تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 142 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آداپتور دسته Xbox360 بیسیم برای پی.سی بدون دسته (آداپتور خالی!) هست؟
    اگه هست چند قیمته!؟
    ایکس.باکس رو که فروختم، دو تا دسته رو دستم مونده، حیفم میاد بفروشم، میخوام اگه بشه برای PC استفاده کنم!

پشتش فقط جای باتریه و هیچ دکمه ی دیگه ایی بجز باز کردن در باتری نداره.
    من الان هر دفعه میخوام خاموشش کنم باتریشو در میارم.
    اگه بزارمش رو حالت استند بای(وقتی چراغش چشمک میزنه)باتری مصرف میشه؟
    وقتی به XBOX 360 وصله، اگه دکمه X رو نگه داری یه پنجره باز میشه برای خاموش کردن دسته، ولی توی PC رو نمیدونم.
    روی StandBy هم باطری مصرف میکنه.

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عزیز
    قیمتش چنده ؟
    کیفیتش چطوره ؟
    قیمت این دسته حدود 33000 تومان هست.

دسته های Xbox 360 for pc رو چه جوری میشه عملکرد دکمه هاشو جابجا کرد؟

داخل خود بازی منظورم نیست. داخل خود ویندوز منظورمه

3. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه دسته xbox360 خریدم 34 تومان ولی یه عیبی که داره دکمه L2 و R با هم کار نمیکنه باید چی کار کنم واسه بازی فوتبال و گیتار هیرو مشکل دارم چی کارکنم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان دسته Xbox سیم دار رنگ مشکیش هم تو بازار هست؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض جوابیه

دوستان عزیز من به جای اونهایی که حوصله ندارند 39 صفحه رو بخونن سریع مشاهده کردم و سعی کردم به سوالهایی که کمتر بهشون جواب داده شده جواب بدم.
      محتوای مخفی: به جز 
    البته من مباحث مربوط به تنظیمات فیفا و پرو رو هم چون تاپیک مجزا داره ازش صرف نظر کردم!!

قیمت این دسته حدود 33000 تومان هست.
    دسته های Xbox 360 for pc رو چه جوری میشه عملکرد دکمه هاشو جابجا کرد؟
    داخل خود بازی منظورم نیست. داخل خود ویندوز منظورمه
    hamid simorgh
    سلام بر اساتید کسی کرک برنامه پیناکل رو نداره یا یه نرم
    افزار دیگه که کامند های گیم پد رو به کامند های کی برد تبدیل کنه من به غیر از پیناکل یه نرم افزار دیگه دارم ولی کامل نیست فقط یکی از شوک های گیم پدم رو ساپورت میکنه اسمش هم یو اس بی نتورک درایور اگه کسی اطلا عاطی بده ممنون میش
    morad.sh
    سلام به همه عزيزان
    دوستان چه جوري ميشه دسته بازي رو به بازي need for speed(shift) شناسوند؟
    من هر كاري مي كنم دسته بازي رو نميتونم به بازي بشناسونم كه بتونم از طريق joystick بازي كنم اگه عزيزان راهنمايي بفرمايند بي نهايت ممنون ميشم. توضيح اينكه دسته بازي از اون مدل هاي ساده تكي هست و شوك دار نمي باشد
    من یک گیم پد فراسو مدل FGP-545 خریدم گیم پد خودش روی ویندزو سون 64 بیتی هم نصب شد و مشکلی نداشت فقط تو هیچ بازی کار نمی کنه تنها بازی که تونستم باهاش بازی کنم virtual tennis 2009 بود که البته تو اونم ویبرش کار نمیکرد اما تو این صفحه ای که تو خود ویندوز مال تست گیم پد هست همه چی اوکی هست و حتی ویبرش هم کار میکنه.
    mohammadaliarmin
    آقا تو رو خدا یکی کمک کنه ما یه دسته farasoo FGP-660 خریدیم ولی اکثر بازیها رو ساپورت نمی کنه و همه ی بازیهای اول شخص رو و بدتر اینکه خیلی از بازیهایی رو که ساپورت میکنه دوربینش قاتی پاتیه یعنی اگه جویستیک رو بالا پایین کنیم دوربین به چپ و راست میره و اگه چپ راست بکنیم دوربین بالا و پایین میره یعنی اصلا این جویستیک سمت راست قاتیه چیکار کنم
    iMbaQ_SiR
    سلام دوستان منم رفتم یکی از این دسته های Xbox گرفتم.
    ولی ی مشکلی هست انم این که حس می کنم Vibre ی سمتش (سمت چپ ) کار نمی کنه.
    آیا از شما دوستان کسی به این مشکل بر خورده؟
    برنامه ای برای test این مورد هست؟
    می خوام بدونم مشکل من از خرابی دستس یا برای نرم افزارهاست؟
    بیا این بهترین نرم افزارشه جدیدترین ورژن (خیلی کم پیدا میشه-چون پولیه)
    XPadder 5.7
    1.68 Mb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوالی در موردش داشتی بپرس تا جواب بدم!
      محتوای مخفی: آموزش 
    به زودی آموزش کاملش رو هم آماده میکنیم همین جا قرار میدم.

این دوست عزیز هم مطالب مفیدی در مورد این نرم افزار رو کپی-پیست کردن که بد نیست سری بزنید(که البته آدیشونو تو پارسا بستن و لینک هاشون خراب شدن):
    کد:
    و این هم ورژنی از نرم افزار بسیار خوب Pinnacle همراه با سریال(تماما از یکی از دوستان در همین تاپیک) :
    Pinnacle 4.9
    9.84 mb
    کد:
      محتوای مخفی: سریال Pinnacle 4.9 
    Pinnacle Game Profiler v4.9.0
    name: quintan corder
    password: ragzzz51181
    unlock key: GINLW-R9NI-DIP7N-N3SN-N9LHY
    magic color: YELLOW
    magic word: PINEAPPLE
    checkmarks: C4-G6-G8-H2-H3

دوستان دسته Xbox سیم دار رنگ مشکیش هم تو بازار هست؟
    تو ایران سیم دارش بعید میدونم باشه ولی بیسیمش که هست فقط باید ریسیورش رو گیر بیاری !!
    دسته های فراسو مدل 666
    ممنون عزیز
    قیمتش چنده ؟
    کیفیتش چطوره ؟
    کیفیتش خوبه و محمکمه قیمتش حدود 25 هزار تومانه در ضمن یک مدل سیم دار هم داره که ارزونتره (حدود 12.5 هزار تومان) و دکمه های کمتری داره.

اینم قیمتی از مدیره اگر گیر اوردید به ما هم بگید :
    Stream
    کنترلر معمولی Xbox 360 حدود همون 22-23 تومن هست
    یکی از دوستان یه سوال در مورد کیبوردشون سوال کرده بودن که چون فکر میکنم مربوط به اینجا نمیشه در محتوای مخفی قرارش میدم.
    Transporter2009 :
      محتوای مخفی: Transporter2009 : 
    سلام دوستان:
    من كيبورد فراسو مدل FCR8900 دارم.
    وقتي من ميخوام توي بازيها از ترينر استفاده كنم مخصوصا اونهايي كه با كليد هاي F1 , F2 , F5 و اينها كار ميكنه ، با كيبورد من كار نمي كنه و بعضا صفحات ديگري مانند راهنماي استفاده از كليد هاي كيبورد در بازي ها باز مي شود.
    لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چه كار كنم.
    ممنون
    این مدل کیبوردی که شما استفاده میکنید چون از سری اداری است دارای شرت کات های بسیاری برای برنامه هایی هم چون ورد است که حتی روی دکمه Function هم قرار داده شده
    برای فعال یا غیر فعال کردنشون باید دکمه ای که گوشه بالا سمت چپ کیبوردتون هست را فشار بدید تا یک چراغ نارنجی روشن و خاموش بشه و سعی کنید از جدیدترین داریو استفاده کنید.
    Last edited by FerineFast; 22-07-2010 at 16:08.

7. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض نقد

اولا بازی اول شخص رو واسه چی با گیم پد بازی می کنی من نمی دونم؟؟؟

با گیم پد که سخت تر هست بازی کردن یک گیم که Lock Target نداره مثل بازی های شوتر و اول شخص. مثلا GTA IV اگر چه شوتر هم هست ولی خوب Lock Traget داره پس مشکلی نداره اگه با دسته بازی کنید یا بازی های مثل ماشین سواری فوتبال یا سبک فایتینگ خیلی حال میده با گیم پد بازی کنید
    اولا بگم که چون این مطلب ربطی به جواب قبل من نداره در پست جدید زدم(قابل توجه دوستانی که علاقه دارند عدد تعداد پست هاشون 4 رقمی شه)
    و اما نقدم :
    چرا ماوس و چرا جوی استیک گیم پد ؟
    از نظر من استفاده از این دو ابزار کاملا تجربی است یعنی کسی که اصولا با کنسول کار میکنه بسیار راحتر از جوی استیک به جای ماوس استفاده میکنه و حتی در در شوترهایی که لاک هم ندارند و حتی اسنایپ ها که دقت زیادی لازم دارند بسیار ماهرانه تر از شخصی که با ماوس کار میکند کار می کنند و عکس این نیز صدق میکند. نمونه کسانی که Gears را روی XBOX بازی میکنند با جوی استیک بسیار راحتتر از ماوس می توانند عمل کنند(تست شده)

9. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nanoreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.
    رفتم 2 عدد دسته FGP-660 فراسو بگیرم فروشنده گفت مشتری ها بردند وگفتند 2 دسته جدا از هم روی یه سیستم برای بازی مثل فوتبال جواب نمیده باید از دسته هایی بخری که به یه کابل وصل هستند (2دسته با یه usb)تا سیستم بشناسه آیا تایید می کنید؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رفتم 2 عدد دسته FGP-660 فراسو بگیرم فروشنده گفت مشتری ها بردند وگفتند 2 دسته جدا از هم روی یه سیستم برای بازی مثل فوتبال جواب نمیده باید از دسته هایی بخری که به یه کابل وصل هستند (2دسته با یه usb)تا سیستم بشناسه آیا تایید می کنید؟
    من با 2 تا دسته مختلف...یکیش فراسو و یکیش سایتک بازی می کنم نیازی نیست حتما دسته دو قلو باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

طبق گفته مسئولان فراسو اگه دو تا دسته با رسیورهای جدا بگیرید چون فرکانس رسیورهاشون فرق میکنه مشکلی پیش نمیاد و می تونید همزمان از هر دو استفاده کنید!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    ببخشید من یه کمی راهنمایی میخواستم
    الان یه ساله که از این دسته کامپیوترهای متفرقه با مارک victory استفاده میکنم.البته اولیش نیست قبلا هم یکی دیگه از این متفرقه ها داشتم ولی همه شون سر یه سال این پلاستیک های زیر کلیدهاشون خراب شدن و هر دفعه مجبورم دسته رو باز کنم و باهاش ور برم.حالا سوالم از دوستان اینه که این دسته هایی که معرفی کردین ارزش پول 4 برابری نسبت به این سه چهار تومنی ها رو دارن یا نه؟و اینکه اصلا تفاوتی باهاشون دارن یا نه فقط پول اسم شرکت و ظاهر بهترشونو میخورن؟
    مورد بعدی که میخواستم راهنماییم کنین اینکه دسته ای هست که مثلا طوری ساخته باشن که دکمه ها فقط تا یه حدی پایین برن و پلاستیک ها رو خراب نکنن.مثلا وقتی فوتبال بازی میکنی وقتی مدافع هرچی زور میزنه قدرت بدنیش به مهاجم نمیرسه آدمو جو میگیره ناخودآگاه هی دسته رو فشار میده که آخر پدرش درمیاد.
    مورد بعدی هم اینکه دسته های بیسیم وقتی سریع کلیدها رو میزنی کم نمیارن؟ چون پارسال یه ست موس و کیبورد بیسیم گرفتم تو بازی کم میارن و تو تایپ هم چندتا درمیون نمیزنه.میخواستم ببینم دسته ها هم همینطورین؟
    ببخشید که خیلی زیاد شد ولی اگه میتونین درمورد همه سوال هام راهنمایی کنین
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •