بله گوشي ويوتي فقط عكس فيلم وموسيقي را بلوتوث ميكند كه شايد در فريم وير هاي جديد تر اين مشكل حل شده باشد.
درضمن كسي تمهاي غير cyl جديد سراغ ندارد اگر دارد آدرس بدهيدلطفاٌ...
بله گوشي ويوتي فقط عكس فيلم وموسيقي را بلوتوث ميكند كه شايد در فريم وير هاي جديد تر اين مشكل حل شده باشد.
درضمن كسي تمهاي غير cyl جديد سراغ ندارد اگر دارد آدرس بدهيدلطفاٌ...
همونطور كه دوستمون گفتند با Blue FTP ميشه ولي روي گوشي هاي سوني اريكسون من تابحال لمتحان نكردم...
البته راه ديگري هم هست: با برنامه ي Moby Explorer پسوند فايل Jar را به JPG تغيير ميدم بعد با بلوتوث خود گوشي فايل كه بصورت مجازي به تصوير درآمده را به گوشي مقصد ميفرستم كه در آن گوشي بايد باز پسوند فايل از JPG به Jar تبديل بشه تا قابليت استفاده داشته باشه...
اين نقشه را من روي گوشيم نصب كردم البته حالت 60x آنرا حذف كردم تا حجمش به 3 مگ برسه و روي ويوتي عمل كنه و بزرگنمايي هاي 7x و 100x را داره و باهاش به راحتي كار ميكنم...
Last edited by almgti_79; 11-10-2009 at 12:43.
آقا لطف کن یه آموزش خوب هم بزار براش تا ما هم بدونیم چجوریه .
بابت این هم ممنون
عزیزم, آموزش خوب از چی بذارم؟
فایلهای نقشه 88 هم در تاپیک نرم افزارهای ویوتی قرار دادم...
میشه ادرسش رو بدی ؟
چون نقشه 87 تو این تاپیک دید بودم من
این 88 جدیدرو میگم که یه سری اتوبانها بهش اضافه شده و جهت خیابونها رو هم روش نشون میده ها
این تو این تاپیم هست ؟
اين نقشه اي كه من در تاپيك مخصوص نرم افزار و مقالات ويوتي قرار دادم، آخرين نقشه ي رهياب هست كه براي ارديبهشت ماه 1388 است.
جهت بعضي خيابانها را هم نشون داده.
آدرس تاپيك:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقاایون ببخشین 2 تا چیز نیاز داشتم
یکی فایل تم لیست. برای cyl
یکی هم اون 3 تا تم اصلی گوشی و اینکه چجوری دوباره بیارمشون (همزمان با داشتن تمهای cyl)
دكترجون، شما توي همون تاپيك مخصوص نرم افزار و مقالات ويوتي، پست 16 را نگاه كن فايل تم ليست را براي همه آپ كردم.
اگر فولدر تمها را جايگزين نكني ميتوني تمهاي خود گوشي را داشته باشي(در همان تاپيك پست 12، نكته ي دوم را نگاه كن (زير شكل 13-قسمت5) كه با صورتي نوشتم در مورد جايگزيني فايل theme كه اگر آنها را جايگزين نكني ميتوني تم هاي خودت را داشته باشي).
بله میدونم
اما من جایگزین کردم
حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
ضمنا اون رو هم داونلود کردم
کار نمیکنه :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)