والا گوشی من (ویوتی اسمارت) و گوشی قبلیم کوکی، از همون اول تقویم شمسی داشت....خود گارانتی میزاره تقویم رو....بعید میدونم نداشته باشه.....با آپدیتهای جدید تقویم شمسی هم داره؟
والا گوشی من (ویوتی اسمارت) و گوشی قبلیم کوکی، از همون اول تقویم شمسی داشت....خود گارانتی میزاره تقویم رو....بعید میدونم نداشته باشه.....با آپدیتهای جدید تقویم شمسی هم داره؟
با سلام به عزیزان سایت راستش من چند روزه این گوشی رو گرفتم همه جی عالی ولی سرعت تو گالری و برنامه های جاوا کمه با اپدیت چقدر بهتر میشه ورژن گوشیم ۱۰J هستش راستی داخل جعبش کارت گارانتی خود ال جی هستش
بچه ها ، به نظر شما حرف اين دوستمون ربطي به تاپيك زير ميتونه داشته باشه.
گوشی های الجی با گارانتی اصلی خود الجی تا دوهفته آینده در ایران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني به حقيقت پيوسته ؟
شما دوست عزيز گوشيتونو دقيقا از چه جايي خريديد و اگه ميشه يه عكس از كارت گارانتي بزاريد. اصلا ببيند روي كارت گارانتي ، شركتي كه مسوليت گارانتي رو داره ، كيه ؟
يعني واقعا پارس كامتل مزخرف ، رفته كنار ؟؟؟؟؟![]()
اين گوشي توي آزمايشهاي Crash Test تونست 28 امتياز از 30امتياز رو بگيره.
مقاومت بالا در برابر سرما
مقاومت در برابر لگدمال شدن
تست مقاومت در مقابل گرد و خاك ( كيسه ي جاروبرقي )
]
تست مقاومت در براير مايعات
]
تست مقاومت در مقابل فشار
( يه ماشين اپل كورسا به وزن 1300 كيلوگرم ، از روي Arena رد ميشه )
منبع :
براي عكسهاي بيشتر و جزييات اين تست ، به سايت زير مراجعه كنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم کوکیم گارانتی ال جی هستشيعني به حقيقت پيوسته ؟
شما دوست عزيز گوشيتونو دقيقا از چه جايي خريديد و اگه ميشه يه عكس از كارت گارانتي بزاريد. اصلا ببيند روي كارت گارانتي ، شركتي كه مسوليت گارانتي رو داره ، كيه ؟
يعني واقعا پارس كامتل مزخرف ، رفته كنار ؟؟؟؟؟
اصولا این گوشی ها از دبی میان و اسمی از مادیران توشون نیست
پس به عبارت ديگه يعني هيچ شركتي براي گارانتيشون توي ايران پاسخگو نيست ديگه ؟ درست ميگم ؟
آخه خود ال جي كه تو ايران نمايندگي رسمي موبايل ( به غير از كامتل ) نداره ؟!
نه عزیزان کارت گارانتی گوشی من به زبان شیرین فارسی نوشته دو سال گارانتی داره و توضیحاتم زده در ضمن یه کاغذ هم دادن که ادرس نمایندگی ها توشه و نوشته نمایندگی
ی گوشی ال جی و حرفی از کامتل نیست یه کارت طلایی رنده راستی کسی از بچه ها Device manager داره میخوام والپیپر رو عوض کنم
سلام بچه ها یه سوالی داشتم واسه اپدیت این گوشی تو نمایندگی ها پول میگیرن و این که ایا نمایندگی ها ورژن ۱۰P رو دارن و چقدر طول میکشه گوشی رو تحویل بدن
آخرش معلوم نشد که میشه برنامه های حجم بالا رو روی این نصب کرد؟! یکی گمونم نصب کرده بود هان؟!
سلام به همه ی دوستان.
من 2هفته ای هست که آرنا گرفتم.
وقتی تو قسمت گالری می خوام عکسی رو edit کنم گوشی هنگ میکنه. چیکار کنم؟
کمممممممکم کنید. خوههش میکنم؟
در ضمن گوشیم v10fهست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)