یه سوال سمند معمولی حداکثر سرعتی که میره چنده تو سایت فکر کنم 185نوشته آیا می تونه220تا بره؟
یه سوال سمند معمولی حداکثر سرعتی که میره چنده تو سایت فکر کنم 185نوشته آیا می تونه220تا بره؟
مگه رنگ ابی خاکستری کبود متالیک هم هست؟ توی سایت ایرانخودرو زده بود ابی کبود متالیک و خاکستری متالیک این رنگی که شما میگید تو چه مایه ای هست؟
دوستمون شوخی کرد....رنگ خاکستری الان تو بورسه..مگه رنگ ابی خاکستری کبود متالیک هم هست؟ توی سایت ایرانخودرو زده بود ابی کبود متالیک و خاکستری متالیک این رنگی که شما میگید تو چه مایه ای هست؟
دوستان این سورن سوپر لوکس چی؟
اقا رجیستر یوزر با ما هم اره؟!
بچه ها به نظرتون برای اسپرت کردن سمند چه رنگش خوشکلتر میشه؟ به نظرتون چه رنگی بگیم؟؟؟
سلام...بچه ها به نظرتون برای اسپرت کردن سمند چه رنگش خوشکلتر میشه؟ به نظرتون چه رنگی بگیم؟؟؟
به نظرم تو چشم ترین رنگ ماشین قرمز یا آلبالویی هستش..که اگه اسپرت هم بشه واقعا معرکه میشه..البته ایران خودرو که با این رنگ بیرون نمیده..
من امتحان نکردم..ه آیا می تونه220تا بره؟
ولی با lx تونستیم 195 تا بریم؛ همونطور که میدونید موتورشون یکسان و همچنین تعداد سوپاپ هم یکیه..
سورن نانو !؟؟!!؟؟!؟!
اونوقت منظورشون چیه ؟! ( شاید از فناوری نانو در ساخت قطعاتش استفاده شده ! ( چی گفتم ) )
------------------------------------------
من نمیدونم چرا ایرانخودرو فکر میکنه سورن خیلی خوشگله و تمام تغییرات رو روی سورن انجام میده ...( منظورم کلی بود )
می شه اطلاعاتی در مورد سورن نانو بهمون بدید ممنون.؟
عجب رنگ مریضی داره
بدرد خواهر من میخوره با این رنگش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)