تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 181 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهتون توصیه میکنم اصلا سراغ 13XXها نرید بخصوص 1330 .
    دوستام خیلیاشون خریدن و بعد یک سال کاملا خراب شدن. به گفته یک از مراکز گارانتی 80 درصد XPS1330 ها همینجورین.

2. این کاربر از hisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان , من انتي ويروس AVG 8.5 رو نوت بوكم نصب كردم ولي حالا ديگه نوت بوكم هيچ برنامه اي رو باز نميكنه!!!!!!!
    حتي سي دي ديكشنريم رو هم كه ميذارم بازم باز نميكنه
    لطفا كمكم كنيد
    free هست یا lisence داری؟
    بهتره یک بار دیگه remove کنی و دوباره نصبش کنی.
    من الان رو کامپیوترم AVG 8.5 با license دارم مشکلی ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    1-آیا 1340 هاردش و دی وی دی درایوش صدا میده؟؟؟؟
    2-و در ضمن بلو ری داره؟(اصلا داشتن یا نداشن مهم هست؟)
    3-کیفیتو قدرت صداش چجوره؟؟
    4-میشه هم در مورد face detection که1340 داره توضیح بدین....
    5-و در آخر کدوم گارانتی بهتره؟
    ممنون
    خوب بی زحمت دوستان نظر بدن تکلیف این داغ شدنم چیه که منم از بلا تکلیفی در بیام؟؟؟
    آخر بخرم یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه james_hetfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

خوب بی زحمت دوستان نظر بدن تکلیف این داغ شدنم چیه که منم از بلا تکلیفی در بیام؟؟؟
    آخر بخرم یا نه؟؟؟
    دوست عزیز ، اگه به 310 صفحه تاپیک دارندگانش به آدرس زیر مراجعه کنی فکر کنم مثل من جواب خیلی سوالاتت رو میگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- چون 7200 دوره کمی صدا داره
    2- سفارشی هست البته برای ما که ایران هستیم فکر نکنم همچین امکانی فراهم باشه
    3- ظاهرا قابل قبوله
    4- نمیدونم
    5- به شخصه دلیران رو ترجیح میدم البته خیلی وقته خداروشکر پام به گارانتی باز نشده

نکته جالب اینکه با باز شدن نمایشگر این لپ تاپ، ال سی دی سر راه خروجی های هوای گرم قرار میگیره و هوای گرم داخل بشدت ال سی دی رو داغ میکنه (تماما نقل قول از منبع فوق) و حتی کیبرد و ترکپد هم بشدت داغ میشن

در چند نظر هم اومده بود که کیفیت ساخت بدی داره و قسمتهای پلاستیکی نامرغوب و بعضا ال سی دی تاب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

اگه این مطالب صحت داشته باشه که فکر نکنم نداشته باشه برای دل باید تاسف خورد.

6. این کاربر از james_hetfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad_165200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من یه xps m1530 بخر خیال خودتم راحت کن من که خیلی راضیم
    سایزیشم اینقدر بزرگ نیست که مشکل حمل داشته باشی اگه لپ تاب کوچیک میخوای باید بری سراغ 12 اینچی ها

داره خودمونی میشه madoo3003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

امروز پایتخت بودم، 10 12 تا مغازرو سوال پیچ کردم، همه متفق القول قبول داشتند که 1340 مشکل گرما داره و وقتی من میپرسیدم آیا مشکل خیلی زیاد اذیت میکنه تکذیب نمی کردند و فقط میگفتند خراب نمیشه!

جالب اینه که بدونید قیمتش شدیدا افت کرده و 1.300.000 هم پیدا میشد چند جا، فقط با گارانتی ارتاک بود فک کنم که 1.600.000 میفروخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلا از بین همه مغازه ها 2 3 تا بیشتر 1340 نداشتن، یکی فقط اصرار داشت که این دستگاه خیلی هم خنک کار میکنه که دلیل حرفش مشخصا تعداد زیادی 1340 پشت ویترینش بود!! وقتی بهش گفتم همه همه جای اینترنت ریوویو دادن که داغ میکنه گفت دروغ میگن میخوان بازار رو خراب کنن!!! ( یوزر های خارج میخوان پایتخت رو خراب کنن لابد! )

با این وجود من کاملا دارم در خریدنش شک میکنم و قید رم دی دی آر 3 هارد 7200 دور رو میزنم گرچه اکثرا از صدای زیاد هارد و مصرف انرژی زیادش هم انتقاد میکنن!

حالا شما که باهاش کار کردی یه نظر با جزییات بده لطفا . آیا خریدش به صرف هست یا نه؟؟؟ کانفیگش خیلی وسوسه کنندس ولی خوب گرماش خیلی تاثیر منفی داره.

دمت گرم آقا منتظرم
    آقا من ميگم بي خياله 1340 شو !!! تا يكمي ازش كار ميكشي شروع ميكنه به داغ شدنو ميره رو اعصاب!!! صداي هاردش اونقدرا كه ميگن اذيت نميكنه كيفيت speaker اصلا خوب نيست قيافشم زياد جالب نيست !!!!!!! performanceخوبي داره ولي جدا اين گرم شدنه بد حال آدمو ميگيره !!! من اگه بودم نمي خريدم !!! مشكل اينه كه الان لپتاپ 13 با يه همچين كانفيگي فقط يه hp dv3655 تو بازار هست كه اونو من باهاش كار نكردم يكي از دوستام داشت راضي بود بماند كه زياد ازش كار نمي كشيد !!!!! اگه لپتاپ با كانفيگ بالا ميخواي يه 15 اينچ بگير !!! اگه اهل گيمو كاراي گرافيكي اينا نيستي بنظرم vaio cs كه 14 اينچه هم قابليت حملش خوبه همينكه cpu و ramو lcd خوبي داره هم اينكه كيفيتش خوبه !!!!
    Last edited by madoo3003; 02-08-2009 at 13:56.

9. این کاربر از madoo3003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون
    از همه بخاطر راهنمایی هاشون
    حالا آیا غیر از گرم شدن عیب مهم دیگه ای داره؟؟؟ایا این گرم شدن خللی تو کار پردازش ایجاد میکنه؟
    آیا هنگ میکنه؟؟؟
    بنظر شما نمیشه از این پدهای که خنک کننده داره استفاده کرد...راستش من عاشقش شدم چون هم
    کوچیک هم مشخصات بالایی داره....خلاصه مثل یکی عاشق کور شدم
    اما خارج از شوخی راهنمایی بیشتر بکنین تا خودم به یه نتیجه برسم.....چون می خوام حالا حالاها داشته باشم
    ممنون بازم

داره خودمونی میشه james_hetfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran,Velenjak

پيش فرض

ممنون
    از همه بخاطر راهنمایی هاشون
    حالا آیا غیر از گرم شدن عیب مهم دیگه ای داره؟؟؟ایا این گرم شدن خللی تو کار پردازش ایجاد میکنه؟
    آیا هنگ میکنه؟؟؟
    بنظر شما نمیشه از این پدهای که خنک کننده داره استفاده کرد...راستش من عاشقش شدم چون هم
    کوچیک هم مشخصات بالایی داره....خلاصه مثل یکی عاشق کور شدم
    اما خارج از شوخی راهنمایی بیشتر بکنین تا خودم به یه نتیجه برسم.....چون می خوام حالا حالاها داشته باشم
    ممنون بازم
    خللی که نه ولی قطعا استهلاک بالا میره ، در ضمن گرما اول از همه مستقیما به ال سی دی میخوره بعد کیبرد خیلی داغ میشه

پد رو آخه نمیشه آدم هی دنبال خودش بکشه که وگرنه خوب 1640 بگیر
    کیفیت هم اغلب ازش انتقاد شده

تو لینکی که بالا دادم اگه 1 ساعت وقت بذاری و بخونی خیلی سوالات جواب داده میشه
    عملکرد تشخیص چهره رو همه ازش بد میگن

من که با توجه به راهنمایی خوب madoo3003 عزیز بیخیال رم DDR3 و هارد 7200 دور شدم
    Last edited by james_hetfield; 02-08-2009 at 23:36.

12. این کاربر از james_hetfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با سلام :
    از دوستان با معلومات می خوام اطلاعاتی راجع به لپ تاپ 1501 ایرلندی اصل DELL با هارد 80 گرافیک 256 رم 1G به من بدهند آیا لپ تاپ خوبیه ؟ من تازه خریدمش البته دست دوم وموارد استفاده ام برای کار با ویژوال استودیو(ِasp.net) کلا برنامه نویسیه به کارم میاد؟ راستش خیلی کمبود اطلاعات دارم ومشتاق جوابم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لپ تاپ من مدل 1501 inspiron است من با باطریش مشکل دارم بدون شارژر فقط 45 دقیقه کارمیده آیا کاری میتونم براش بکنم یا باید باطری بخرم ؟ البته دست دومه ها!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •