پراید سرور
ال 90 صفرش زشته ولی با دوتا جفت لاستیک پهن و رینگ گو میشه خدا
ولی این هر چه قدر بزک کنی باز مثل یه تخم مرغ بزم شده میشه
بعد ریو و پراید کره و ال90 فرانسوی با موتور مگان کجا این تیبا کجا![]()
پراید سرور
ال 90 صفرش زشته ولی با دوتا جفت لاستیک پهن و رینگ گو میشه خدا
ولی این هر چه قدر بزک کنی باز مثل یه تخم مرغ بزم شده میشه
بعد ریو و پراید کره و ال90 فرانسوی با موتور مگان کجا این تیبا کجا![]()
عزيز من
روزي كه از ماشين پرده برداري شد تا زماني كه پيش فروش شد همه جا اعلام شد كه قيمت ماشين همراه با ترمز اي بي اس و ايربگ راننده و رينگ آلومينيومي 10 تومنه
در ضمن همه ماشنهايي كه سايپا تحويل ميده 3 سال بيمه بدنه رايگان دارند
چرا شما فكر ميكني ترمز اي بي اس و هيدروليك و ايربگ جزو آپشنهاي ماشينه ؟ مثل اينه كه بگيم ماشين بوق و راهنما هم داره اينا آپشن نيست.ضرورياته
واقعا این ماشین زشته از عقب اگه تو شب بهش نگاه کنید با فرقون مو نمیزنه نماش.........
کاملا موافق ام.چرا شما فكر ميكني ترمز اي بي اس و هيدروليك و ايربگ جزو آپشنهاي ماشينه ؟ مثل اينه كه بگيم ماشين بوق و راهنما هم داره اينا آپشن نيست.ضرورياته
الان تو اروپآمریکا و...ایربگ و تر مز ای بی اس دیگه آپشن نیست ماشینی که ایربگ و ترمز ای بی اس نداشته باشه اجازه تولید نمیدن.
آپشن رینگ اسپرت آپشین سپر اسپرت و سیستم های امنیتی پیشرفتس آپشن جی پی اس نه ایربگ و ای بی اس![]()
وقتي پرايد عهد بوق با آپشنهاي ذكر شده نزديك به 9ميليون قيمت دارد. چرا بايد در مورد قيمت تيبا خيلي بدبين باشيم. ضمنا اگه اين خودرو به مزاج كسي خوش نميآيد اجباري براي تحملش نيست. هنوز هم در اين ايران بزرگ بقاياي ژيان و فولكسهاي قديمي به چشم ميخورد،بالاي 50درصد خودروهاي سواري موجود پيكان و پرايد هستند. چرا فراموش ميكنيم كه در ايران زندگي ميكنيم. اقا پول خريد ماشين بالاي رنج 15ميليون را نداشته باشيم چه بايد بكنيم. بايد باز خودروهاي تكراري را تحمل كنيم يا بهتر است فرصت رانندگي با يك خودروي متفاوت مثل تيبا را به خود بدهيم. باور كنيد من نيز تمايل زيادي براي داشتن اين خودرو را ندارم، هنوز از لحاظ فني امتحان خود را پس نداده، قيافه پيشكش .بايد منتظر ماند و ديد........
Last edited by farshid gandomi; 22-02-2011 at 13:26.
خوبه پراید پالون با بزک خوشگل میشه ولی تیبا پالون چی با بزک هم زشته هم زشته.(هر چند اگر پالان خري را هم بزك كرد باز خر است)
همش قیمت ماشین یا فنی ماشین که نباید اولویت باشه ماشین باید یه کم قیافه هم داشته باشه به نظر من یه 206 تیپ5 مدل 85 خیلی از این بهتره![]()
با سلام . در اینکه ضروریات حیاتی هستند شک نکنید همین امروز موقع پیچیدن به جاده ی فرعی در یک جاده ی یخزده و بشدت لغزنده و با سرعتی که داشتم اگر ABS نداشتم منحرف میشد و احتمالاً چپ میکردم و باز هم ABS در تعادل بالای ماشین براحتی کمکم کرد ولی شما چکار به اروپا و آمریکا دارید ؟ خود سایپا اعلام کرده اینها آپشن هستند بعد شما میگویید استاندارد هستند ؟ جل الخالق !
Last edited by Namdarian; 20-02-2011 at 20:03.
کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟
آقای بندری بود
حتما رفته به خط تولید کمک کنه تا بلکه یه کم زودتر سایپا به تعهداتش عمل کنه!!!!
آخه طفلکیا دس تنهان
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟[/QUOTE]
قبلا ماشینهائی که وام داشت مدت بیمه اون متناسب با مدت وام بود من خودم یه خودرو پراید تعویضی گرفتم با وام خودرو فرسوده که همینطور بود
قبلا ماشینهائی که وام داشت مدت بیمه اون متناسب با مدت وام بود من خودم یه خودرو پراید تعویضی گرفتم با وام خودرو فرسوده که همینطور بود[/QUOTE]
هستم تاپیک رومیبینم و بحث و جدل های بی مورد دوستان رو میخونم
دوست عزیز احترام خودتون رو نگه دارید وگرنه منم راحت میتونم بهتون متلک بندازم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)