سلام ممنون ولی من دانلود کردم زدم به کنسول چیزی نشون نداد چه کنم برادر
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدم
سلام ممنون ولی من دانلود کردم زدم به کنسول چیزی نشون نداد چه کنم برادر
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدم
خواهش میکنم اینگاری فایل رو برداشتن..سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدم![]()
شما پوشه $SystemUpdate رو مستقيم (يعني توي هيچ پوشه ي ديگه اي نباشه) بذاري روي فلش يا روي سي دي رايت كني نبايد مشكلي باشه
تا فلش رو وصل كني يا سي دي رو بذاري داخل كنسول به طور خودكار پيغام آپديت مياد
Last edited by XGAME; 04-10-2010 at 00:46.
میگم اینو چرا خود Microsoft نداد بیرون ؟؟؟
تا ۱ ماه دیگه در سرور های ماکرو سافت قرار میگیرهمیگم اینو چرا خود Microsoft نداد بیرون ؟؟؟
کاربران محترم ؛
آپدیت جدید هنوز منتشر نشده ..
این آپدیت Update در تاریخ 4 نوامبر سال 2010 برابر با 13 آبان سال 1389 منتشر خواهد شد!
لطفا سوال نکنید
موفق باشید
سلام دوستان
مثل اينكه اين آپديت هاي بتا با Award ها مشكل دارن
من چند تا اوارد از بازي Red Dead گرفته بودم
ولي وقتي كه داشبورد رو آپديت كردم اوارد هام پاك شدن
با سلام این آخرین آپدیته :
آپدیت ماه آوریل سال 2010 (*آخرین آپدیت*)
2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB
لینک دانلود مستقیم:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
موفق باشی
دوستان میخام کنسولو اپدیت کنم ولی وقتی dvd رو میزارم اینو مینویسه mixed media disc کسی میتونه راهنمایی کنه
چند بارم خاموش روشن کردم ولی پیغام اپدیت نمیده
دوست عزیز مطمئن هستید درست رایت کردید؟ اگه اره وقتی cd تو دستگاه هست دستگاه رو خاموش روشن کنیددوستان میخام کنسولو اپدیت کنم ولی وقتی dvd رو میزارم اینو مینویسه mixed media disc کسی میتونه راهنمایی کنه
چند بارم خاموش روشن کردم ولی پیغام اپدیت نمیده
و یه چیز دیگه سعی کنید با فلشی رمی چیزی اپدیت رو انجام بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)