باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا حداقل راهنمایی کنید سئوالم رو کجا مطرح کنم زود تر به جواب میرسم.
باز هم تشکر میشه .![]()
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا حداقل راهنمایی کنید سئوالم رو کجا مطرح کنم زود تر به جواب میرسم.
باز هم تشکر میشه .![]()
به نظرم بهتره با ای جکس سورس آی فریم رو بگیری و آلرت رو ازش خارج کنی بعدش یه هندل به آی فریم باز کنی و متن استریپ شده رو به عنوان سورس به اون تزریق کنی
خوب این عنکبوتا که نمیتونن صفحاتی رو که پسورد دارن ایندکس کنن!
ولی در کل برای اینکه نزاریم یه صفحه معمولی ایندکس بشه باید با همون هدر که داریوش گفت یا با استفاده از فایل robots.txt اون صفحات رو برای موتورهای جستجوی با ادب ممنوع کنیم.
اسپایدرای بی ادب هم که به این چیزا گوش نمیدن فقط باید براشون پسورد گذاشت!
ها اینجاست که یه سوال پیش میاد! تو میگی صفحاتی که پسوند دارن رو نمیشه ایندکس کرد ولی چرا این صفحات index.php رو میتونن مگه این پسوند نداره یا صفحات دیگه ای که پسوند دارن؟! شاید منظورت اینه که نمیتونن بازش کنن!!
دهه! چرا حرف تو دهن من میزاری من نگفتم پسوند گفتم password!![]()
مرسی که جواب دادی.
لطفاً اینی که میگی رو 1 تست بکن.
دقیقاً می فهمی چی میگم.
با این کار:
1- محتوا رو میشه خود
2- محتوا رو میشه عوض کرد
ولی بعد از اجرای کامل صفجه. یعنی هر کاری که بکنی، باز هم alert کار خودش رو می کنه!
صفحاتی که توشون پسورد و اینطور چیز هاست + صفحات و دایرکتوری هایی که در فایل robot.txt محدود میشن ... چیز میشن دیگه !![]()
![]()
چی شد؟ شرمنده سرسری خوندم رفتم جلو! به بزرگی خودت ببخش^_^
منظورت از صفحاتی که پسورد دارن چیه؟!
ها؟ها اینجاست که یه سوال پیش میاد! تو میگی صفحاتی که پسوند دارن رو نمیشه ایندکس کرد ولی چرا این صفحات index.php رو میتونن مگه این پسوند نداره یا صفحات دیگه ای که پسوند دارن؟! شاید منظورت اینه که نمیتونن بازش کنن!!
اگه پسوندکی بود (در وزنه نون سنگکی) اصلا صفحاته منو که .djh هستن رو index نمیکردن که
منم با نظره یاسر موافقم
برای کله دایرکتوری: robot.txt
برای فایل های تکی متفرقه: no index
راستی منظورتون از پسورد چی ریختیاس! یعنی با htacess؟ یا encrypt شده؟
نه دیگه احتمالاً یه جا اشتباه میکنی که بعد از لود شدن دوباره میشه همون آش و همون کاسه!
من زیاد از امثال این روش استفاده کردم برای حذف تبلیغات توی سرویسها مجانی مثلاً نرخ ارز!
احتمالاً src آی فریم رو حذف نمیکنی برای همین بعد از اجرای اسکرپت دوباره اون صفحه اصلی لود میشه و آلرت میده وگرنه اون متنی که از ای جکس گرفته میشه که فقط string هست و اجرا نمیشه!
بابا چرا امشب انقده کند شدی!
خوب گفتی پ.خ و ایمیل و اینجور چیزا. اگه موتور جستجو میتونست بدون وارد کردن پسورد اونا رو بخونه و ایندکس کنه جناب هکر نمیتونه؟ پس چرا رو این صفحات پسورد میزارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)