تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 334 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خب محل سکونتم دیگه رفیق خوب:داداشم بابک ناظم

پيش فرض

پراید سرور

ال 90 صفرش زشته ولی با دوتا جفت لاستیک پهن و رینگ گو میشه خدا

ولی این هر چه قدر بزک کنی باز مثل یه تخم مرغ بزم شده میشه

بعد ریو و پراید کره و ال90 فرانسوی با موتور مگان کجا این تیبا کجا

2. 4 کاربر از SHIRIN 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند روز پيش توي يكي از بنگاههاي وليعصر تبريز يك تيبا به رنگ بنفش گذاشته بودند. داشبورد و چراغ ترمز زيبايي داشت . قيمت رو هم 12ميليون 200هزار تومان زده بودند. براي اولين با به ديد يك مشتري براندازش كردم. الحق و الانصاف از همه خودروهاي اين رنج قيمتي زيباتر بود. (ريو ،تندر ،405...). پرايد رو كه بايد بي خيال شد.اصلا قابل مقايسه با تيبا نيست. چراغهاي جلو و عقب بسيار زيبا بودند. از لحاظ بدنه محكم و خوش تراش نشان ميداد. در كل اگر از لحاظ فني هم بتواند رضايت من را جلب كند (البته اگه لطف بكنن و تحويل بدن)حتما اون رو نگه ميدارم.چون به دلم نشسته ،خودرويي متفاوت با قيمتي تقريبا منصفانه است. اونايي كه ميگن سايپا در مورد قيمت بدقولي كرده بايد به اين نكته توجه داشته باشن كه قيمت اعلام شده قبلي جدا از ايربگ و ترمز اي بي اس بود . كارت نارنجي كه شامل بيمه بدنه ميباشد نيز جدا از قيمت قبلي است . با اعمال آپشن هاي اضافه شده قيمت جديد چندان دور از ذهن نشان نميدهد.
    عزيز من
    روزي كه از ماشين پرده برداري شد تا زماني كه پيش فروش شد همه جا اعلام شد كه قيمت ماشين همراه با ترمز اي بي اس و ايربگ راننده و رينگ آلومينيومي 10 تومنه
    در ضمن همه ماشنهايي كه سايپا تحويل ميده 3 سال بيمه بدنه رايگان دارند
    چرا شما فكر ميكني ترمز اي بي اس و هيدروليك و ايربگ جزو آپشنهاي ماشينه ؟ مثل اينه كه بگيم ماشين بوق و راهنما هم داره اينا آپشن نيست.ضرورياته

4. 3 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

واقعا این ماشین زشته از عقب اگه تو شب بهش نگاه کنید با فرقون مو نمیزنه نماش.........

6. 4 کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

چرا شما فكر ميكني ترمز اي بي اس و هيدروليك و ايربگ جزو آپشنهاي ماشينه ؟ مثل اينه كه بگيم ماشين بوق و راهنما هم داره اينا آپشن نيست.ضرورياته
    کاملا موافق ام.

الان تو اروپآمریکا و...ایربگ و تر مز ای بی اس دیگه آپشن نیست ماشینی که ایربگ و ترمز ای بی اس نداشته باشه اجازه تولید نمیدن.

آپشن رینگ اسپرت آپشین سپر اسپرت و سیستم های امنیتی پیشرفتس آپشن جی پی اس نه ایربگ و ای بی اس

داره خودمونی میشه farshid gandomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

وقتي پرايد عهد بوق با آپشنهاي ذكر شده نزديك به 9ميليون قيمت دارد. چرا بايد در مورد قيمت تيبا خيلي بدبين باشيم. ضمنا اگه اين خودرو به مزاج كسي خوش نميآيد اجباري براي تحملش نيست. هنوز هم در اين ايران بزرگ بقاياي ژيان و فولكسهاي قديمي به چشم ميخورد،بالاي 50درصد خودروهاي سواري موجود پيكان و پرايد هستند. چرا فراموش ميكنيم كه در ايران زندگي ميكنيم. اقا پول خريد ماشين بالاي رنج 15ميليون را نداشته باشيم چه بايد بكنيم. بايد باز خودروهاي تكراري را تحمل كنيم يا بهتر است فرصت رانندگي با يك خودروي متفاوت مثل تيبا را به خود بدهيم. باور كنيد من نيز تمايل زيادي براي داشتن اين خودرو را ندارم، هنوز از لحاظ فني امتحان خود را پس نداده، قيافه پيشكش .بايد منتظر ماند و ديد........
    Last edited by farshid gandomi; 22-02-2011 at 13:26.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت

پيش فرض

(هر چند اگر پالان خري را هم بزك كرد باز خر است)
    خوبه پراید پالون با بزک خوشگل میشه ولی تیبا پالون چی با بزک هم زشته هم زشته.

همش قیمت ماشین یا فنی ماشین که نباید اولویت باشه ماشین باید یه کم قیافه هم داشته باشه به نظر من یه 206 تیپ5 مدل 85 خیلی از این بهتره

10. 2 کاربر از SHIRIN 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عزيز من
    روزي كه از ماشين پرده برداري شد تا زماني كه پيش فروش شد همه جا اعلام شد كه قيمت ماشين همراه با ترمز اي بي اس و ايربگ راننده و رينگ آلومينيومي 10 تومنه
    با سلام . در اینکه ضروریات حیاتی هستند شک نکنید همین امروز موقع پیچیدن به جاده ی فرعی در یک جاده ی یخزده و بشدت لغزنده و با سرعتی که داشتم اگر ABS نداشتم منحرف میشد و احتمالاً چپ میکردم و باز هم ABS در تعادل بالای ماشین براحتی کمکم کرد ولی شما چکار به اروپا و آمریکا دارید ؟ خود سایپا اعلام کرده اینها آپشن هستند بعد شما میگویید استاندارد هستند ؟ جل الخالق !
    Last edited by Namdarian; 20-02-2011 at 20:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزيز من
    کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهر خون و قیام !

14 بندری

یکی از دوستان اینجا اطلاعات خوبی در مورد تولید روزانه و سایر اطلاعات جانبی کارخانه کاشان در اختیارمون میگذاشت ، چند وقتی نیستن....جناب کجایید ؟ قرار بود تا آخر امسال سایپا تمام تعهداتش رو انجام بده . چی شد؟
    آقای بندری بود
    حتما رفته به خط تولید کمک کنه تا بلکه یه کم زودتر سایپا به تعهداتش عمل کنه!!!!
    آخه طفلکیا دس تنهان

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟[/QUOTE]

قبلا ماشینهائی که وام داشت مدت بیمه اون متناسب با مدت وام بود من خودم یه خودرو پراید تعویضی گرفتم با وام خودرو فرسوده که همینطور بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقای بندری بود
    حتما رفته به خط تولید کمک کنه تا بلکه یه کم زودتر سایپا به تعهداتش عمل کنه!!!!
    آخه طفلکیا دس تنهان

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟
    قبلا ماشینهائی که وام داشت مدت بیمه اون متناسب با مدت وام بود من خودم یه خودرو پراید تعویضی گرفتم با وام خودرو فرسوده که همینطور بود[/QUOTE]

هستم تاپیک رومیبینم و بحث و جدل های بی مورد دوستان رو میخونم
    دوست عزیز احترام خودتون رو نگه دارید وگرنه منم راحت میتونم بهتون متلک بندازم

15. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •