست و با قیمت 540 یورو اغاز میکنه

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •