تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 283 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    كاخ كي

پيش فرض

ببخشید یه سوال فنی داشتم . میشه کلاس های آموزشی رانندگی را قبل از رسیدن به سن مجاز برای گرفتن گواهینامه رفت ولی بعد که به سن مجاز رسید بره امتحان بده؟ یا حتما کلاس هم باید دقیقا به سن معلوم شده رسیده باشی ؟ یک ماه زودترم نمیشه؟
    ميشه خوبشم ميشه دوست خود من همين كارو كرد رفت آموزشگاه پولش رو هم داد كلاسا رو شركت كرد منتهي آموزشگاه زمان شركت در كلاسشو بعد از تاريخ ثبت كرد شما هم كه ميخواي همچين كاري بكني لازمش تنها راضي كردن رئيس آموزشگاهه بهش بگو تاريخ رو براي اون موقع ثبت كنه

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام، من متولد شهریور سال هفتاد و یک هستم، مثل اینکه از تیر به بعد گواهی اشتغال به تحصیل به کسی نمی‌دن، چطوری میتونم گواهینامه بگیرم ؟ ( به غیر از ثبت نام در دانشگاه و اشتغال به تحصیل گرفتن از اونجا )
    یکی از درسهاتو بیوفتی و بذاری واسه شهریور امتحان بدی
    ....................
    آقا منم ثبت نام کردم و 3 جلسش به سلامتی رد شده و آزمون مقدماتی هم با 1 غلط قبول شدم 2 جلسه فنی مونده و 10 جلسه دست فرمون ....
    ایول دیگه

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دانلود نرم افزار آيين نامه راهنمايي و رانندگي و آزمون كامپيوتري به كمك اين نرم افزار آموزشي مي توانيد نمونه آزمون راهنمايي و رانندگي را با خاطري آسوده در منزل تجربه نماييد!
    بامحیطی کاملا فارسی و بسیار مفید برای تازه کارها!!!
    فقط 8.8 مگ:
    http ://dl. kamyabonline .com /download/program/Rahnamayi%20Ranandegi%20azmoon .exe

4. این کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستانی که تو سال 89 قبول شدن گواهینامشون چند روزه اومد ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستانی که تو سال 89 قبول شدن گواهینامشون چند روزه اومد ؟

من الان یکی از دوستانم امتحان داد هفته قبل 3 شنبه قبول شد الان رفت پیگیری کرد همه کاراش انجام شده ولی فعلا بخاطره این که آمزشگاه در هم هست مهر قبولی واسش نزدن حالا دنبال رفع نقص هست
    ببنید اگه دیدید زمان ارسال داره طول میکشه حتما پیگیری کنید چون بیشتر پرونده ها که میره ناقص هست و کلا دلیل اینکه دیر میاد بیشتر اینه ولی این دوسته من وا قعا به فکر هست دقیق 1 هفته بعد رفت پیگیری و الان هم دنبال رفع نقص هستولی اگه میخواست بشینه 2 ماه دیگه هم نمیومد براش.

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من الان یکی از دوستانم امتحان داد هفته قبل 3 شنبه قبول شد الان رفت پیگیری کرد همه کاراش انجام شده ولی فعلا بخاطره این که آمزشگاه در هم هست مهر قبولی واسش نزدن حالا دنبال رفع نقص هست
    ببنید اگه دیدید زمان ارسال داره طول میکشه حتما پیگیری کنید چون بیشتر پرونده ها که میره ناقص هست و کلا دلیل اینکه دیر میاد بیشتر اینه ولی این دوسته من وا قعا به فکر هست دقیق 1 هفته بعد رفت پیگیری و الان هم دنبال رفع نقص هستولی اگه میخواست بشینه 2 ماه دیگه هم نمیومد براش.
    یکی از دوستام تقریبا 40 روز پیش اموزشگاش پروندشو فرستاد همه چیزشم کامل بود ولی هنوز نیومده .میخواستم بدونم این زمان تو سال89 عادیه یا نه اگه نیست کجا باید بره واسه پیگیری ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یکی از دوستام تقریبا 40 روز پیش اموزشگاش پروندشو فرستاد همه چیزشم کامل بود ولی هنوز نیومده .میخواستم بدونم این زمان تو سال89 عادیه یا نه اگه نیست کجا باید بره واسه پیگیری ؟

نه دیگه یه کمی غیر عادی هست مطمعنا یه جایه کار میلنگه شما به دوستت بگو بره یکی از دفاتر پلیس +10
    بگه آمدم برایه پیگیری گواهینامه اونا شماره ملی ش رو میزنن تو سیستم بعد بهش میگن کارش تو چه مرحله ای هست و چرا انقدر طول کشیده
    من مورد هایی رو دیدم که طرف گواهیش 10 روز امده پست مونده همونجا تا 1 ماه هم نفرستادن آخر خودش پاشده رفته پیگیری کرده گرفته
    این دوستتونم اگه پیگیری کنه خوبه

البته اصلا به سال ربطی نداره
    Last edited by isbn; 19-05-2010 at 12:47.

9. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

1 آزمون آنلاین آئین نامه رانندگی پایه 2

سلام

قابل توجه دوستان و علاقمندان به دریافت گواهینامه پایه 2 رانندگی

اگر دوست دارید قبل از برگزاری آزمون اصلی تون توی آموزشگاه معلومات خودتون رو در امتحانات شبیه سازی شده آئین ماه با سئوالات استاندارد محک بزنید می تونید از سایت زیر استفاده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کافیه در این سایت ثبت نام کنید و مشخصات درخواستی رو وارد کنید، بعد آزمون رو آغاز کنید و به سئوالات پاسخ بدید. در نهایت می تویند کارنامه آزمون خودتون رو مشاهده کنید که چه کار کردید.

اگه هر سئوالی در مورد راه اندازی آزمون آنلاین بصورت لوکال و یا بر روی وب داشتید می تویند با شماره 09123616712 تماس بگیرید.

موفق باشید.

11. 2 کاربر از مانی احمدیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

1 قابل توجه دوستان و علاقمندان به دریافت گواهینامه پایه 2 رانندگی

سلام

اگر دوست دارید قبل از برگزاری آزمون اصلی تون توی آموزشگاه معلومات خودتون رو در امتحانات شبیه سازی شده آئین ماه با سئوالات استاندارد محک بزنید می تونید از سایت زیر استفاده کنید:

کد:
    فقط کافیه در این سایت ثبت نام کنید و مشخصات درخواستی رو وارد کنید، بعد آزمون رو آغاز کنید و به سئوالات پاسخ بدید. در نهایت می تویند کارنامه آزمون خودتون رو مشاهده کنید که چه کار کردید.

اگه هر سئوالی در مورد راه اندازی آزمون آنلاین بصورت لوکال و یا بر روی وب داشتید می تویند با شماره 09123616712 تماس بگیرید.

موفق باشید.

13. این کاربر از مانی احمدیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

کد:

موفق باشید.

خیلی جالب و جامع هست ممنون

15. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •