تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 381 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

درباره قیافه و شکل ظاهریش بگین کسایی که دارن یا ندارن از قیافش راضی هستن؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان اگه یه برنامه روی امنیا نصب کنیم که برنامه قدیمی باشه با توجه به اسکرین غیر استاندارد امنیا چه مشکلی پیش میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه این وری های کوالیتی هست آیفون حتما جنسش و از سیاره دیگه آوردن ساختن!
    باید خدمتتون عرض کنم که کیفیت ساخت بدنه امنیا از آیفون اگه بالاتر نباشه پایینتر هم نیست چون هر دوش رو داشتم.
    حتی می شه گفت کیفیت کروم دور قاب امنیا خیلی بهتر از آیفونه ، چون مال آیفون خیلی زود (در ماه اول) پر از خط میشه ، اما مال امنیا تاحالا که دوماهه باهاش کار می کنم درست مثل روز اوله و کوچکترین خطی برنداشته بدنشم به همین شکل طوری که تفاوت گوشی من که دو ماه کار کرده رو با نوش آنچنان نمی شه تشخیص داد و این یکی از نقاط قوت امنیاست.
    تازه اینی که گفتم مربوط به آیفون معمولی بود ، آیفون 3G که باید کیفیت ساخت قابش با گوشیهای چینی مقایسه بشه ، برا اینکه قیمت آیفون رو بتونن بیارن پایین واقعاً کیفیت ساخت بدنه آیفون 3G رو خراب کردن. طوری که بعد از یه مدت بدنش دچار پوسیدگی و ترک خوردگی میشه.
    فکر نمی کنم برای ساخت همچین بدنه ای هم نیاز باشه که به فضه برن.
    درضمن در مورد قیمت امنیا :
    چرا فکر می کنی گوشی مثل N96 که خیلی طراحیش بده و هیچ گونه ظرافتی توش بکار نرفته و همه چیزش از امنیا پایینتره و حتی صفحه لمسیم نداره ، حتی سیستم عاملشم سیمبیانه ،نه ویندوز باید بالای 700 تومن قیمتش باشه بعد امنیا با این کیفیت ساخت و این ظرافت خارق العاده و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 و سی پی یو 624 و صفحه 3.2 اینچی و جی پی اس و G Sensor و 16 گیگابایت حافظه و دهها امکانات دیگه که کمتر گوشی تو دنیا همشونو با هم داره باید 500 تومن قیمتش باشه ؟
    میشه بگید معیار مقایسه شما کدوم گوشی با همچین امکاناتیه که می گی باید 500 باشه ؟
    حتی HTC Diamon که خیلی امکاناتش پایینتر از امنیاست بالای 630 قیمت داره.
    می شه معیارتونو بدونم ؟

4. 4 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اگه یه برنامه روی امنیا نصب کنیم که برنامه قدیمی باشه با توجه به اسکرین غیر استاندارد امنیا چه مشکلی پیش میاد؟
    برای من که تاحالا پیش نیومده.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من به K3 آپدیت کردم ، اما K3 مشکلاتی داره .
    مثلاً به نظر من J1 بیشتر شارژ نگه می داشت ، درضمن توی K3 پلییر دچار مشکلاتی میشه ، مثلا وسط پخش Pause میشه یا گاهی وسط پخش فیلم صفحه خاموش می شه.
    اما تاچ توی K3 بهتر شده.
    الان K1 بالاتر از K3 محسوب میشه ؟
    چون تصمیم گرفتم ورژنشو K1 کنم اونم از خود سایت سامسونگ.
    راستی این قضه که آخر آپدیت ارور می ده وقتیم گوشی ریست می شه اولش عکس گوشی با مثلث زرد میاد ، کسی نفهمیده چیه ؟
    چرا اینجوری میشه ؟
    اما گوشی کامل بالا میاد ، آپدیتم شده ، مشگلیم نداره .
    فقط این علامته اولش اذیت می کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

12

باید خدمتتون عرض کنم که کیفیت ساخت بدنه امنیا از آیفون اگه بالاتر نباشه پایینتر هم نیست چون هر دوش رو داشتم.
    حتی می شه گفت کیفیت کروم دور قاب امنیا خیلی بهتر از آیفونه ، چون مال آیفون خیلی زود (در ماه اول) پر از خط میشه ، اما مال امنیا تاحالا که دوماهه باهاش کار می کنم درست مثل روز اوله و کوچکترین خطی برنداشته بدنشم به همین شکل طوری که تفاوت گوشی من که دو ماه کار کرده رو با نوش آنچنان نمی شه تشخیص داد و این یکی از نقاط قوت امنیاست.
    تازه اینی که گفتم مربوط به آیفون معمولی بود ، آیفون 3G که باید کیفیت ساخت قابش با گوشیهای چینی مقایسه بشه ، برا اینکه قیمت آیفون رو بتونن بیارن پایین واقعاً کیفیت ساخت بدنه آیفون 3G رو خراب کردن. طوری که بعد از یه مدت بدنش دچار پوسیدگی و ترک خوردگی میشه.
    فکر نمی کنم برای ساخت همچین بدنه ای هم نیاز باشه که به فضه برن.
    درضمن در مورد قیمت امنیا :
    چرا فکر می کنی گوشی مثل N96 که خیلی طراحیش بده و هیچ گونه ظرافتی توش بکار نرفته و همه چیزش از امنیا پایینتره و حتی صفحه لمسیم نداره ، حتی سیستم عاملشم سیمبیانه ،نه ویندوز باید بالای 700 تومن قیمتش باشه بعد امنیا با این کیفیت ساخت و این ظرافت خارق العاده و سیستم عامل ویندوز موبایل 6.1 و سی پی یو 624 و صفحه 3.2 اینچی و جی پی اس و G Sensor و 16 گیگابایت حافظه و دهها امکانات دیگه که کمتر گوشی تو دنیا همشونو با هم داره باید 500 تومن قیمتش باشه ؟
    میشه بگید معیار مقایسه شما کدوم گوشی با همچین امکاناتیه که می گی باید 500 باشه ؟
    حتی HTC Diamon که خیلی امکاناتش پایینتر از امنیاست بالای 630 قیمت داره.
    می شه معیارتونو بدونم ؟
    آقا شدیدا تائید میشه
    omnia is my dream

8. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من به K3 آپدیت کردم ، اما K3 مشکلاتی داره .
    مثلاً به نظر من J1 بیشتر شارژ نگه می داشت ، درضمن توی K3 پلییر دچار مشکلاتی میشه ، مثلا وسط پخش Pause میشه یا گاهی وسط پخش فیلم صفحه خاموش می شه.
    اما تاچ توی K3 بهتر شده.
    الان K1 بالاتر از K3 محسوب میشه ؟
    چون تصمیم گرفتم ورژنشو K1 کنم اونم از خود سایت سامسونگ.
    راستی این قضه که آخر آپدیت ارور می ده وقتیم گوشی ریست می شه اولش عکس گوشی با مثلث زرد میاد ، کسی نفهمیده چیه ؟
    چرا اینجوری میشه ؟
    اما گوشی کامل بالا میاد ، آپدیتم شده ، مشگلیم نداره .
    فقط این علامته اولش اذیت می کنه.
    اگه errore ميده يه جا كارت ايراد داره مثلا ممكنه قسمت phone اپديت نشده باشه . ترتيب رامها به ترتيب حروف الفبا و اعداد است . 3k آ خرين ورزن رسمي و L2 آخرين رامه. مزيت K1 مموري بالا هستش كه بخاطر حذف زبونا غير ضروريه و فقط انگليسي رو ساپورت ميكنه
    Last edited by RealRed; 01-01-2009 at 18:05.

10. این کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يه قسمت صفحه خالي ميمونه!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گه errore ميده يه جا كارت ايراد داره مثلا ممكنه قسمت phone اپديت نشده باشه . ترتيب رامها به ترتيب حروف الفبا و اعداد است . 3k آ خرين ورزن رسمي و L2 آخرين رامه. مزيت K1 مموري بالا هستش كه بخاطر حذف زبونا غير ضروريه و فقط انگليسي رو ساپورت ميكنه
    مرسی از جواب کاملت ، الان که نگاه می کنم می بینم درسته ، قسمت Phone آپدیت نشده و هنوز ورژنش I2 هست.
    ببین ، من آپدیت رو از توی فروم و سایت رپیدشیر دانلود کردم ، بعدش اونو چون دستگاه خودم بعلت ویستا بودن گوشی رو نشناخت توی دستگاه مغازم اجرا کردم .
    گوشی رو خاموش کردم ، به USB متصل کردم ، به محض اینکه روشن کردم گوشی رو شناخت ، تا شناخت Start رو زدم ، مراحل یکی یکی پر شد تا اون قسمت آخر که باید Com رو بشناسه ارور داد و Faild داد.
    USB رو قطع کردم ، گوشی رو ریست کردم ، علامت گوشی و مثلث زرد اولش اومد ، گوشی بالا اومد، PDA هم آپدیت شد ، اما Phone نه.
    این عمل رو هم برای J1 اجرا کردم ، هم K3 ، برای هر دوش هم همینجوری شد.
    حالا می شه بگی کجاش رو درست عمل نکردم ؟
    شاید چون از خود ساسونگ نگرفتم اینجوری شده.
    الان دارم K1 رو از خود ساسونگ می گیرم ، اونم مخصوص ویستا رو. شاید خدا خواست مشکل ما هم حل شد.
    راستی مشکلاتی رو که گفتم K3 داره تایید میشه ؟
    اگر اینطور باشه که فکر کنم K1 بهتر باشه.
    درسته ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گه errore ميده يه جا كارت ايراد داره مثلا ممكنه قسمت phone اپديت نشده باشه . ترتيب رامها به ترتيب حروف الفبا و اعداد است . 3k آ خرين ورزن رسمي و L2 آخرين رامه. مزيت K1 مموري بالا هستش كه بخاطر حذف زبونا غير ضروريه و فقط انگليسي رو ساپورت ميكنه
    مرسی از جواب کاملت ، الان که نگاه می کنم می بینم درسته ، قسمت Phone آپدیت نشده و هنوز ورژنش I2 هست.
    ببین ، من آپدیت رو از توی فروم و سایت رپیدشیر دانلود کردم ، بعدش اونو چون دستگاه خودم بعلت ویستا بودن گوشی رو نشناخت توی دستگاه مغازم اجرا کردم .
    گوشی رو خاموش کردم ، به USB متصل کردم ، به محض اینکه روشن کردم گوشی رو شناخت ، تا شناخت Start رو زدم ، مراحل یکی یکی پر شد تا اون قسمت آخر که باید Com رو بشناسه ارور داد و Faild داد.
    USB رو قطع کردم ، گوشی رو ریست کردم ، علامت گوشی و مثلث زرد اولش اومد ، گوشی بالا اومد، PDA هم آپدیت شد ، اما Phone نه.
    این عمل رو هم برای J1 اجرا کردم ، هم K3 ، برای هر دوش هم همینجوری شد.
    حالا می شه بگی کجاش رو درست عمل نکردم ؟
    شاید چون از خود ساسونگ نگرفتم اینجوری شده.
    الان دارم K1 رو از خود ساسونگ می گیرم ، اونم مخصوص ویستا رو. شاید خدا خواست مشکل ما هم حل شد.
    راستی مشکلاتی رو که گفتم K3 داره تایید میشه ؟
    اگر اینطور باشه که فکر کنم K1 بهتر باشه.
    درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •