سلام
از دوستان کسی جواب منو نداد؟
ورژن 64 بیت 7600 بوتیبل نمیاد مشکل از چیه؟
ویندوزی که الان نصب دارم ایکس پی 32 بیت هست
سلام
از دوستان کسی جواب منو نداد؟
ورژن 64 بیت 7600 بوتیبل نمیاد مشکل از چیه؟
ویندوزی که الان نصب دارم ایکس پی 32 بیت هست
اگه توي وقتي سيستم رو ريست مي كني با دي وي دي نمياد بالا دي وي ديت خرابه
اگه توي اكس پي اتورانش كار نمي كنه كه خوب طبيعيه چون 64 بيت هست روي ويندوز 32 بيت كار نمي كنه
سلام. الان یه مدته که با همون برنامه خود ویندوز یه قفل روی یکی از درایوهام گذاشتم والان که می خوام پاکش کنم. نمیشه. هر کاری میکنم اخطار می ده که باید اول متد قفل گذاری رو عوض کنی. لطفا کمک کنید.
چون تو ویندوز ایکس پی هم باز نمی شه و می گه باید فرمت کنی.
البته تو ویندوز سون با وارد کردن پسوورد قفل باز می شه ولی می خوام حذف کنم.
اقا من قبلا اینجا پرسیدم که برای اینکه من ایسک پی و 7 رو در کنار هم داشته باشم کدومو باید اول نصب کنم که گفتند ایکس پی منم این کارو کردم ولی فقط 7 میاد بالا حالا سوالم اینکه 7 با ایسک پی سازش نداره یا ترتیبشون اشتباهه لطفا کسایی که به جوابشون مطمعن نیستن جواب ندن چون حال چند بار ویندوز عوض کردنو ندارم
با تشکر
حامد جان من خودم اول ایکس پی رو سیستمم نصب بود. و حالا هم 7 نصب کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده. یعنی هر دو تا با هم اجرا می شن.
یکی سوال منو جواب بده که تو 3 تا پست بالایی پرسیدم
سلام.
من نسخه rc1 ویندوز 7 از فروشگاه آنلاین همین سایت خریداری کردم ولی متاسفانه بر خلاف ادعایی که در سایت مبنی بر معتبر بودن کرک شده بود بنده نه موفق شدم ویندوزمو اکتیو کنم و نه موفق شدم قفل دریم سنز ها و آپشن های دیگرو باز کنم.
ممنون میشم اگه یه دوست در حقم دوستی کنه و بهم کمک بده.
ممنون.
سلام.
من نسخه rc1 ویندوز 7 از فروشگاه آنلاین همین سایت خریداری کردم ولی متاسفانه بر خلاف ادعایی که در سایت مبنی بر معتبر بودن کرک شده بود بنده نه موفق شدم ویندوزمو اکتیو کنم و نه موفق شدم قفل دریم سنز ها و آپشن های دیگرو باز کنم.
ممنون میشم اگه یه دوست در حقم دوستی کنه و بهم کمک بده.
ممنون.
اينجا رو ببينين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز اولا كه الان نسخه نهايي اومده و بيلد 7600 هست و در همين فروشگاه هم موجوده
ر بازار هم با قيمت 3 تومن در حال خريد و فروش هست
توصيه مي كنم اون رو بگيرين و نصب كنين
اگر مشكلي داشتين پيام بگذارين
من در خدمتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)