شدنش که میشه
فقط نمی نونی جزئیات گرافیک بازیو تا اخر بذاری
شدنش که میشه
فقط نمی نونی جزئیات گرافیک بازیو تا اخر بذاری
دوستان حالا بخریم یا نه کسانی که خریدند مشکلی دارند با بازی یا نه...؟
خب حق دارند باید پول این همه زحمتی که کشیدند برای ساخت بازی در بیارند ...منظورم این بود که خیلی از کمپانی های بازی سازی به بهانه اینکه بازی های PC کرک میشن و به صورت غیر قانونی منتشرمیشن بازی ها رو دیرتر برای PC ریلیز میکنند یا اصلا ریلیز نمیکنند خوب حالا برای x360 این بازی حتی 12 روز زود تر از تاریخ ریلیز به صورت غیر قانونی منتشر شده پس ...
اما همیشه این PC شاید با همین بهانه ها که گفتین تحقیر میشه.![]()
این همون نسخه Leaked شدست احتمالا، خیلی به اون چیزی که اونجا مینویسه اعتماد نکنید، بازی به طور رسمی 10 نوامبر میاد؛
ولی خطر ناکه چون اکثراً ماکروسافت کسانی رو بازی رو قبل از زمان عرضه رسمی بازی کنن بن دائمی میکنه، در ضمن این Wave 4 هم هست احتمالاً و کلی دردسرهای خودش رو داره برای اجرا، به نظر من هم یه 1-2 هفته صبر کنید Ixtreme جدید درست حسابی شاید بیاد (که بن نشید) هم از تاریخ عرضه بگزره.
خلاصه اگه اینها retail نباشه...
این همه دانلود میکنند...یعنی نمیان بگن...دانلود نکنید ...همون leaked هست؟!
بازی از نظر کامل بودن کامل هست
فقط فایل های استیلث رو نداره... (که الان چند تا فایل رو نت هست برای پچ کردن بازی بصورت نصفه نمیه)
دوستانی هم که لایو بازن میدونن نباید لایو برن... ملت رو نترسونید!
بازی هیچ مشکلی نداره و میتونین بخرین و بازی کنین.
نسخه retail هست اینم عکس از DVD اپلودر ...
ای بابا من نمیدونم این شرکتای.... بازی رو از کجا میارن.واقعا که دزدن.
وای وای وای !! عجب خوابی دیدم![]()
خواب دیدم بازی رو واس PC خریدم بعد دمو بازی رو که نشون میده همون تریلرهای HD هست که دیدمبعد سم فیشر !! تو بازیه !!
به پسر خالم میگیم ایول سم فیشر با کاپتان یکی شدن میخوایم این روسی هارو بترکونیمبعد میگم اگه سم فیشر اینجاست ؟! پس کانویکشن چی میشه
؟؟ میریم تو بازی همون جایی که تو یه قایق با کاپتان همرو به رگبار بستیم تو تریلر
![]()
که بعد پدر بنده من رو با لگد بیدار میکنهنتونستم تا اخر بازی با سم برم
)
![]()
طاقت نیوردم نگمشرمنده اگه اسپم بود
ولی عجب بی تابیم ها خودمون خبر نداریم
![]()
حالا کی باید این یه هفته رو صبر کنه![]()
میشه بفرمایید این نسخه retial چی هست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)