تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 229 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه لطفا تفاوتهای سری sr & z & fw & cw واسم بگین .می خوام بدونم هر کدوم تو چی بهتر و بدتر هستن؟
    سري CW : سايز 14.1 اينچي ، ساخته شده براي مالتي مديا و كارهاي متوسط و ميان رده و همينطور جابجايي متوسط ، بدنه ضعيف هست

سري FW : سايز 16 اينچي ، مناسب براي بازي و پردازش هاي سنگين ( بهترين سري سوني از نظر سخت افزار )
    كيفيت خوب ال سي دي و صدا و همينطور قيمت مناسب

سري Z : سري Ultra Portable سوني با بدنه بسيار محكم و سخت افزار قوي و مصرف كم و بهينه شده براي جابجايي بالا در شرايط سخت آب و هوا ، هرچند گرافيك قدرتمندي براش در نظر نگرفته شده ، قيمت بالايي هم دارد

سري SR :‌ سري جايگزين SZ كه يك 13.3 اينچي قدرتمند است ولي مزايايي مثل بدنه محكم Z رو ندارد و كيفيت مانيتور و بقيه قطعات از Z پايينتر هست ولي گرافيك بهتري براش در نظر گرفته شده

2. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام . دوستان ميشه يه توضيحي در مورد شركت سوني بديد . سوني امريكايي يا ژاپني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معني كلمه vaio چيه ؟؟؟؟

تا چند سال پيش سوني پسوند و پيشوند نداشت ولي الان همه محصولاتش پسوند داره مثل sony vaio ,bravia, sony ericson و..........................................
    سوني يك شركت اصيل ژاپني هست كه بيش از 60 سال هست كه داره فعاليت ميكنه
    سود دهي بسيار بالايي داره و جزو شركت هايي هست كه اعتبار زيادي بين مشتري ها و خريداران داره
    سوني داراي بيش از 70 شركت تابعه در سراسر جهان هست و تمام كارخانه هاش زير نظر سوني ژاپن فعاليت ميكنند

بخش VAIO يكي از محصولات پرارزش سوني هست كه اعتبار زيادي براي سوني داره و حفظ موقعيتش براي سوني مهمه ، چندين سال پيش كه سوني وارد بازار لپ تاپ شد چندين ميليون دلار هزينه كرد تا كلمه VAIO به رسم الخط ژاپني توسط بهترين طراح ژاپن در بياد ، وقتي همچين هزينه اي ميشه مطمئن باشيد روي اين بازار مانور زيادي ميده
    سوني از همون ابتدا محصولاتش داراي اسم مستعار بودند

پيشنهاد ميكنم مطالب گروه سوني رو بخونيد ( از طريف پروفايل من و در منوي گروه ها قابل دسترس هست )

4. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahkh2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

10

با تشكر از تمامي فعالين انجمن لپ تاپ (اسم نميبرم چون ممكنه از قلم بيفته ) ...من بالاخره لپ تاپ با راهنمايي اين دوستان گرتم
    من خيلي صبر كردم تا LENOVO Y 550 بخرم ولي سازگار نامرد با CPU 2.5 ديگه وارد نكرد منم رفتم CW 16 FG خريدم ... الانم دارم RECOVERY DISCS ميگيرم و اينا

دوستان از هفته ديگه هر كي سوال داشت در خدمتم

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مباركه . به نظر من خوب شد كه سوني گرفتي . سوني از هر لحاظ سر تره .

7. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سوني يك شركت اصيل ژاپني هست كه بيش از 60 سال هست كه داره فعاليت ميكنه
    سود دهي بسيار بالايي داره و جزو شركت هايي هست كه اعتبار زيادي بين مشتري ها و خريداران داره
    سوني داراي بيش از 70 شركت تابعه در سراسر جهان هست و تمام كارخانه هاش زير نظر سوني ژاپن فعاليت ميكنند

بخش VAIO يكي از محصولات پرارزش سوني هست كه اعتبار زيادي براي سوني داره و حفظ موقعيتش براي سوني مهمه ، چندين سال پيش كه سوني وارد بازار لپ تاپ شد چندين ميليون دلار هزينه كرد تا كلمه VAIO به رسم الخط ژاپني توسط بهترين طراح ژاپن در بياد ، وقتي همچين هزينه اي ميشه مطمئن باشيد روي اين بازار مانور زيادي ميده
    سوني از همون ابتدا محصولاتش داراي اسم مستعار بودند

پيشنهاد ميكنم مطالب گروه سوني رو بخونيد ( از طريف پروفايل من و در منوي گروه ها قابل دسترس هست )
    منظورتون از رسم الخط ژاپني همون طراحي كه رو محصولاتشه ؟ يعني حرف VAIO اي كه رو لپ تاپهاش هست با خط ژاپنيه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همگی ترو خدا کمکم کنین!میدونم نباید اینجا مطرح کنم ولی اگه میشه جواب بدبن دارم دیونه میشم!!!من CW1NFX/B گرفتم ولی فکر میکنم اشتباه کردم!!!چنتا ایراد داره)
    1)بعضا ازش یه صدا شبیه تیک تیک ساعت میاد!!
    2)از روی کیبورد صدای جزززززززززززز میاد هم فکر میکنم از فن میاد هم فکر میکنم از DVDوblue ray چون ار همه جا میاد نمیدونم!!صدای هارد نیستاااااااا!!!!!
    3)CPU شدید کار مینه انگار برنامه سنگین دارم اجرا میکنم در حالی که فقط اینترنتم!!!فن خیلی تندکار میکنه!!!!
    4)وقتی ریز میشم رو lcd خطوط سفید عمودی هست البته تو عکس دیده نمیشه تو جاهایی که زمینه سیاه هست بشتر معلومه)
    ترو خدا بگین چیکارکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام به همگی ترو خدا کمکم کنین!میدونم نباید اینجا مطرح کنم ولی اگه میشه جواب بدبن دارم دیونه میشم!!!من CW1NFX/B گرفتم ولی فکر میکنم اشتباه کردم!!!چنتا ایراد داره)
    1)بعضا ازش یه صدا شبیه تیک تیک ساعت میاد!!
    2)از روی کیبورد صدای جزززززززززززز میاد هم فکر میکنم از فن میاد هم فکر میکنم از DVDوblue ray چون ار همه جا میاد نمیدونم!!صدای هارد نیستاااااااا!!!!!
    3)CPU شدید کار مینه انگار برنامه سنگین دارم اجرا میکنم در حالی که فقط اینترنتم!!!فن خیلی تندکار میکنه!!!!
    4)وقتی ریز میشم رو lcd خطوط سفید عمودی هست البته تو عکس دیده نمیشه تو جاهایی که زمینه سیاه هست بشتر معلومه)
    ترو خدا بگین چیکارکنم
    سلام دوست عزيز . منم مي خواستم همين روزها دقيقا همين مدل بگيرم ولي با گفته هاي شما دلسرد شدم .اگر گارانتي داره حتما ببر .صداي تيك تيك احتمالا از هارد دستگاهتونه . گوشي هاي موتورلا هم اين جزجزو دارن فكر نمي كنم جاي نگراني باشه .خطوط سفيد هم احتمالا از گرافيكه

داره خودمونی میشه shahab1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض سلام

با تشكر از اساتيد
    يه سوال ديگه
    وب كم من موشن ايزه
    چطور ميشه اين سيستم امنيتو فعال كنم
    و چطور ميتونم از وبش استفاده كنم؟

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

با تشكر از اساتيد
    يه سوال ديگه
    وب كم من موشن ايزه
    چطور ميشه اين سيستم امنيتو فعال كنم
    و چطور ميتونم از وبش استفاده كنم؟
    اگه لپتاپت سونی هست یه نرم افزار وب کم روش نصبه( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو قسمت مونیتور می تونی از motion detect استفاده کنی.
    اگه نبود هم می تونی دانلودش کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام . من الان یه لپ تاپ سونی دارم به مدل FW490DEB و خیلی خوب هست همه چیزش ولی مشکلی باهاش دارم اینه که بزرگ و سنگین هست برای من . مشخصاتش هم اینه : 4 گیگ رم - هارد 320 سی پی یو 2.66 و مانیتور 16.4 . ساخت آمریکا هم هست .

حالا من قصد فروشش رو دارم و کسی هم ازم میخره اونو به همون قیمتی که خریدم یعنی 1.200 .

دو تا گزینه میخوام بخرم ولی شک دارم که درست هست یا نه و میخواستم منو راهنمایی کنین :

یکی اینکه میخوام با همین مشخصات بخرم ولی 13 اینچ ولی بعضی ها به من گفتن که 13 اینچ ها حتا اگه مشخصات سخت افزارشون قوی تر هم باشه , بازم ضعیف هستن . میخواستم بپرسم چطور یه همچین چیزی ممکنه و آیا حقیقت داره ؟

دوم اینکه بعضی ها به من پیشنهاد دادن مک بوک بخرم بجای سونی چون کار من عکاسی و فتوشاپ هست و در کنارش فقط اینترنت میگردم و موزیک گوش میدم و فیلم نگاه میکنم و کار دیگه ای نمیکنم . آیا انتخاب خوبی هست ؟

سوم اینکه خودم تصمیم دارم یه سونی 15 اینچ بخرم با مشخصاتی که مینویسم و آیا چنین چیزی هست در بازار ؟
    ساخت آمریکا - هارد 250 گیگ دور بالا . گرافیک ای تی آی 2 حداقل . رم 4 گیگ . سی پی یو هم 2.66 کور 2 . مودم و شبکه و مموری ریدر و وب کم و دی وی دی رایتر و اچ دی ام آی و وای فای هم داشته باشه . و در ضمن مانیتورش ال ای دی هم باشه .
    همین جا یه سوال برام پیش اومده چون توی بازار دو مدل مانتیور دیدم یکی ال ای دی و یکی هم اکو . میخواستم فرق این دو تا رو هم بدونم که کدومشون بهتر هستن ؟ و آیا با بودجه 1.500 تومن میتونم چنین دستگاهی رو بخرم و آیا در بازار پیدا میشه ؟ ممنو میشم منو راهنمایی کنین . آها ویندوز هفت هم باشه ....
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •